2014 ikiz anneleri

canım sana da çok geçmiş olsun. Allah sana ve bebeklerine sağlık sıhhat versin canım, moralini yüksek tut ki bebeklerin de güzel güzel büyüsün. Etrafımda öyle kişiler var ki tek gebeliklerini bile 9 ay yatarak geçirdiler, bunlar hepimizin başına gelebilir, önemli olan senin ve bebeklerinin sağlığı. Çok dikkat et canım kendine

Hadi kızlar bugün gün boyu göbüş resimleri sergilensin:)kızlar merdiven inip çıkmak çokmu zararlıki:44:hergün değil zaten ama haftada 1 yada 2 kere dışarı çıkıyorum.asansör yok maalesef

Ayyykizlar deniyorum yapamadim.doktorda randevum var bugun gelince devam ederim artik kendinizede bebislerinizede dikkatedin aksama gorusuruz :*

Hadi kızlar bugün gün boyu göbüş resimleri sergilensin:)kızlar merdiven inip çıkmak çokmu zararlıki:44:hergün değil zaten ama haftada 1 yada 2 kere dışarı çıkıyorum.asansör yok maalesef

Cikmadan yazayim dedim.. evet bana yasakladi doktor zararli diye bendaha 18 haftaligim dusun yani erken dogum yapmak istemiyosan kanaman olmasini istemiyosan haftada bir kere in ve cik dedi neyapcam bilmiyorum benimde asansor yok evde artik kocisim balkondan sallasin iple :)))

Bende haftada iki kereden fazla çıkmıyorum genelde çopu zaman 1 kere.oda iğneye gitmek için.hazır çıkmışkende başka işlerim varsa onları hallediyorum
Canım çantan çok güzel gülegüle kullan...
Göbişi nerden nereye ölçtün

Etrafını ölçtüm kuzum.göbek deliği hizandan ölç ama..

Kızlar kilolar ne alemde peki ben maşallah hızla kilo alıyorum yemede artma yok hatta azalma var çünkü akşamları şişkinlikten yiyemiyorum ama 73 kilo oldum yani 68 başladım kilo verdim başta yani 5 kilo + dayım ama son zamanlar çok hızlı ilerliyor

52 ile başladım ben,şuan 61-62 olmuşumdur..ewde tartı yok:)cumartesi doktor tartacak..aynen benim iştahımda hamile kalmadn önceki gibi ama alınıyo ya kilo

valla rekor bende olabilir bu konuda, maşallahı var iştahımın en başından beri hiç bulantım da olmadı hep yedim ben:) 2 hafta önce 9 kilo almıştım araya bayram girdi, cumartesi doktora gidicem çok korkuyorum valla. Aldığım kiloları takmıyorum ben doktor kızıyor ya ondan korkuyorum:)

Bizim haftamızda kilo alımımızda aynı canım:)normal demekki:)

Kızlar TRT de anne elimi tutsanada konu erken doğum galiba bakın isterseniz bende yeni açtım
Birde pramütüre ile ilgili bilgiler veriyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…