2014 ikiz anneleri

yok canım ikili testmi 3lü testmi istedi doktorunuz cok merak ediyorum bu konuyu.Çok şanslısın ikiz gebeyim ama bastan beri doktorum hiç bilgilendirme bile yapmadı 7.haftada kalbi atıyormu dedim canlılar dedi 10 dk. bile bakmıyordu bu hafta değiştiriyorum doktorumu hayırlısı inşallah

Canım benim baştan itibaren bi kız bi erkek demişlerdi sonra iki erkek dediler ay bugün kendi drumuz bi kız bi erkek dedi...

oy ne güzel bi haber Allahım sağlıkl gelmelerini nasip etsin

arkidişler ben bu ay olayını çözdüm..normal gebelik 9ay 10gün yani ay 30 çeker diye hesaplanıyor 280 gün ediyor toplam..40 hafta denince de aynı şey oluyor hafta 7 gün olunca yine 280gün. yaanii haftaya göre kaç günlük hamile olduğunuzu hesaplayıp 30 a bölerseniz kaç aylık olduğunuzu bulursunuz..

Canım benim doktor ikili test yanılma payının fazla oldugunu hele ki ikiz gebeliklerde degerlerin cok daha yanıltıcı çıktığını ve yapmayacağımızı söyledi sadece ense burun ölçümü gibi ultrason ölçümleri yapacakmış haftaya 12 haftam doluyo ve randevum var.sanırım o zaman yapıcak..bilgin olsun diye yazdım..
Tebrikler :) 👏👏👏👏

Tüm dişleri sayılıyordu ama kadın haklı ya dün evde 7 bayandık bi baktık hep tek kızız...sen nasılsın canım...senin paşalar kaç haftalık oldu?

sağlıkla gelsinler inşallah..21.haftamız bitiyor hayırlısı ilebenim paşalar iyi şükür ama anneleri değil sanırım
benim soldaki oğlan 15.haftadan bu yana ters.yani kafa aşağı duruyor.sol kasığım bazen öyle ağrıyor ki,özellikle yatarkn.sizce bunun bir etkisi olabilir mi ki kızlar?
gecenin bir yarısı hortladım yine

Aah canım uyuyamadınmıkafasının aşAğı durması normalmiymiş canım?

Hmm hesapladım:))5 bucuk ayı bi hafta geçmişim ben

Günaydın kızlar.. Sanırım ben bundan sonra hiç sabah uykusu uyuyamicam:) bu nedir ya her sabah namazı cin gibi uyanıyorum bi daha uyku yok dün gece 2 de yattım
benim bebeklerde alışacak erkenden uyanmaya simdi :) olan kime olacak peki:)

günaydın ben de az uyuyorum gece 4 te gözlerim cin gibi açıktı.sonra evde uykumu alamadığım için halsiz halsiz dolanıyorum hatta pazar günü sabah 8 de uyudum 3 saat sonra uyandım

canım senin kaçıncı bebiş ki?sen deneyimlisin yani.ne güzelll
desene ben boşuna set aldım...neyse en azından dolabimizi süslesin
boşuna değil canım sonra kullanırsın
evet deneyimli bir anneyim ama ikiz heyacanı başka biz 3.yü beklerken bize sürpriz yaptı ve 3 ve 4 ü inşallah kucağımıza alıcaz Rabbim nasip ederse bir kızım bir oğlum var kızım 12 yaşında oğlum 7 ama dediğim gibi her gebelik sanki ilk gebelik gibi heyecanlı oluyor....

Bişi sorcam sana:)pişik kremini popoya sürdükten sonra üstüne tekrar pudramı dökülüyo?yani ikisi berabermi kullanılıyo
Yok canım bepanten yeterli oluyor ben bazen saf zeytin yağıda sürüyordum banyodan önce biraz öyle bekletip banyo yaptırıyordum
pudra eski alışkanlık sanki:26:

günaydın ben de az uyuyorum gece 4 te gözlerim cin gibi açıktı.sonra evde uykumu alamadığım için halsiz halsiz dolanıyorum hatta pazar günü sabah 8 de uyudum 3 saat sonra uyandım

Ay canım benim sen daha fenaymissin.. Ya ben daha 11 haftalığım bebeklerimi hissetmiyorum daha bulantilarim da geçiyo derdim ne anlamadım :)

Slm annecikler...biraz gec oldu ama bende katildim araniza:) mart 7 18 haftalik ikiz ogluslarimin annecigi olcam insallah allahim nasip ederse rabbim hepimize saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin
aramıza hoşgeldin

Gözün Aydın canım
Şeker yükleme için açmı gitceksin tokmu??doktorum gecen ay demişti unuttum
aç gidiliyor canım 8 saat açlık yetiyor su bile içme

Demek 4 cocuğunuz olacak ne guzel:) allah sıhhatle kucağınıza almak nasip etsin ins..ben ilk defa yasıyorum ama dedigin gibi hepsinin yeri başkadır mutlaka..

Ay canım benim sen daha fenaymissin.. Ya ben daha 11 haftalığım bebeklerimi hissetmiyorum daha bulantilarim da geçiyo derdim ne anlamadım :)

ama hergün böyle değilim biraz yorgunsam sızıyorum 6-7 saat uyuyorum.bebekleri ben de hala hissedemiyorum seninki için erken biraz sabret

ama hergün böyle değilim biraz yorgunsam sızıyorum 6-7 saat uyuyorum.bebekleri ben de hala hissedemiyorum seninki için erken biraz sabret
Evet iste onu diyorum bi derdim tasam yok koca bi karnım yok tekme yok beni rahatsız eden niye uyanıyom ki acaba sabah sabah:))
Âmin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Amiiiiiiin ins herbirimiz de..

daha önce de yazmıştım topikte kerem patlaması yaşayacağız diye bizim de biri kesin erkek, diğeri göstermiyor, biz de kerem koyacağız büyük ihtimalle, hatta ömer kerem diğeri de erkekse kaan, ama kızsa şimdilik defne gibi duruyor...

maşallah belli olmuş cinsiyetler, isimleri de çok güzelmiş bu aile büyüklerinin isim işine karışmasından da hoşlanmıyorum, senin zamanında çocuğun olmuş koymuşsun işte daha ne ama dediğin gibi, eğer yapacak birşey yoksa sağlık olsun diyip geçeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…