- 2 Ağustos 2010
- 1.254
- 44
- 42
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.701
iyi günlerde kullanun miniklerinle çok güzel zaten onlara ait herşey çok güzel görünüyor insanın gözüne .Allah eskitmeyi nasip etsin.Eki Görüntüle 837841
İşte benim bebek çantam kızlar:)göründüğünden büyük
canım günaydım daha iyi olmana sevindim inan bizdede hep ağrılar devam ediyor kasılmalr sırt ağrıları artık herkes beklemede inş.Allah hepimize yavrularımızı bağışlar.hayırlı haberleini bekliyoruz .gözlem altında olman daha güzel hemen müdahale ederler ,kuzucuklar için herşeye sabrediyoruz artıkGünaydın kızlar. Hala hastanedeyim. Ara ara sancılar devam ediyor ama biz şimdilik iyiyiz. Haber vereyim dedim
Kızlar dün gece hiç yatamadım akşamda karnım taş gibi oldu birde son zamanlarda şöyle bir şey oldu nasıl anlatıcım bilmiyorum ama sanki :26: Bebişlerin hareketi bikini bölgesi olan yerde karnımda hareketleri hissetmiyorum inşallah anlatabilmişimdir benim gibi hisseden var mı
birşeyler almak çok güzel oluyor ama çok ayakta duramıyorum doktor dönüşünde iğne dönüşünde yol üstündeki mağzalardan alıyoruz.planlarım farklıydı ama böyle oldu hayırlısı artık birde canımemziğe sakın alıştırma diyorlar emzik alma diyorlar .bende emzik emen çoçukları çok severimİyi olun yeterki canım hastane günleride gelip geçicek.yanında biri kalıyomu canım
Sağol canım.115 liraya aldım ama geniş bi çanta iki bebişe yeter
Ne gzl canım seninde koştırmacan başlamış:)benimkide bitti sayılır az kaldı.biberon emzik falan alcam cumartesi günü..bugünde şifonyer alcam kıyafetlerini koymak için.küvetlerinide intten almayı düşünüyorum açılıp kapananlardan,hem yerde kaplamaz
Olur inş canım allah öyle bi zamanda veriyoki sana hediyelerini:)en umutsuz olduğun hiç beklemediğin anda.yeterki sen isyan etme beklemesini dua etmesini bil.olacak inş inan buna.er yada geç bigün mutlaka sende anne olcaksın
demiay o daha da fena. bu kişi senin komşun, her seferinde ayni şeylerbiz bu adamı bir daha görmeyiz diye ümit ediyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
birşeyler almak çok güzel oluyor ama çok ayakta duramıyorum doktor dönüşünde iğne dönüşünde yol üstündeki mağzalardan alıyoruz.planlarım farklıydı ama böyle oldu hayırlısı artık birde canımemziğe sakın alıştırma diyorlar emzik alma diyorlar .bende emzik emen çoçukları çok severim
demiben onu görünce hemen kaçıyorum görmezden geliyorum .
İki tane bebekle uğraşırken emzik vermemek zor tatlım:))onla oyalanırlar hiç değilsebirşeyler almak çok güzel oluyor ama çok ayakta duramıyorum doktor dönüşünde iğne dönüşünde yol üstündeki mağzalardan alıyoruz.planlarım farklıydı ama böyle oldu hayırlısı artık birde canımemziğe sakın alıştırma diyorlar emzik alma diyorlar .bende emzik emen çoçukları çok severim
demiben onu görünce hemen kaçıyorum görmezden geliyorum .
kızlarrr göbüşlerinizi merak ediyorum...ayıptır sölemesi biz sizden küçüğüz ama utanıyorm göbüşümdennnkocaman.foto koyalım mı
dur ben çekim bi tane
benim nerdeyse en başından beri vücudum ödem yaptı canım, çok fazla su içmeme rağmen aşamadık bu durumuyüzüm gözüm bile şiş inan, ama doktor çok fazla takmıyor normal diyor, bende alıştım artık
ben alıştırıcam canım hemennnen idealist anne arkadaşlarımın bile tavsiyesi bu yönde.ayrıca emme en büyük güdüleri.bırakalım emsinler bol bol
Sağ olun kızlar tek bende oluyor sandım bende arasıra orda hissediyordum ama 2 gündür sanki hep oldular Dr sordum yat dinlen dedi ama her hareketlerinde içim tuhaf oluyorAma benim sürekli orda değil canım hareketler.genelde göbek deliği ve bel çevremdeler:)bazen aşağılarda hissediyorum dediğin gibi...ayakları orda oluyo heralde bazen:44:
Sizde çekin göbekleri kızlar yaflufem beni kandırdı gitti:26:
Sizde çekin göbekleri kızlar yaflufem beni kandırdı gitti:26: