2014 ikiz anneleri

Slm kizlar nasilsiniz bugun bebisleriniz nasil? Butun gece bel agrisindan uyuyamadim sabah dogru masajcinin yolunu tuttum.iyi geldi ama artik topallayarak yuruyorum sol bacagim belimden kasiyo 2 haftadir benimle ayni sorunu yasayan varmi aranizda
ayyyy.walla beni anlattın canım:) işin tuhafı gündüz iyiyim gece olunca bel-bacak başlıyo:)
sen kaç haftalıksın briec?
Benim yavrucagimin birtaneside basi asagidaydi hatta agridan 3 hafta once hastanede kaldimistim 1 gun tuvalete bile gidemiyodum gece agridan cok sukur gecti pasam yorulup duzeltti kendini:))
çok şükür.darısı benim kuzuyademek ondan ağrıyo sol kasık...
maşallah şahincimhayırlısı ile kavuşursun meleklerine inşallah
tabi darısı 2014 annelerine:)
çok çok geçmiş olsun.nasıl zor bir durum iyi bilirim.ben okulun 7. günü 2 damla kanamayla gittim dra.heyet r. verdi. bu sene çalışmıcam canım.sende doğuma kadar dinlen bence:18:
kizlarr mrbbbb bugun doktoruma sordum tetenoz asisi oluyummu diye gerek ypk dedii.benimki tup tedavisiyle oldu napayimmm ne diyorsunuz yaptirsammi??
SİZ YAPTİRDİNİZMİİ
ben de yaptırmadım.dr um sen bilirsin ama 22. haftadan önce yaptırma dedi.aile hekimim 3 doz yapalım diyor.bende eşime yaptırdım diyor...
dr dayıım gerek yok yaptırma diyor...her kafadan bir ses.haftaya yaptırıcam sanırım

Bebeklere özel cantayı bende sevmiyorum canım spor canta aldım:))adidasın çok gzl biraz pahalı oldu ama napıyım:)

Aa cok iyi fikir hem hafif olur o çantalar benim çantalar deri hep biraz agır doğal olarak..cok iyi düşünmüssun hem kolay eskimez hemde kirlenince yıkarsın bisicik olmaz:)
bunu da bi kenara yazayım ben:)

Son düzenleme:
Teşekkürler Marsbeyaz şıkta duruyordu alırken eşimide düşündüm belki oda taşımak zorunda kalırsa unisex bir renk olsun dedim

bende özel bir çanta almıycam.büyük boy seyehat çantalarım gayet uygun ve şık
sedef,kengo güle güle kulanın kızlar

onlar sağlıcakla doğsunlar da gerisi boş...şu an 17 kilo aldım son üç haftadır falan 2 kilo birden alıyorum yani son ayda birden alınıyo diyorlardı doğruymuş...bakalım doğuma kadar 20 olur heralde ...

kilon çok ıyi canm.dıkkat etmeme rağmen ben şimdiden 10 kılo aldım:)))

Az önce eşimin bir müşteri si ile karşılaştık. hamilelik muhabbeti filan yaptık. adam bizimde 2 tane idi ama 6, 5 aY olunca birini kaybettik şimdi 1 çocuğumuz var demesinmi :
çok sinir oldum resmen çöktüm yaaaaaaa:95: siz bõyle şeyler duyunca ne yapıyorsunuz? m oral desteğe ihtiyacım vaaaaaarrrrrrr ((((((((((

Ben hiç takmam valla canım boşver sende takma.kimin ne konuştuğu hiç önemli değildir benim için..ayrıca çoğu 6,5 aylık olan bebekler yaşıyabiliyo artık tıp ilerledi.allah korusun bebeklerimize bişi olmaz inş sağlıkla kucağımıza alırız

Hiç kafana takma canım ben nasıl bir insanla karşı karşıyayım bi bilsen duyduklarımı dün gece rüyama bile girdi...Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…