- 14 Aralık 2012
- 182
- 132
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.721
şeker olayımı? benimde SAT 1 mayıs. muhtemel tarih 5şubatbakalım kim daha çok dayacak
Hadi kızlar bugün gün boyu göbüş resimleri sergilensin:)kızlar merdiven inip çıkmak çokmu zararlıki:44:hergün değil zaten ama haftada 1 yada 2 kere dışarı çıkıyorum.asansör yok maalesef
Hadi kızlar bugün gün boyu göbüş resimleri sergilensin:)kızlar merdiven inip çıkmak çokmu zararlıki:44:hergün değil zaten ama haftada 1 yada 2 kere dışarı çıkıyorum.asansör yok maalesef
fotolar yanıltabilir ben başından beri ölçüyorum öçüleri alalım :)
Göbek deliği hizasından ölçtüm kızlar:)97 cm:)
Bende haftada iki kereden fazla çıkmıyorum genelde çopu zaman 1 kere.oda iğneye gitmek için.hazır çıkmışkende başka işlerim varsa onları hallediyorumCikmadan yazayim dedim.. evet bana yasakladi doktor zararli diye bendaha 18 haftaligim dusun yani erken dogum yapmak istemiyosan kanaman olmasini istemiyosan haftada bir kere in ve cik dedi neyapcam bilmiyorum benimde asansor yok evde artik kocisim balkondan sallasin iple :)))
Canım çantan çok güzel gülegüle kullan...
Göbişi nerden nereye ölçtün
Bende göbek deliğinin tam üstünden ölçtüm 100 de99.5 diyelim
bu haftaya göre ben uçmuşum 94
Kızlar kilolar ne alemde peki ben maşallah hızla kilo alıyorum yemede artma yok hatta azalma var çünkü akşamları şişkinlikten yiyemiyorum ama 73 kilo oldum yani 68 başladım kilo verdim başta yani 5 kilo + dayım ama son zamanlar çok hızlı ilerliyor
Kızlar kilolar ne alemde peki ben maşallah hızla kilo alıyorum yemede artma yok hatta azalma var çünkü akşamları şişkinlikten yiyemiyorum ama 73 kilo oldum yani 68 başladım kilo verdim başta yani 5 kilo + dayım ama son zamanlar çok hızlı ilerliyor
valla rekor bende olabilir bu konuda, maşallahı var iştahımın en başından berihiç bulantım da olmadı hep yedim ben:) 2 hafta önce 9 kilo almıştım araya bayram girdi, cumartesi doktora gidicem çok korkuyorum valla. Aldığım kiloları takmıyorum ben doktor kızıyor ya ondan korkuyorum:)