- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.741
Kızlar TRT de anne âlimi tutsanada konu erken doğum galiba bakın isterseniz bende yeni açtım
Bizim haftamızda kilo alımımızda aynı canım:)normal demekki:)
canım günaydın..inan benim 12.haftam dün gibi:)Kızlar bugun gece uyumadım bu sefer sabah uyudum anca kalktım ne cok konuşmuşunuz:)
Orkide allah yardımcın olsun bebekler karnında dursun iyi olsun yeterki de hastanede kal canım bise olmaz..ins hemen donersin evine..
Ne guzel alışverişler yapılıyo kızlar.. Bende buyur muyum sizin kadar acaba :) bulantilarim azalinca gözüm açıldı resmen daha yeni yeni hamileliğin tadı çıkıyor :)
Sizde çekin göbekleri kızlar yaflufem beni kandırdı gitti:26:
oyy oyyy yerim ben o oğluşları.kandırırmıyım kız seniEki Görüntüle 837871
Burda küçük çıktı:)canlısı daha büyük:)
bol bol emzik emsinler. bende emmişim, nolmuş???dişlerim filan yamuk değil. birde kucağa alıştırmayın derler, kucakta dolaşsınlar yavvvvv. zaten belli bir süre sonra onları kucağa filan oturtmak bir mucize. el mahkumken mıncıklarız. çalışan anneyim ben kucağımda gezdirmeyeyim birde tam olsun. anne hep yok hep yok.
canım günaydın..inan benim 12.haftam dün gibi:)
oyy oyyy yerim ben o oğluşları.kandırırmıyım kız senikomşum geldi kahve içtik şimdi gitti bende senin göbüşe bakmaya geldim.akşama koyucam göbüşü.benim tel. net çekmedi de
benim ki daha büyük sankim
dimi amawalla ben de çok large bir anne olucam sanırım.bide eğitim-gelişim psikolojisi öğrendik,pufff
Ölç kız ölç:)öyle yaptık biz:)göbek deliği hizandan,göbek çevreni ölç
kızlar ne ölcüyorsunuz nasıl ölcüyorsunuz okudum anlayamadım bende ölceyizm demi eksik kalmasın haaa
göbek deliğnden başlayıp sırtan dlaştırayım mı:44:tabi eksik kalmasın canımgöbüşleri ölçüyoruz canım.göbek deliği izasından:)
Demi canım ya yer sorunu olma ne gzl:)fiyat biraz fazla ama napalım bende ondan alcam.sen kiloya çok takıyosun:)zararlı şeyler yeme yeter.bende 10 kiloya yaklaştım bak hiç takıyomuyumSelam guzel anneler.masallah sayfalari gorunce sok oldum genelde 3 sayfa fln anca oluyordu.ne guzel sohbetlerin ve paylasimlarin cogalmasina sevindim.bu topikte her daim guzel haberler yazilsin insallah.
orkidecim inşallah bu gunlerde gecicek hastane ortami sıkıyordur mutlaka yaz sen cevap verenimiz olur.aklimda ve dualarimdasin insallah yavrularin sana guc kuvvet vericek ve gecicek bu günler.Rabbim Şafi ismiyle sifa versin.
Kizlar hanginize denk gelmisti o dengesiz ikiz hamilik hakkinda kotu yorum yapan.boylesine iki tokat sart tabi ama yapilmiyo iste benimde saglik ocagindaki dr adam oyle patavatsizlik yapti ama bende onu oturttum yerine.bi de dr bu cahil insan degil dengesiz.bi hevesle girmistim yanina ebe gebelik kaydimi yapicakti.dr kac haftalik dedi bende 8 hafta demistim iyi iyi hayirli olsun dedi.bende hem bilmeli hemde icime sigmayan sevincle ikiz benimkiler dedim.surat kiristi bana diyo biraz daha bekle oyle kaydedilir nolu nolmaz genelde ikizler teke duser fln.bende dogru bencede bekleyelim Allah bilir sizinde yakin zamanda ölüp kalacaginiz meçhul baska dr a gitmem gerekebilir dedim surati kipkirmiziydi odadan ciktim gittim.ne uzulup durayim bende onu uzdum ciktim.haddini bilecek herkes ve neyin ne olacagini sadece Allahin bilecegini idrak ederek cumle kuracak.
kizlar bende resim cekemiyorum suan cunku pjamayla duruyorum hala.ama olculeri hazirladim.
21+4 gunlugum suan gobek deligi hizasindan olctum 85
kilom 48 ile baslayip 56 oldum.
dr bayramdan onceki hafta gördüğünde 53 iken cok kilo almissin demisti simdi kapidan kovalamaz insallah daha ayin 7 sine cok var.istahimda acildi tabi oyle abur cubur zararli hicbisey yemiyorum.yedigim yemekler ekmek meyveler yani.zaten dr dan sonraku hafta seker icin gondericek buyuk ihtimal.
sedefcim sayende katlanir bebus kuvetini ogrendigim iyi oldu.dusunup duruyordum nereye sıkısir bu kuvet diye.hemde ayakli gibi cok beğendim ayni katlanir joker magzalarinda varmis orda bakarim internetten getirtirim.
Göbek yarıştırıyoz:))sende ölç hadi:)kızlar ne ölcüyorsunuz nasıl ölcüyorsunuz okudum anlayamadım bende ölceyizm demi eksik kalmasın haaa
göbek deliğnden başlayıp sırtan dlaştırayım mı:44:
göbek deliğnden başlayıp sırtan dlaştırayım mı:44:
Deliii:))göbek cevreni ölç yaz bakalım:)flufemin maşşallahı var madalyayı ona verecez
Kızlar benim çıkmam lazım şifonyer ve kurutma makinası bakmaya gitcezgelince yazarım öptüm
Demi canım ya yer sorunu olma ne gzl:)fiyat biraz fazla ama napalım bende ondan alcam.sen kiloya çok takıyosun:)zararlı şeyler yeme yeter.bende 10 kiloya yaklaştım bak hiç takıyomuyum
Göbek yarıştırıyoz:))sende ölç hadi:)
Olur inş canım allah öyle bi zamanda veriyoki sana hediyelerini:)en umutsuz olduğun hiç beklemediğin anda.yeterki sen isyan etme beklemesini dua etmesini bil.olacak inş inan buna.er yada geç bigün mutlaka sende anne olcaksın[/QUOTE .!.:Ayy insallah canim benim amin agzindan bal damliyo vallahi.Allahim banada versin artik
Aaa aramızda birgün var Allahın izniyle dr ocak başını verdi doğum için sana tarih söyledimi drun?
Bana da ocak başı dedi. İnşallah onların dediği gibi olur hatta ocak 3.-4. haftayı filan görsek süper olur.ama benim ayrıntılı ultrason için gittiğim Prof. tatlı yeme, şekerin yükselir, bu da suyunu arttırır ve erken doğum yaparsın dedi. Ve tek gebelik yaşayan arkadaşım son aylarda hep tatlı yemişti bebek hareket etsin diye ve gerçekten 36. hafta doğum yaptı. Bizim hedeflediğimiz haftalar. demek ki aralıkta tatlı KESİNLİKLE yasak