2014 ikiz anneleri

sedefcimm allahtan bi şey gelmezse ocakta başlıcam izne 2 ay daha çalışıcam bi de ben haftada 4 gün gidiyorum okula merdivenlerden çıkarken dinlene dinlene çıkıyorum kendimi zorlamıyorum :KK16: :KK16:
:KK3: kızlar bugün sağlık ocağına gittim tam kan sayımı filan derken yine kan tahlileri yapıldı bana bi de dişim çürüdü hatta kırıldı daha bebişlerim 14 haftalık ama çürüttüler dişlerimi kendi doktorumdan kalsiyum desteği isticem bi de benim bu kabızlık dert oldu bi türlü geçmiyo dün o kadar yordu beni popom ağrıdı çok ıkınmışım bebeklerime bi şey oldu mu acaba ıkınırken korkuyorum ama napimm ilaç da kullanmak istemiyorum kaç haftadır böyleyiz aynı durumda olan var mı :18: :18: :18:

Kabızlık için çiğ badem de iyi geliyor. Bende işe yaradı. Bir çok yöntem denemiş biri olarak, tavsiye ederim.

bugün bir dr a gittim gebelik sadece ultrason değildir dedi ankarada ünlü bir radyologa gittğimde sorun yok dedi

kendi dr um kan testi hiç istemedi
yarın hastaneye guatr için kan testi vereceğim

sizde böyle mi düşünüyorsunuz kan testi yaptırmalı mıyım

slm kızlar sıze bırşey sormak ıstıyorum kan değerlerine bkayım dedım sayfalar çok fazla :))) beımde ilk denemem boş gebelikle sonuçlandı bu ıkıncı dondurulmuşlarla oldu ıkı tane 5.gun blast transfer edildi.9gun değerim 406 12gun 1783 açıkçası ikiz olsun çok istiyorum burda yazılanları okudukça bı acayıp oluyorum rabbım banada tattıracakmı ıkız annesı olmayı acaba? korkularmda var tabı her zaman yuksek değerler iyiye işaret olmadığınıda okudum. ayrıca ne ağrım ne bulantım hiçbirşey yok iyimidir bilemedim. cumartesı kontrolum var ınşallah bu sefer rabbım yuzume guler ve keselerım sağlıklı bır şekılde olması gereken yerde gozukur. sanırım ıkıze kendımı çok alıştırdım..bu arada 7 gun hafıf lekelenmem oldu sonra bıkaç gun daha oldu kahve şeklinde.. sevgıler....

hoşgeldinnnnnnnn.benim de iki tane blastosist transfer edilmiş değerim 12.ya da 14.gün 899 du senin de bence çoğul gebelik hadi gözün aydın ,tebrik ediyorum.belki de üçüz olabilir.haftaya da keseleri görürsün inş cnm.bol bol dua et hiç kalkma iyi beslen.bol sıvı al.belirtin olmaması çok normal çünkü çok yeni daha.keyfini çıkar.benim de 5.gün lekelenmem olmuştu.tutmuştur inş. hayırlısıyla

kızlar ben hast.yatıyorum kanamaların tekrar başladı birazda suyun gelmiş dediler.dualarınızı bekliyorz

çok geçmiş olsun cnm sakın üzülme.stres yapma biliyorum çok zor ama ne kadar rahat olursan o kadar az semptom yaşarsın.allah çok büyük o meleklerinin doğma vakti ne zamansa hayırlı ,allah o zaman doğmalarını nasip edecek .allah sağ sağlim ,zamanında kucağına almayı nasip etsin dualarımdasın.

Merhaba, ilk defa yazıyorum. Yarın inşallah bebeklerimin kalp atışını duymaya gideceğim. Geçen hafta kanamam olunca sürekli yatmaya başladım, doktor rapor verdi. O nedenle siteye çok giremesem de bundan sonra neler yapmam gerektiği ile ilgili sanırım geçmişi okumam gerekiyor. Allah bebeklerimizi hayırlısı, sağlıklısı ve analı-babalı kucağımıza almayı nasip etsin.
Amin..Hoşgeldin canım aramıza..
slm kızlar sıze bırşey sormak ıstıyorum kan değerlerine bkayım dedım sayfalar çok fazla :))) beımde ilk denemem boş gebelikle sonuçlandı bu ıkıncı dondurulmuşlarla oldu ıkı tane 5.gun blast transfer edildi.9gun değerim 406 12gun 1783 açıkçası ikiz olsun çok istiyorum burda yazılanları okudukça bı acayıp oluyorum rabbım banada tattıracakmı ıkız annesı olmayı acaba? korkularmda var tabı her zaman yuksek değerler iyiye işaret olmadığınıda okudum. ayrıca ne ağrım ne bulantım hiçbirşey yok iyimidir bilemedim. cumartesı kontrolum var ınşallah bu sefer rabbım yuzume guler ve keselerım sağlıklı bır şekılde olması gereken yerde gozukur. sanırım ıkıze kendımı çok alıştırdım..bu arada 7 gun hafıf lekelenmem oldu sonra bıkaç gun daha oldu kahve şeklinde.. sevgıler....
Allah gönlüne gore versin degerlerin iyi baya belki ikizidir:)
kızlar ben hast.yatıyorum kanamaların tekrar başladı birazda suyun gelmiş dediler.dualarınızı bekliyorz

Ayy canım allah kolaylık versin sakın panik yapma ins allah en hayırlı zamanda ve en hayırlı sekilde bebislerini kucağına almayı nasip etsin..

Allah yardımcınız olsun...

Amin..Hoşgeldin canım aramıza..

Diğer sitede bu adresi vermiştin, bulup geldim :)

Arkadaşlar bi sorum var. Yarın kadın doğum doktorumla sabah 8.20 de randevum var. Saat 11.00 da da tüp bebek doktorumla görüşeceğim. İkisinde de ultrasona gireceğim. Bebeklerime zarar verir mi? 11.00 dakini iptal ettirmeli miyim? Doktorum herşeye bişey olmaz dediği için biliyorum ki gel diyecek. Ama ben sizlere inanmak istiyorum. Acil cevap bekliyorum.

bende de aynı birinin hareketlerini çok nadir hissediyorum ama solumdaki acayip hiç durmuyo:))
canım biz senle aynı haftalardayız ama ben hiç bir şey hissetmiyorum 16.haftadan sonra hissetmeye başlıyoruz diye biliyoruz

Kabızlık için çiğ badem de iyi geliyor. Bende işe yaradı. Bir çok yöntem denemiş biri olarak, tavsiye ederim.

canım ben sürekli yiyorum kabuklu badem çiğ olanı ama bi faydasını görmedim nasıl bir metabolizmam varsa bi şey işe yaramıyo :KK1:

Telefondan giren kızlar:)sitenin en altına inin orda full site yazıyo oraya basarsanız aynı bilgisayardaki gbi görebilirsiniz

İnşallah sağlıkla kucağına alır kızlar acaba proluton depot kullanıyormuydu?
kullanıyordu canım:KK43:
allah kolaylık versin arkadaşım,sağlıkla gelsin minişlerin inşallah:nazar::nazar:
üzülme,dualarım seninle:KK16:
ya kızlar kociş kafamı allak bullak etti ben şimdi pıhtılaşma sorunu için göbişten kan sulandırıcı iğne yapıyorum ama sağolsun eşim iğneler bebişlere zarar vermez inşallah dedi içime kuşku düşürdü bebişler yukarı çıkıyor ya korkuyormuş beyefendi zararı olmaz dimiiiii aptallaştım resmen:KK53::KK53:
kolundan yap canım,en iyisi koldan yaplmasıymış.drum eşime öğretti o yapıyor çoktandır.
Canım nasıl oldun?inşallah iyisinizdir...dualarımız sizlerle sende dualarını eksik etme...
saol ayşecim ve tüm arkadaşlarım...iyi ki varsınız.
Kızlar benim göğüs uçlarım sorun olcak heralde emzirirken:KK43:sarı sarı bişeyler kurumuş uçlarında...catlak gibi bide uçları
benimde aynı tatlm.inşallah bol bol sütümüz olacak...

X