-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.601
Allah bağışlasın hepinizin evlatlarını ne güzel bende cinsiyetlerini öğrenebilsem
İnşallah arkadaşım ah bi sağlıkla kucağımıza alsak içimiz tam rahat etse...
Benim cinsiyet ayrımı yapmam hoş olmaz ama birinin kız olması mutlu etti...
Iyigeceler canim.Tmm canım:)ben yatıyom kkzlar uykumuz geldi:)iyi geceler hepinşze
Cinsiyetleri icinmi.. bir test yaptirmadim doktora gittim soyledi valla :)) ztn her 15 gunde birgoruyorum yavrucaklarimi ultrasonda tam 45 dk izliyorum onlarin butun hareketlerini bu konuda sansliyim sanirim turkiyede ikiz annelerini bukadar yakindan takip etmiyolar sanirim..
Canım benim baştan itibaren bi kız bi erkek demişlerdi sonra iki erkek dediler ay bugün kendi drumuz bi kız bi erkek dedi...
Bol su iç canım,bişeyler yemeni engeller belki su...tam adamına sordun:)ay hesabına benimde aklım pek ermiyo ama 7 değil canım yaabenim 5 bucuk yada 6 aylık oluyo...20 haftalıkken 4 buçuk aylık oluyosun ordan hesapla işte
Canım benim doktor ikili test yanılma payının fazla oldugunu hele ki ikiz gebeliklerde degerlerin cok daha yanıltıcı çıktığını ve yapmayacağımızı söyledi sadece ense burun ölçümü gibi ultrason ölçümleri yapacakmış haftaya 12 haftam doluyo ve randevum var.sanırım o zaman yapıcak..bilgin olsun diye yazdım..yok canım ikili testmi 3lü testmi istedi doktorunuz cok merak ediyorum bu konuyu.Çok şanslısın ikiz gebeyim ama bastan beri doktorum hiç bilgilendirme bile yapmadı 7.haftada kalbi atıyormu dedim canlılar dedi 10 dk. bile bakmıyordu bu hafta değiştiriyorum doktorumu hayırlısı inşallah
oy ne güzel bi haber Allahım sağlıkl gelmelerini nasip etsin
Tebrikler :) 👏👏👏👏arkidişler ben bu ay olayını çözdüm..normal gebelik 9ay 10gün yani ay 30 çeker diye hesaplanıyor 280 gün ediyor toplam..40 hafta denince de aynı şey oluyor hafta 7 gün olunca yine 280gün. yaanii haftaya göre kaç günlük hamile olduğunuzu hesaplayıp 30 a bölerseniz kaç aylık olduğunuzu bulursunuz..
Tüm dişleri sayılıyorduama kadın haklı ya dün evde 7 bayandık bi baktık hep tek kızız...sen nasılsın canım...senin paşalar kaç haftalık oldu?
sağlıkla gelsinler inşallah..21.haftamız bitiyor hayırlısı ile benim paşalar iyi şükür ama anneleri değil sanırım
benim soldaki oğlan 15.haftadan bu yana ters.yani kafa aşağı duruyor.sol kasığım bazen öyle ağrıyor ki,özellikle yatarkn.sizce bunun bir etkisi olabilir mi ki kızlar?
gecenin bir yarısı hortladım yine
arkidişler ben bu ay olayını çözdüm..normal gebelik 9ay 10gün yani ay 30 çeker diye hesaplanıyor 280 gün ediyor toplam..40 hafta denince de aynı şey oluyor hafta 7 gün olunca yine 280gün. yaanii haftaya göre kaç günlük hamile olduğunuzu hesaplayıp 30 a bölerseniz kaç aylık olduğunuzu bulursunuz..
HOŞGELDİN CANIM.sen kiloyu bana sor.topiğin rekortmeniyim11 kilo almışım bugün itibarı ile.20+4
öğretmenlerin kaderi sanırım.bende dönem başından beri raporluyum
ben de kilo olarak arkandan geliyorum,yalnız değilsin artık:) Evet topikte çok öğretmen var ve hepimiz raporluyuz sanırım.
hoşgeldin:)canım sen haziran topiğinden miydin? karın bende de aynı.kocamannnnn bir göbüş.
özellikle akşma yemeğinden sonra göbeğim müthiş büyüyor.ben haziran ve haziran-temmuz topiğindeydim.
Slm annecikler...biraz gec oldu ama bende katildim araniza:) mart 7 18 haftalik ikiz ogluslarimin annecigi olcam insallah allahim nasip ederse rabbim hepimize saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin
hoşgeldin.ben de 17+4 günlük hamileyim.biri erkek diğeri hala belli değil yaın gideceğiz inşallah belli olur merak ediyoruz artık.güzel dileklerin için teşekkürler.Allah hepimize sağlıklı,akıl sağlığı yerinde ,hayırlı evlat versin
Günaydın kızlar.. Sanırım ben bundan sonra hiç sabah uykusu uyuyamicam:) bu nedir ya her sabah namazı cin gibi uyanıyorum bi daha uyku yok dün gece 2 de yattım
benim bebeklerde alışacak erkenden uyanmaya simdi :) olan kime olacak peki:)
boşuna değil canım sonra kullanırsıncanım senin kaçıncı bebiş ki?sen deneyimlisin yani.ne güzelll
desene ben boşuna set aldım...neyse en azından dolabimizi süslesin
Yok canım bepanten yeterli oluyor ben bazen saf zeytin yağıda sürüyordum banyodan önce biraz öyle bekletip banyo yaptırıyordumBişi sorcam sana:)pişik kremini popoya sürdükten sonra üstüne tekrar pudramı dökülüyo?yani ikisi berabermi kullanılıyo
günaydın ben de az uyuyorum gece 4 te gözlerim cin gibi açıktı.sonra evde uykumu alamadığım için halsiz halsiz dolanıyorum hatta pazar günü sabah 8 de uyudum 3 saat sonra uyandım
aramıza hoşgeldinSlm annecikler...biraz gec oldu ama bende katildim araniza:) mart 7 18 haftalik ikiz ogluslarimin annecigi olcam insallah allahim nasip ederse rabbim hepimize saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin
Gözün Aydın canımÇok şükür eşim geldi dra beraber gittik...bebişlerin cinsiyeti artık belli bi kız bi erkek NİL ve FIRATkayınbabam isimlerini ben bırakacağım demiş tek isim istiyorduk ama sağlık olsun...
Yarın tokluk şekerine bakılacak inşallah iyi çıkar...
aç gidiliyor canım 8 saat açlık yetiyor su bile içmeŞeker yükleme için açmı gitceksin tokmu??doktorum gecen ay demişti unuttum
Demek 4 cocuğunuz olacak ne guzel:) allah sıhhatle kucağınıza almak nasip etsin ins..ben ilk defa yasıyorum ama dedigin gibi hepsinin yeri başkadır mutlaka..boşuna değil canım sonra kullanırsın
evet deneyimli bir anneyim ama ikiz heyacanı başka biz 3.yü beklerken bize sürpriz yaptı ve 3 ve 4 ü inşallah kucağımıza alıcaz Rabbim nasip ederse bir kızım bir oğlum var kızım 12 yaşında oğlum 7 ama dediğim gibi her gebelik sanki ilk gebelik gibi heyecanlı oluyor....
Yok canım bepanten yeterli oluyor ben bazen saf zeytin yağıda sürüyordum banyodan önce biraz öyle bekletip banyo yaptırıyordum
pudra eski alışkanlık sanki:26:
Ay canım benim sen daha fenaymissin.. Ya ben daha 11 haftalığım bebeklerimi hissetmiyorum daha bulantilarim da geçiyo derdim ne anlamadım :)
Âmin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızDemek 4 cocuğunuz olacak ne guzel:) allah sıhhatle kucağınıza almak nasip etsin ins..ben ilk defa yasıyorum ama dedigin gibi hepsinin yeri başkadır mutlaka..
Evet iste onu diyorum bi derdim tasam yok koca bi karnım yok tekme yok beni rahatsız eden niye uyanıyom ki acaba sabah sabah:))ama hergün böyle değilim biraz yorgunsam sızıyorum 6-7 saat uyuyorum.bebekleri ben de hala hissedemiyorum seninki için erken biraz sabret
Amiiiiiiin ins herbirimiz de..Âmin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
evet canm erkeğe çok fazla seçenekte yok nedense kız isim alternatifi daha çok var.eymende keremde çok güzel isimler.keremi bizde düşünüyoruz erkeğe çok yakışıyo.diğerine bilemiyorum.hergün kararımız değişiyo.bide eşimisim beğenmiyor.:)))))9
Çok şükür eşim geldi dra beraber gittik...bebişlerin cinsiyeti artık belli bi kız bi erkek NİL ve FIRATkayınbabam isimlerini ben bırakacağım demiş tek isim istiyorduk ama sağlık olsun...
Yarın tokluk şekerine bakılacak inşallah iyi çıkar...