2014 ikiz anneleri

Ben hiç takmam valla canım boşver sende takma.kimin ne konuştuğu hiç önemli değildir benim için..ayrıca çoğu 6,5 aylık olan bebekler yaşıyabiliyo artık tıp ilerledi.allah korusun bebeklerimize bişi olmaz inş sağlıkla kucağımıza alırız

inşallah canım .Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.ama kaybetme korkusu beni mahvetti :26:

Az önce eşimin bir müşteri si ile karşılaştık. hamilelik muhabbeti filan yaptık. adam bizimde 2 tane idi ama 6, 5 aY olunca birini kaybettik şimdi 1 çocuğumuz var demesinmi:KK43: :
çok sinir oldum resmen çöktüm yaaaaaaa:95: siz bõyle şeyler duyunca ne yapıyorsunuz? m oral desteğe ihtiyacım vaaaaaarrrrrrr :KK43:((((((((((

ya e gıcık insanlar var ya aynısı banada oldu başka konuya gecmek istedimm ya ne gereği var kı böyle demeye anlamıyorum bu insanlara ki zaten hep korkuyoruz acaba acaba diyerek geçiştiriyoruz günlerimizi birde böyleleri çıkarrr

Duble anneler herkese slm ,nasılsınız umarım herkesin neşesi yerindedir bebişleri kıpır kıpırdır inş.bende bebişlerim için yeni yeni mini mini ciciler almaya başladım çok tatlı bir duygu Allah giydiklerini ve eskittiklerinide görmeyi nasip etsin.birde küçük bir odam vardı orayı boşalttım iki beşik bir dolap almaya karar verdim orayı onlara oda yapacağım Allah nasip ederse .Allah herkese bu muttuluğu yaşatsın ya ...ben 7 yıl çoçuk özlemi çektim Allahım inş.onları bize bağışlar teyzeleri.
Bugün aşımın 2.dozunu vurundum .kolum yavaş yavaş ağrımaya başladı .Rabbim hepimize hayırlı zamanında doğumlar sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin.:nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK16::KK49:

Az önce eşimin bir müşteri si ile karşılaştık. hamilelik muhabbeti filan yaptık. adam bizimde 2 tane idi ama 6, 5 aY olunca birini kaybettik şimdi 1 çocuğumuz var demesinmi:KK43: :
çok sinir oldum resmen çöktüm yaaaaaaa:95: siz bõyle şeyler duyunca ne yapıyorsunuz? m oral desteğe ihtiyacım vaaaaaarrrrrrr :KK43:((((((((((
ayyyyyyy canım boşver herşey Allahın nasibi ,onlar öyle oldu diye her ikiz gebe aynımı olacak yani,benimde bir komşum var ne zaman görse benim eltimin ikizleri şöyle düştü böyle düştü benim moralimi bozuyor Allah herkesin gönlüne göre versin inş.....

Allah hepimize iki taneciklerimizi çatır çatır doğurmak büyütmek nasip etsin ins:KK66:
amin canım aminnnnn:)
herkese günaydınnnnn
günaydın canım...
Günaydın kızlar. Hala hastanedeyim. Ara ara sancılar devam ediyor ama biz şimdilik iyiyiz. Haber vereyim dedim

günaydın canım.allah kolaylık versin orkidecim.çok şükür iyisiniz inşallah ta hep öyle olur.:nazar:

Günaydın kızlar. Hala hastanedeyim. Ara ara sancılar devam ediyor ama biz şimdilik iyiyiz. Haber vereyim dedim
İyi olun yeterki canım hastane günleride gelip geçicek.yanında biri kalıyomu canım
güle güle kullan canım çantanı.bende adıdas yyada nıke düşünüyorum .istediğim boyutta bulurum ınş.ne kadar para :nazar::nazar:verdın canım çantaya?
Sağol canım.115 liraya aldım ama geniş bi çanta iki bebişe yeter
Duble anneler herkese slm ,nasılsınız umarım herkesin neşesi yerindedir bebişleri kıpır kıpırdır inş.bende bebişlerim için yeni yeni mini mini ciciler almaya başladım çok tatlı bir duygu Allah giydiklerini ve eskittiklerinide görmeyi nasip etsin.birde küçük bir odam vardı orayı boşalttım iki beşik bir dolap almaya karar verdim orayı onlara oda yapacağım Allah nasip ederse .Allah herkese bu muttuluğu yaşatsın ya ...ben 7 yıl çoçuk özlemi çektim Allahım inş.onları bize bağışlar teyzeleri.
Bugün aşımın 2.dozunu vurundum .kolum yavaş yavaş ağrımaya başladı .Rabbim hepimize hayırlı zamanında doğumlar sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin.:nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK16::KK49:
Ne gzl canım seninde koştırmacan başlamış:)benimkide bitti sayılır az kaldı.biberon emzik falan alcam cumartesi günü..bugünde şifonyer alcam kıyafetlerini koymak için.küvetlerinide intten almayı düşünüyorum açılıp kapananlardan,hem yerde kaplamaz
Amin canim insallah kolaycacik olur bir hamile kalsam bende keske.Allah olmayan herkese versin

Olur inş canım allah öyle bi zamanda veriyoki sana hediyelerini:)en umutsuz olduğun hiç beklemediğin anda.yeterki sen isyan etme beklemesini dua etmesini bil.olacak inş inan buna.er yada geç bigün mutlaka sende anne olcaksın

onlar sağlıcakla doğsunlar da gerisi boş...şu an 17 kilo aldım son üç haftadır falan 2 kilo birden alıyorum yani son ayda birden alınıyo diyorlardı doğruymuş...bakalım doğuma kadar 20 olur heralde ...

valla canım 20 olsa bile süper, millet 20 kilo ile tek doğuruyor, maşallah sana:)

ya e gıcık insanlar var ya aynısı banada oldu başka konuya gecmek istedimm ya ne gereği var kı böyle demeye anlamıyorum bu insanlara ki zaten hep korkuyoruz acaba acaba diyerek geçiştiriyoruz günlerimizi birde böyleleri çıkarrr

Evet yaaaa. risklerimize birde bu düşüncesiz insanları ekliyoruz:KK47:

Ne gzl canım seninde koştırmacan başlamış:)benimkide bitti sayılır az kaldı.biberon emzik falan alcam cumartesi günü..bugünde şifonyer alcam kıyafetlerini koymak için.küvetlerinide intten almayı düşünüyorum açılıp kapananlardan,hem yerde kaplamaz

aaaa öyle açılıp kapanan küvet mi var, hiç duymadım valla. Var mı linki falan bize de göstersen

aaaa öyle açılıp kapanan küvet mi var, hiç duymadım valla. Var mı linki falan bize de göstersen

sedeeeefff bu yazdığım sana:)

ayyyyyyy canım boşver herşey Allahın nasibi ,onlar öyle oldu diye her ikiz gebe aynımı olacak yani,benimde bir komşum var ne zaman görse benim eltimin ikizleri şöyle düştü böyle düştü benim moralimi bozuyor Allah herkesin gönlüne göre versin inş.....

ay o daha da fena. bu kişi senin komşun, her seferinde ayni şeyler:KK43: biz bu adamı bir daha görmeyiz diye ümit ediyorum :KK36: Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :KK9:

Canım dünde uğraştımda resim ekleyemedim:KK43:google a yaz çıkar.biraz pahalı diğerine göre ama olsun bi kere alıncak:KK66:

$image.jpg
Becerdim heralde sewtuğ:KK66:

X