2014 ikiz anneleri

Evet Kerem patlaması var benim çocukluğumda "Özlem" patlaması vardı.

Slm kizlar nasilsiniz bugun bebisleriniz nasil? Butun gece bel agrisindan uyuyamadim sabah dogru masajcinin yolunu tuttum.iyi geldi ama artik topallayarak yuruyorum sol bacagim belimden kasiyo 2 haftadir benimle ayni sorunu yasayan varmi aranizda

normalmiş canım...dönebilir dedi ama kuzunun keyfi yerinde sanırım bir türlü dönmedi:)

Benim yavrucagimin birtaneside basi asagidaydi hatta agridan 3 hafta once hastanede kaldimistim 1 gun tuvalete bile gidemiyodum gece agridan cok sukur gecti pasam yorulup duzeltti kendini:))

evet az kaldı bi 2 hafta daha daynsak çok güzel olacak...darısı sizlere bu haftalara gelirsiniz inşallah...ikiz ikisi de erkek sivri bir göbeğim var ve her yeri çatladı krem ve yağ kullanmama rağmen...

merhaba arkadaşım,
ne güzel sen sona yaklaşmışsın ya da en güzel başlangıca mı desem:)
merak ettim nasıl gidiyor hamileliğin, hareketlerinde bir kısıtlanma var mı? yatabiliyor musun mesela? birde kaç kilo aldın? çok soru sordum ama en deneyimlimiz sensin:)

canım cok teşekkür ederim sağolasın

darısı sizlerin başına olsun canım bu haftaları görürüm inşallah diye çok dua ettim rabbim dualarımı kabul etti çok şükür..bi de kucağıma alsaydım yavrularım sağlıcakla...
hareketlerimde çok kısıtlanma var canım evdeyim sürekli 2 haftadır dışarı çıkmadım heralde.. eşim sağ olsun bütün evin işlerini yapıyor ben sadece yiyip içip yatıyrum...bana transferden beri bişey yaptırmadı kocam bütün işleri kendi yaptı onun için de böyle oldum sanırım hemen yoruluyorum ayakta kalamıyorum ağrılar giriyor hemen..yatması dönmesi çok zor ...başka sorun varsa yardımcı olurum ...

Öldüm yorgunluktan kızlar.şeker yükleme için 9 da hastabeye gittim,1 de bitti işim...sonra annemle pijama takımı almaya gşttik 2 takım aldım,bide polar sabahlık aldım...bebeklerin cantasınıda aldım:)hastane için olan değilde gezmeye giderken kıyafetlerini koymk için...emzirme sütyeni aldım...kalın çoraplardan aldım kendime...yoruldum valla...epey kaynatmışsınız siz3 sayfa birikmiş

Anladım canım sağolkaç yaşındasın sen sorması ayıp:)4 kuzun olcakmış,abla diyelim sana yaşın bizden büyükse:)

sağol .şimdi gidiyormusun okula .benim ilk çeşme gibi akan kırmızı kanama oldu düşük zannettik hatta.seminerin 2.haftasından belli var uzun suredir kahverengydi aniden kırmızıya dönüyor 1ay daha raporluyum.korkuyorum .

Allah korusun canım dikkat et.keşke hiç çalışmasan doğurana kadar

hayırlısını dilesene Alla kısmet edecekse zaten olur hiç olmazsa keske olydı ikiz olaydı dersin dua et.Allah gucunude rızkınıda verir

Haklisiniz gercekten kotu dusunuyorum Bazen iste sacma sapan dusunuyorum Yeterki saglikli akilli guzel cocuklarimiz olsunda Allahim ne verirse versin.Jelybonsdf Allah yardimcin olsun kac aylik hamilesin Allah kolaylik versin insallah

Olsun canım bak ne güzel inşallah bi iki hafta içinde bebişlerini kucağına alacaksın, o zaman bütün bu zorlukları unutacaksın:)
bende transferden beri hiçbişe yapmadım desem yeri, zor bulunca insan biraz daha fazla özen gösteriyor heralde. Valla kolay bi doğum geçirmen ve sağlıkla bebeklerini kucağına alman için artık dualarım seninle, zira mutlu sona en yakın sensin:)
son sorum da kaç kilo aldığındı, onu da çok merak ediyorum ne yalan söyliyeyim:)

kizlarr mrbbbb bugun doktoruma sordum tetenoz asisi oluyummu diye gerek ypk dedii.benimki tup tedavisiyle oldu napayimmm ne diyorsunuz yaptirsammi??

SİZ YAPTİRDİNİZMİİ

kizlarr mrbbbb bugun doktoruma sordum tetenoz asisi oluyummu diye gerek ypk dedii.benimki tup tedavisiyle oldu napayimmm ne diyorsunuz yaptirsammi??

SİZ YAPTİRDİNİZMİİ
Ben yaptırdm canım hatta ikinci dozuda 4 kasımda yptırcam
Haklisiniz gercekten kotu dusunuyorum Bazen iste sacma sapan dusunuyorum Yeterki saglikli akilli guzel cocuklarimiz olsunda Allahim ne verirse versin.Jelybonsdf Allah yardimcin olsun kac aylik hamilesin Allah kolaylik versin insallah

Amin canım 5bucuk ayı geçtik biz:)allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

Oh oh maşallah özeniyorum bende sanki hersey eksik kalacak alamicakmisim gibi geliyo:) hiç bebek mağazasına girmiyorum dayanamam cunku :) benim normalde kullandığım buyuk boy çantalarım var acaba o çantaları kullansam olmaz mı ki özel bi çanta mı aldın sen cok gözlü falan.. Ben bebek çantalarını pek sevmiyorumda merak ettim nadi bisi aldın?

SİZ YAPTİRDİNİZMİİ

Benim henüz bi bilgim yok ama doktorunu dinle en güzeli..

SİZ YAPTİRDİNİZMİİ
Ben yaptırdm canım hatta ikinci dozuda 4 kasımda yptırcam

Amin canım 5bucuk ayı geçtik biz:)allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

Bebeklere özel cantayı bende sevmiyorum canım spor canta aldım:))adidasın çok gzl biraz pahalı oldu ama napıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…