Hoşbulduk evet öğretmenim,1-2 haftadır eskiye nazaran zorlanmaya başladım,hele duraktan okula yürürken o yokuşu çıkmak veya üst sınıflara çıkmak,Allah'ım nefes nefese kalıyorum,kalbim ağzımdan çıkacak gibi..evet zayıflarda galiba daha çabuk belli oluyor,bir de kiloyu vücuda dağılmış şekilde değil de göbekten alınca ben burdayım diyor:) Amiiiiiiinnn,inşaallah..
Okurken bile çok korktum,Rabbim bebişlerini size bağışlasın,demek hepimizin başına gelebilecek bir durummuş,Allah kimseye yaşatmasın düşünemiyorum ne kadar korktuğunu:26:
Hoşbulduk,inşaallah güzel paylaşımlarımız olur.Hangi bölge hastanesi,maltepe,pendik?? bir arkadaşım maltepe bölgede tekil doğum yaptı,yıllardır göründüğü doktoru orda olduğu için gittiğini söylüyordu,çok da memnun olmadığını,yetersiz olabileceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.Tam olarak hangisi olduğunu yazarsan araştırırım,içime sinerse giderim.teşekkürler
Allah bebişlerini sana bağışlasın,bol bol dinlen,inşaallah bir sıkıntı olmaz.
Ya benim bilgim yok bu iğne hakkında,yüksek risk taşıyanlara mı herkese mi yapıyorlar?Gidince söyleyeyim doktora,korktum şimdi.
Peki kızlar,ciğer geliştirici iğne hakkında ne düşünüyorsunuz,kimler yaptırdı/yaptırmayı düşünüyor?erken doğumu tetikliyor gibi birşey okumuştum bir yerde,korktum açıkçası..