- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.681
sizde ödem başladı mı? benim hiç bir şişliğim yok sanırım ödemde yoktur
sabah drdan dinledim merak ettim?
sedef,şeker sonucun çıktı mı?
Bende başladı canım ellerim ayaklarım şişiyo sabahları...bide dikkat ettim sıcak ortamlarda daha çok şişiyo el ayak.şeker sonucumu bugün alcam canım.zaten doktorada cumartesi gitcem o zaman göstercem inş normaldir
anladım canım...inşallah şekerde problem yaşamazsın
benimde cumartesi kontrolüm var.kasılmalarım tamamen bitti bakalım ne diycek dr.
kasılma ile ilgili sayfaları okudukça kanım çekiliyo walla:18::18:
Orkideciğim senden haber aldığımıza sevindim doğuma kadar hastahanede mi kalacaksın doktorun ne diyorGünaydın kızlar. Hala hastanedeyim. Ara ara sancılar devam ediyor ama biz şimdilik iyiyiz. Haber vereyim dedim
:) evet bende aynen bunu buldum internetten:) çok güzel görünüyor ama biraz pahalı gibi geldi bana, bir de mağazalara sorayım bi görüp bakmakta da fayda var, bunlara yıkama filesi takılıyor mu acaba?
ayy ne güzel yaa artık kılık kıyafet ve eşyalardan konuşur olduk, maşallahhh hepimize:)
Güle güle kullan sedefciğimEki Görüntüle 837841
İşte benim bebek çantam kızlar:)göründüğünden büyük
sizde ödem başladı mı? benim hiç bir şişliğim yok sanırım ödemde yoktur
sabah drdan dinledim merak ettim?
sedef,şeker sonucun çıktı mı?
Güle güle kullan sedefciğim
dr a sordum farketmez dedi ma sen de fark yaptı mı canım?zaten magnorm bitmek üzere... değiştireym...Haaa kasılma deyince unuttum canım sana sölemeyi:)magnezyumu değiştirdim ben sende doktoruna danış değiştir istersen.bi arkadaş sölemiştiya tuanaydı galiba yanlış hatırlamıyosam.sitrat olanı daha faydalıymış gebelikte.araştırdım çoğu gebelerde onu kullanıyo.bende dün aldım
benim nerdeyse en başından beri vücudum ödem yaptı canım, çok fazla su içmeme rağmen aşamadık bu durumuyüzüm gözüm bile şiş inan, ama doktor çok fazla takmıyor normal diyor, bende alıştım artık
Kızlar dün gece hiç yatamadım akşamda karnım taş gibi oldu birde son zamanlarda şöyle bir şey oldu nasıl anlatıcım bilmiyorum ama sanki :26: Bebişlerin hareketi bikini bölgesi olan yerde karnımda hareketleri hissetmiyorum inşallah anlatabilmişimdir benim gibi hisseden var mı
canım sorma ya inan bir günün bir günüme uymuyor benimde karnım taş gibi oluyor birde sol tarafımda ağrı başladı eşim izin alsada hemen doktora gidecem,uyku sorunu herzaman var geceleri hep dolaşıyorum.bikini bölgeme hep tekmeler geliyor birde göbek deliğime çok baskı yapıyor sağdaki bebek. ayrıca sol tarafımdaki bebeğin hareketleri yok denecek kadar az beni çok korkutuyor.birde kilo sorunu ben nisandan bu yana 15 kilo aldım yaklaşık ayda 2 kilo ama hamilelğin ilk aylarında çok tuzlu yenim ondan şiştim şimdi tuzu kestim şişliğim indi .....hepimizde kazasız doğuralım inş.Kızlar dün gece hiç yatamadım akşamda karnım taş gibi oldu birde son zamanlarda şöyle bir şey oldu nasıl anlatıcım bilmiyorum ama sanki :26: Bebişlerin hareketi bikini bölgesi olan yerde karnımda hareketleri hissetmiyorum inşallah anlatabilmişimdir benim gibi hisseden var mı
Kızlar dün gece hiç yatamadım akşamda karnım taş gibi oldu birde son zamanlarda şöyle bir şey oldu nasıl anlatıcım bilmiyorum ama sanki :26: Bebişlerin hareketi bikini bölgesi olan yerde karnımda hareketleri hissetmiyorum inşallah anlatabilmişimdir benim gibi hisseden var mı
canım merhabalr şişlik bendede çoktu ben tuzu tamamen hayatımdan çıkardım zeytin bile yemiyorum şişliğin indi inan.tamamen tuz yapıyor şişliği.Bende başladı canım ellerim ayaklarım şişiyo sabahları...bide dikkat ettim sıcak ortamlarda daha çok şişiyo el ayak.şeker sonucumu bugün alcam canım.zaten doktorada cumartesi gitcem o zaman göstercem inş normaldir
dr a sordum farketmez dedi ma sen de fark yaptı mı canım?zaten magnorm bitmek üzere... değiştireym...
ayyy canımbende hamileliğin tüm olumsuzluklarını ucundan yaşadığım için ödem oluşmamasına şaşmış durumdayım sanırım vakti var...
canım merhabalr şişlik bendede çoktu ben tuzu tamamen hayatımdan çıkardım zeytin bile yemiyorum şişliğin indi inan.tamamen tuz yapıyor şişliği.
Ewet canım file hepsine takılıyo.ayy ben o fileden korkuyom(koparda bebek düşerse küvetin içine diye