- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.641
ayyyy.walla beni anlattın canım:) işin tuhafı gündüz iyiyim gece olunca bel-bacak başlıyo:)Slm kizlar nasilsiniz bugun bebisleriniz nasil? Butun gece bel agrisindan uyuyamadim sabah dogru masajcinin yolunu tuttum.iyi geldi ama artik topallayarak yuruyorum sol bacagim belimden kasiyo 2 haftadir benimle ayni sorunu yasayan varmi aranizda
sen kaç haftalıksın briec?
çok şükür.darısı benim kuzuyademek ondan ağrıyo sol kasık...Benim yavrucagimin birtaneside basi asagidaydi hatta agridan 3 hafta once hastanede kaldimistim 1 gun tuvalete bile gidemiyodum gece agridan cok sukur gecti pasam yorulup duzeltti kendini:))
maşallah şahincimhayırlısı ile kavuşursun meleklerine inşallahdarısı sizlerin başına olsun canım bu haftaları görürüm inşallah diye çok dua ettim rabbim dualarımı kabul etti çok şükür..bi de kucağıma alsaydım yavrularım sağlıcakla...
hareketlerimde çok kısıtlanma var canım evdeyim sürekli 2 haftadır dışarı çıkmadım heralde.. eşim sağ olsun bütün evin işlerini yapıyor ben sadece yiyip içip yatıyrum...bana transferden beri bişey yaptırmadı kocam bütün işleri kendi yaptı onun için de böyle oldum sanırım hemen yoruluyorum ayakta kalamıyorum ağrılar giriyor hemen..yatması dönmesi çok zor ...başka sorun varsa yardımcı olurum ...
tabi darısı 2014 annelerine:)
çok çok geçmiş olsun.nasıl zor bir durum iyi bilirim.ben okulun 7. günü 2 damla kanamayla gittim dra.heyet r. verdi. bu sene çalışmıcam canım.sende doğuma kadar dinlen bence:18:sağol .şimdi gidiyormusun okula .benim ilk çeşme gibi akan kırmızı kanama oldu düşük zannettik hatta.seminerin 2.haftasından belli var uzun suredir kahverengydi aniden kırmızıya dönüyor 1ay daha raporluyum.korkuyorum .
ben de yaptırmadım.dr um sen bilirsin ama 22. haftadan önce yaptırma dedi.aile hekimim 3 doz yapalım diyor.bende eşime yaptırdım diyor...kizlarr mrbbbb bugun doktoruma sordum tetenoz asisi oluyummu diye gerek ypk dedii.benimki tup tedavisiyle oldu napayimmm ne diyorsunuz yaptirsammi??
SİZ YAPTİRDİNİZMİİ
dr dayıım gerek yok yaptırma diyor...her kafadan bir ses.haftaya yaptırıcam sanırım