2014 ikiz anneleri

Eki Görüntüle 837841
İşte benim bebek çantam kızlar:)göründüğünden büyük
iyi günlerde kullanun miniklerinle çok güzel zaten onlara ait herşey çok güzel görünüyor insanın gözüne .Allah eskitmeyi nasip etsin.
Günaydın kızlar. Hala hastanedeyim. Ara ara sancılar devam ediyor ama biz şimdilik iyiyiz. Haber vereyim dedim
canım günaydım daha iyi olmana sevindim inan bizdede hep ağrılar devam ediyor kasılmalr sırt ağrıları artık herkes beklemede inş.Allah hepimize yavrularımızı bağışlar.hayırlı haberleini bekliyoruz .gözlem altında olman daha güzel hemen müdahale ederler ,kuzucuklar için herşeye sabrediyoruz artık

bende ayynı yerde hissediyorum canım, ama doktorum bana başları yukarda birbirlerine doğru bakıyorlar demişti, ben o hareketleri ona bağlıyorum ayakları aşağıda olduğu için. Birde henüz eşim hissedemedi kıpırtıları ona da üzülüyorum

birşeyler almak çok güzel oluyor ama çok ayakta duramıyorum doktor dönüşünde iğne dönüşünde yol üstündeki mağzalardan alıyoruz.planlarım farklıydı ama böyle oldu hayırlısı artık birde canımemziğe sakın alıştırma diyorlar emzik alma diyorlar .bende emzik emen çoçukları çok severim
ay o daha da fena. bu kişi senin komşun, her seferinde ayni şeyler biz bu adamı bir daha görmeyiz diye ümit ediyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
demiben onu görünce hemen kaçıyorum görmezden geliyorum .

kızlarrr göbüşlerinizi merak ediyorum...ayıptır sölemesi biz sizden küçüğüz ama utanıyorm göbüşümdennn kocaman.foto koyalım mı
dur ben çekim bi tane

ben alıştırıcam canım hemennn en idealist anne arkadaşlarımın bile tavsiyesi bu yönde.ayrıca emme en büyük güdüleri.bırakalım emsinler bol bol

İki tane bebekle uğraşırken emzik vermemek zor tatlım:))onla oyalanırlar hiç değilse
kızlarrr göbüşlerinizi merak ediyorum...ayıptır sölemesi biz sizden küçüğüz ama utanıyorm göbüşümdennn kocaman.foto koyalım mı
dur ben çekim bi tane

Utanma kız bende cekeyim göbeği dur:))

Bende de ödem var. O yüzden doktorum tuzu yasakladı işe yaradı ama gerçekten. normal boyutlarda var şu an. tabi yediklerimden hiç bir tat almıyorum. o çok kötü birşey :18:

ben alıştırıcam canım hemennn en idealist anne arkadaşlarımın bile tavsiyesi bu yönde.ayrıca emme en büyük güdüleri.bırakalım emsinler bol bol

bol bol emzik emsinler. bende emmişim, nolmuş??? dişlerim filan yamuk değil. birde kucağa alıştırmayın derler, kucakta dolaşsınlar yavvvvv. zaten belli bir süre sonra onları kucağa filan oturtmak bir mucize. el mahkumken mıncıklarız. çalışan anneyim ben kucağımda gezdirmeyeyim birde tam olsun. anne hep yok hep yok.

Ama benim sürekli orda değil canım hareketler.genelde göbek deliği ve bel çevremdeler:)bazen aşağılarda hissediyorum dediğin gibi...ayakları orda oluyo heralde bazen:44:
Sağ olun kızlar tek bende oluyor sandım bende arasıra orda hissediyordum ama 2 gündür sanki hep oldular Dr sordum yat dinlen dedi ama her hareketlerinde içim tuhaf oluyor
inşallah hepimiz zamanında doğururuz

Kızlar bugun gece uyumadım bu sefer sabah uyudum anca kalktım ne cok konuşmuşunuz:)

Orkide allah yardımcın olsun bebekler karnında dursun iyi olsun yeterki de hastanede kal canım bise olmaz..ins hemen donersin evine..

Ne guzel alışverişler yapılıyo kızlar.. Bende buyur muyum sizin kadar acaba :) bulantilarim azalinca gözüm açıldı resmen daha yeni yeni hamileliğin tadı çıkıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…