2014 ikiz anneleri

Slm kizlar nasilsiniz bugun bebisleriniz nasil? Butun gece bel agrisindan uyuyamadim sabah dogru masajcinin yolunu tuttum.iyi geldi ama artik topallayarak yuruyorum sol bacagim belimden kasiyo 2 haftadir benimle ayni sorunu yasayan varmi aranizda :KK43:
ayyyy.walla beni anlattın canım:) işin tuhafı gündüz iyiyim gece olunca bel-bacak başlıyo:)
sen kaç haftalıksın briec?
Benim yavrucagimin birtaneside basi asagidaydi hatta agridan 3 hafta once hastanede kaldimistim 1 gun tuvalete bile gidemiyodum gece agridan cok sukur gecti pasam yorulup duzeltti kendini:))
çok şükür.darısı benim kuzuya:KK16:demek ondan ağrıyo sol kasık...:KK30:
darısı sizlerin başına olsun canım bu haftaları görürüm inşallah diye çok dua ettim rabbim dualarımı kabul etti çok şükür..bi de kucağıma alsaydım yavrularım sağlıcakla...
hareketlerimde çok kısıtlanma var canım evdeyim sürekli 2 haftadır dışarı çıkmadım heralde.. eşim sağ olsun bütün evin işlerini yapıyor ben sadece yiyip içip yatıyrum...bana transferden beri bişey yaptırmadı kocam bütün işleri kendi yaptı onun için de böyle oldum sanırım hemen yoruluyorum ayakta kalamıyorum ağrılar giriyor hemen..yatması dönmesi çok zor ...başka sorun varsa yardımcı olurum ...
maşallah şahincim:nazar::nazar:hayırlısı ile kavuşursun meleklerine inşallah:emir_bebek::emir_bebek:
tabi darısı 2014 annelerine:)
sağol .şimdi gidiyormusun okula .benim ilk çeşme gibi akan kırmızı kanama oldu düşük zannettik hatta.seminerin 2.haftasından belli var uzun suredir kahverengydi aniden kırmızıya dönüyor 1ay daha raporluyum.korkuyorum .
çok çok geçmiş olsun.nasıl zor bir durum iyi bilirim.ben okulun 7. günü 2 damla kanamayla gittim dra.heyet r. verdi. bu sene çalışmıcam canım.sende doğuma kadar dinlen bence:18:
kizlarr mrbbbb bugun doktoruma sordum tetenoz asisi oluyummu diye gerek ypk dedii.benimki tup tedavisiyle oldu napayimmm ne diyorsunuz yaptirsammi??
SİZ YAPTİRDİNİZMİİ
ben de yaptırmadım.dr um sen bilirsin ama 22. haftadan önce yaptırma dedi.aile hekimim 3 doz yapalım diyor.bende eşime yaptırdım diyor...
dr dayıım gerek yok yaptırma diyor...her kafadan bir ses.haftaya yaptırıcam sanırım:KK53::KK53:

Bebeklere özel cantayı bende sevmiyorum canım spor canta aldım:))adidasın çok gzl biraz pahalı oldu ama napıyım:)

Aa cok iyi fikir hem hafif olur o çantalar benim çantalar deri hep biraz agır doğal olarak..cok iyi düşünmüssun hem kolay eskimez hemde kirlenince yıkarsın bisicik olmaz:)
bunu da bi kenara yazayım ben:)

Son düzenleme:
Teşekkürler Marsbeyaz şıkta duruyordu alırken eşimide düşündüm belki oda taşımak zorunda kalırsa unisex bir renk olsun dedim:KK9::KK9::KK9:

Oh oh maşallah özeniyorum bende sanki hersey eksik kalacak alamicakmisim gibi geliyo:) hiç bebek mağazasına girmiyorum dayanamam cunku :) benim normalde kullandığım buyuk boy çantalarım var acaba o çantaları kullansam olmaz mı ki özel bi çanta mı aldın sen cok gözlü falan.. Ben bebek çantalarını pek sevmiyorumda merak ettim nadi bisi aldın?Benim henüz bi bilgim yok ama doktorunu dinle en güzeli..

bende özel bir çanta almıycam.büyük boy seyehat çantalarım gayet uygun ve şık:KK1:
sedef,kengo güle güle kulanın kızlar:KK16::KK16:

Olsun canım bak ne güzel inşallah bi iki hafta içinde bebişlerini kucağına alacaksın, o zaman bütün bu zorlukları unutacaksın:)
bende transferden beri hiçbişe yapmadım desem yeri, zor bulunca insan biraz daha fazla özen gösteriyor heralde. Valla kolay bi doğum geçirmen ve sağlıkla bebeklerini kucağına alman için artık dualarım seninle, zira mutlu sona en yakın sensin:)
son sorum da kaç kilo aldığındı, onu da çok merak ediyorum ne yalan söyliyeyim:)

onlar sağlıcakla doğsunlar da gerisi boş...şu an 17 kilo aldım son üç haftadır falan 2 kilo birden alıyorum yani son ayda birden alınıyo diyorlardı doğruymuş...bakalım doğuma kadar 20 olur heralde ...

onlar sağlıcakla doğsunlar da gerisi boş...şu an 17 kilo aldım son üç haftadır falan 2 kilo birden alıyorum yani son ayda birden alınıyo diyorlardı doğruymuş...bakalım doğuma kadar 20 olur heralde ...
kilon çok ıyi canm.dıkkat etmeme rağmen ben şimdiden 10 kılo aldım:))):nazar::nazar:

ayyyy.walla beni anlattın canım:) işin tuhafı gündüz iyiyim gece olunca bel-bacak başlıyo:)
sen kaç haftalıksın briec?

Ben tam 18+4 haftaligim ama cok agirlastim yaa kipirdayamiyorum cok kiloda almadim aslinda 58le hamile kaldim suan 65 oldum doktorum normal iki tane yaramaz var hareketlerin tabii azalcak dedi vee gunde sadece 2 saat ayakta kalmami soyledi cunku cok agrim var ama olsun hissetmemeye calisiyorum onlar kiprastikca unutuyorum :))

Az önce eşimin bir müşteri si ile karşılaştık. hamilelik muhabbeti filan yaptık. adam bizimde 2 tane idi ama 6, 5 aY olunca birini kaybettik şimdi 1 çocuğumuz var demesinmi:KK43: :
çok sinir oldum resmen çöktüm yaaaaaaa:95: siz bõyle şeyler duyunca ne yapıyorsunuz? m oral desteğe ihtiyacım vaaaaaarrrrrrr :KK43:((((((((((

Az önce eşimin bir müşteri si ile karşılaştık. hamilelik muhabbeti filan yaptık. adam bizimde 2 tane idi ama 6, 5 aY olunca birini kaybettik şimdi 1 çocuğumuz var demesinmi:KK43: :
çok sinir oldum resmen çöktüm yaaaaaaa:95: siz bõyle şeyler duyunca ne yapıyorsunuz? m oral desteğe ihtiyacım vaaaaaarrrrrrr :KK43:((((((((((

Ben hiç takmam valla canım boşver sende takma.kimin ne konuştuğu hiç önemli değildir benim için..ayrıca çoğu 6,5 aylık olan bebekler yaşıyabiliyo artık tıp ilerledi.allah korusun bebeklerimize bişi olmaz inş sağlıkla kucağımıza alırız

Hiç kafana takma canım ben nasıl bir insanla karşı karşıyayım bi bilsen duyduklarımı dün gece rüyama bile girdi...Allah yardımcımız olsun...

X