2014 ikiz anneleri

emme de sorun olan şey göğüs ucunun olmaması dediğin olay bende de oluyor bence normal
iki çocuğumuda çok şükür emzirdim iki seneye yakın
ama göğüs ucun yoksa o farklı onun içinde başlıklar falan oluyor galiba

Anladım canım sen tecrübelisin tabi:)kurumuş gibi bide uçları,nemlendirici bi krem soruyum doktora kullanmaya başlayım.

ahh cnm benim yaaa kaderde buralarda mı karşılaşmak vardı seninle bitanem..nasılsın neler yapıyorsun..canım ben 1 tane tüp bebek yaptırdım o tutmadı malesef 2 tane dondurulmuş embriyom vardı onları koydurduk 25 ekimde 10. gün değerim 110 cıktı bugün 12. günüm tekrar test yaptırıcam bizim topikteki kızlar deger biraz yüksek 10. güne göre belki ikiz olabilir fln dediler bende arastırma yapıyorum işte..ama dış gebelik olmasındanda çok korkuyorum cnm akşam testi tekrarlıycam işte bakalım sonuç kaç çıkıcak akşam olsunda biran önce yaptırayım istiyorum..

sen neler yaptın cnm..nasılsın?

ewett ilki tupunu biliyorum benimle ayni vakitte geliyoduu benimkide tutmamistii:-(o gunler gitsin gitsinde bidaa gelmesinn..

cnmm kimyasal dgl degerin cokk guzell benceee ;-);-)
rabbim sonuna kadar bole dewam ettirir insallahh..bizim topigide ozledimm orayada girecem yaxicamdaa benim hamilelikte zor yaa bulantilar var bas agrisi pek girmiyom girip girip cikiyomm;-);-)
durumunu topikten okurumm icini ferah tutt guzel gelcek sonuc

Kızlar merhabalar
dün Dr gidecektim eşimin işi çıktı gidemedik bu gün gittik önce iyi haberleri vereyim sonra kötü
bebişler iyi kiloları 1 kg oldu çok şükür aralarındaki 1 hafta kaybolmuş sadece 1 günlük fark var
gelelim kötü habere kasıklarımdaki ağrıları ve arada sırada alt tarafta olan zonklamaları sordum nst ye gönderdi. Ama şuam iyiyim dedim akşamları artıyor şuna bir şey çıkmayabilir dedim neyse bir bakalım dedi nst ye gitti yaklaşık 45 dk falan sürdü bebeklere ayrı ayrı baktılar başımda bekleyen ebeye sordum nasıl diye bana ne hissettiğimi sordu iyiyim dedim ama biraz belim ağrıyor dedimDr senibilgilendirir dedi neyse Doktorun yanına çıktım ve sancın var dedi böyle sancın varken kesinlikle yatıp dinlenmen gerekir dedi yoksa erken doğumu tetiklermiş ve bundan sonra 5 günde bir nst girmen gerekir dedi inşallah 32 . Haftayı geçeriz dedi:KK50:
Doktorum çok sakin biridir hiç böleye evham yaptırmaz biraz benim suratım düştü kapıdan çıkarken güçlü ol sadece tedbir dedi ne kadar dinlenirsen senin için iyi dedi bakmışsın 37 doğurursun dedi hiç bir iş yapma dedi anlıyacağınız bizim için artık her gün çok kıymetli :18:
Çok uzun oldu ama paylaşmak istedim kendinize çok dikkat edin ben dikkat ettiğim halde böyle oldu hiç bir iş yapmayın bebekler doğsun sonra kim ne derse desin:KK19:
Aman dikkat et canım dinlen bol bol belki de normaldir bu durum ama tedbiri elden bırakmamak lazım ben haftalarınızı göremiyorum telden girdiğim için sen kaçıncı haftadaydin?
Anladım canım sen tecrübelisin tabi:)kurumuş gibi bide uçları,nemlendirici bi krem soruyum doktora kullanmaya başlayım.

Ben şimdiden bebe yagı badem yagı falan sürüyorum karnıma sürerken göğüslerime ve uçlarına..sende surmuş muydun bişiler? Bide göğüslerimin bası cok büyüdü benim zaten eskiden de vardı basları belli olurdu hep ama simdi parmak ucum gibi oldu normaldir heralde dimi?

ewett ilki tupunu biliyorum benimle ayni vakitte geliyoduu benimkide tutmamistii:-(o gunler gitsin gitsinde bidaa gelmesinn..

cnmm kimyasal dgl degerin cokk guzell benceee ;-);-)
rabbim sonuna kadar bole dewam ettirir insallahh..bizim topigide ozledimm orayada girecem yaxicamdaa benim hamilelikte zor yaa bulantilar var bas agrisi pek girmiyom girip girip cikiyomm;-);-)
durumunu topikten okurumm icini ferah tutt guzel gelcek sonuc

ahh cnm yaa inşallah birazdan işten çıkıp hastaneye gidicem işte kan testi için bakalım ne çıkıcak sonuc merakla bekliyorummm

kızlar aranızda tüp bebek ile ikiz bebege hamile kalan var mı? eger varsa transfer sonrasında beta hcg değerleriniz 12. günde kaçtı? bilgi verebilirseniz çok sevinirim..

8. Gun 93 -- 11. Gun 426--13.gun 1364 cikti benim simdiden hayirli olsun benim de tup bebek hamile olmana cok sevindim allah hepimize hayirlisiyla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin

Aman dikkat et canım dinlen bol bol belki de normaldir bu durum ama tedbiri elden bırakmamak lazım ben haftalarınızı göremiyorum telden girdiğim için sen kaçıncı haftadaydin?

Ben şimdiden bebe yagı badem yagı falan sürüyorum karnıma sürerken göğüslerime ve uçlarına..sende surmuş muydun bişiler? Bide göğüslerimin bası cok büyüdü benim zaten eskiden de vardı basları belli olurdu hep ama simdi parmak ucum gibi oldu normaldir heralde dimi?

Yok canım ben uçlarına bişey sürmüyodum.ama lansinoh marka bi krem varmış göğüs ucu için.dopumdan sonada kullanıyosun emzirirken temizlemene grek kalmıyo çünkü bitkisel bi kremmiş kullananlar çok memnun.ondan alcam...göğüs ucu yara olursa emzirmek tam işkence oluyomuş...büyüsün işte kız bebeler rahat rahat emsin:)benimkilerde büyüse keşke biraz

Yok canım ben uçlarına bişey sürmüyodum.ama lansinoh marka bi krem varmış göğüs ucu için.dopumdan sonada kullanıyosun emzirirken temizlemene grek kalmıyo çünkü bitkisel bi kremmiş kullananlar çok memnun.ondan alcam...göğüs ucu yara olursa emzirmek tam işkence oluyomuş...büyüsün işte kız bebeler rahat rahat emsin:)benimkilerde büyüse keşke biraz
Iyi ileriki zamanda bende alayım ondan ins..benim bebekler anası gibi istahli olacak göğüslere baya erken rezervasyon yaptılar :)

kesinlikle...bence ikiz hamilelikte 20.hafta milad:21:biranda şişiyosun ve hamilelik çöküyor.:KK1:

bencede...ben hiç özel birşey almadım ama hep nemlendiriyorum...daha çatlamadım:KK1: inşallah çatlamam:KK16:

hemde nasıl.özellikle sabit pozisyonda çok oturursam

sanırım benim minişler küçük olduğu için ben ayırt ediyorum.aynı anda 2-3-4 yerde bir tepinme oluyor bazen:KK30::KK30: ama büyüdükçe değişecektir...

ileri haftadaki kızlar 24. haftadan sonra hamilelikte çok çok değişen birşey var mı?:13:

Günaydın kızlar nasılsınız? Biz hala hastanedeyiz. Kanama sancı bitti cok sukur. Ama bebislerden birinin dopler kan akimi doguma az kaldi sinyalleri veriyor. 1-2-3 haftaya kadar doğum olur diyor dr

Aynen canım.bizim herşey hazır..küvetleri kaldı sadece onu alcam..

Sus sus bulmuş ağzı laf yapan adamı bide beğenmiyo:KK9:içinden gelmese öyle gzl dile getirebilirmi:)şehir dışındamı çalışıyo canım eşin unuttum:KK43:özlüyosundur ama napsın oda sizin için çalışıyo:emir_bebek::emir_bebek:
Flufem ve orkide çok geçmiş olsun kızlar, umarım herşey yolundadır. Ben çok sık giremiyorum ya, o yüzden kusura bakmayın anca şimdi gördüm ama bebekler iyiymiş çok şükür:emir_bebek::emir_bebek:
Jelybonsdf canım ne güzel, bebeklerin sağ salim gelmesi kalmış artık :KK16:

Hoşgeldin canım.öğretmensin sende demek allah kolaylık versin calışan anne adaylarına özellikle ikiz anne adaylarına:)ben ew hanımıyım ama bazen kendimi öyle eringeç yılgın hissediyorumki,allah size yardım etsin...göbüş pozu çoktu canım:)bende zayıf hamile kaldım,galiba zayıf kişilerde göbek daha cabuk belli oluyo:)inş hepimize hayırlı sağlıklı en az 33. haftalarda doğum nasip eder allah:)

Hoşbulduk evet öğretmenim,1-2 haftadır eskiye nazaran zorlanmaya başladım,hele duraktan okula yürürken o yokuşu çıkmak veya üst sınıflara çıkmak,Allah'ım nefes nefese kalıyorum,kalbim ağzımdan çıkacak gibi..evet zayıflarda galiba daha çabuk belli oluyor,bir de kiloyu vücuda dağılmış şekilde değil de göbekten alınca ben burdayım diyor:) Amiiiiiiinnn,inşaallah..

günaydın şekerler...pazargecesi tam foruma yazarken birden kan boşaldı.resmen boşaldı yani....:KK43:
ödüm koptu yaa.hemen acile gittim bebişler sağlıklı şükür,kanama alanıda yok..dr rahim büyürken damarlar çatlayabilir dedi,korkma git dinlen dedi ama ömrümden ömür gitti kızlar...allah hepimizi korusun...çok şükür oğullarm iyi kendi druma da gittim,dinlen bol bol dedi oda ve çok kan kaybettim,uzanıyorum hep.
yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiniz,hepinizi öpüyorum şekerler:)
kendimi iyi hissettiğimde tüm sayfaları okuycam:nazar::nazar::nazar:

Okurken bile çok korktum,Rabbim bebişlerini size bağışlasın,demek hepimizin başına gelebilecek bir durummuş,Allah kimseye yaşatmasın düşünemiyorum ne kadar korktuğunu:26:

Hoşgeldin arkadaşım :)
Ben de sen gibi hep çok korktum bişey olursa diye, ben de sonradan yazmaya başladım. Aynı haftadayız, ne güzel. Valla ben de öyle pek kilolu falan değilim ama benim göbüş de bildiğin 7 aylık tek hamile görüntüsünde. Takmıyorum, hatta insanlar şirin olduğunu söylüyor.

Anadolu yakasında Bölge Hastanesi var, ben oraya gidiyorum. Erken doğum için de tedarikli bi hastane. Yeni doğan yoğun bakımı da var. Temiz, güzel, memnun kalırsın yani.

Hoşbulduk,inşaallah güzel paylaşımlarımız olur.Hangi bölge hastanesi,maltepe,pendik?? bir arkadaşım maltepe bölgede tekil doğum yaptı,yıllardır göründüğü doktoru orda olduğu için gittiğini söylüyordu,çok da memnun olmadığını,yetersiz olabileceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.Tam olarak hangisi olduğunu yazarsan araştırırım,içime sinerse giderim.teşekkürler

Kızlar merhabalar
dün Dr gidecektim eşimin işi çıktı gidemedik bu gün gittik önce iyi haberleri vereyim sonra kötü
bebişler iyi kiloları 1 kg oldu çok şükür aralarındaki 1 hafta kaybolmuş sadece 1 günlük fark var
gelelim kötü habere kasıklarımdaki ağrıları ve arada sırada alt tarafta olan zonklamaları sordum nst ye gönderdi. Ama şuam iyiyim dedim akşamları artıyor şuna bir şey çıkmayabilir dedim neyse bir bakalım dedi nst ye gitti yaklaşık 45 dk falan sürdü bebeklere ayrı ayrı baktılar başımda bekleyen ebeye sordum nasıl diye bana ne hissettiğimi sordu iyiyim dedim ama biraz belim ağrıyor dedimDr senibilgilendirir dedi neyse Doktorun yanına çıktım ve sancın var dedi böyle sancın varken kesinlikle yatıp dinlenmen gerekir dedi yoksa erken doğumu tetiklermiş ve bundan sonra 5 günde bir nst girmen gerekir dedi inşallah 32 . Haftayı geçeriz dedi:KK50:
Doktorum çok sakin biridir hiç böleye evham yaptırmaz biraz benim suratım düştü kapıdan çıkarken güçlü ol sadece tedbir dedi ne kadar dinlenirsen senin için iyi dedi bakmışsın 37 doğurursun dedi hiç bir iş yapma dedi anlıyacağınız bizim için artık her gün çok kıymetli :18:
Çok uzun oldu ama paylaşmak istedim kendinize çok dikkat edin ben dikkat ettiğim halde böyle oldu hiç bir iş yapmayın bebekler doğsun sonra kim ne derse desin:KK19:

Allah bebişlerini sana bağışlasın,bol bol dinlen,inşaallah bir sıkıntı olmaz.

Doktorun vermedimi canım bşdahaki kontrolde sor bence.erken doğumu önlüyo o iğne.22 haftadan beri 10 güne bi vuruluyorum ben.24 haftadan sonra genelde herkes kullanıyo

Ya benim bilgim yok bu iğne hakkında,yüksek risk taşıyanlara mı herkese mi yapıyorlar?Gidince söyleyeyim doktora,korktum şimdi.

Peki kızlar,ciğer geliştirici iğne hakkında ne düşünüyorsunuz,kimler yaptırdı/yaptırmayı düşünüyor?erken doğumu tetikliyor gibi birşey okumuştum bir yerde,korktum açıkçası..

günaydın şekerler...pazargecesi tam foruma yazarken birden kan boşaldı.resmen boşaldı yani....:KK43:
ödüm koptu yaa.hemen acile gittim bebişler sağlıklı şükür,kanama alanıda yok..dr rahim büyürken damarlar çatlayabilir dedi,korkma git dinlen dedi ama ömrümden ömür gitti kızlar...allah hepimizi korusun...çok şükür oğullarm iyi kendi druma da gittim,dinlen bol bol dedi oda ve çok kan kaybettim,uzanıyorum hep.
yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiniz,hepinizi öpüyorum şekerler:)
kendimi iyi hissettiğimde tüm sayfaları okuycam:nazar::nazar::nazar:

canım geçmiş olsun neyseki iyisiniz merak etmiştim göremiyince dinlen canım dularımızdasın rabbim hepimize zamanında hayırlı doğum nasip etsin :KK16:

Kızlar ewiniz asansörlümü?bizimki değil haftada bir mecbur iğne için inip çıkıyorum tedirginim

canım ben okul 4 katlı ben her gün 4 kat çıkıyorum hatta günde 1 kaç defa da oluyor allah korusun bizleri sedefcim :KK16:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK16: :KK16:

Son düzenleme:
Hoşbulduk evet öğretmenim,1-2 haftadır eskiye nazaran zorlanmaya başladım,hele duraktan okula yürürken o yokuşu çıkmak veya üst sınıflara çıkmak,Allah'ım nefes nefese kalıyorum,kalbim ağzımdan çıkacak gibi..evet zayıflarda galiba daha çabuk belli oluyor,bir de kiloyu vücuda dağılmış şekilde değil de göbekten alınca ben burdayım diyor:) Amiiiiiiinnn,inşaallah..

Okurken bile çok korktum,Rabbim bebişlerini size bağışlasın,demek hepimizin başına gelebilecek bir durummuş,Allah kimseye yaşatmasın düşünemiyorum ne kadar korktuğunu:26:

Hoşbulduk,inşaallah güzel paylaşımlarımız olur.Hangi bölge hastanesi,maltepe,pendik?? bir arkadaşım maltepe bölgede tekil doğum yaptı,yıllardır göründüğü doktoru orda olduğu için gittiğini söylüyordu,çok da memnun olmadığını,yetersiz olabileceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.Tam olarak hangisi olduğunu yazarsan araştırırım,içime sinerse giderim.teşekkürler

Allah bebişlerini sana bağışlasın,bol bol dinlen,inşaallah bir sıkıntı olmaz.

Ya benim bilgim yok bu iğne hakkında,yüksek risk taşıyanlara mı herkese mi yapıyorlar?Gidince söyleyeyim doktora,korktum şimdi.

Peki kızlar,ciğer geliştirici iğne hakkında ne düşünüyorsunuz,kimler yaptırdı/yaptırmayı düşünüyor?erken doğumu tetikliyor gibi birşey okumuştum bir yerde,korktum açıkçası..

Riskle ilgisi yok diye biliyorum.24 haftadan sonra herkese yapılıyo ikiz gebelikte

kızlar iyi geceler aklıma birşey takılıyor

29.haftada 5 saatlik yolculuk yapmak tehlikeli olurmu kendi aracımızla doktorunuz size kaçıncı haftadan sonra yasakladı

X