- 25 Ağustos 2010
- 1.075
- 86
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
- #2.661
canım toptancılara bakabildin mi???Teşekkürler, hemen bakıyorum... Kolonyacıların da eminönünde falan toptancısı olsa iyi olur. Yarın ona da bakayım. Bitirince resmini koyarsan sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım toptancılara bakabildin mi???Teşekkürler, hemen bakıyorum... Kolonyacıların da eminönünde falan toptancısı olsa iyi olur. Yarın ona da bakayım. Bitirince resmini koyarsan sevinirim.
Anladim canim benimkiler kavanoz seklinde oyuzden kolay oldu Eki Görüntüle 1112364
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eee senikilere göre biçilmiş kaftan olmuş canım.
eee senikilere göre biçilmiş kaftan olmuş canım.
Anladim canim benimkiler kavanoz seklinde oyuzden kolay oldu Eki Görüntüle 1112364
üzerindeki isim etiketlerini nasıl yaptınız acaba?
evet kendim yaptım cnm teşekkür ederimçok güzel olmuş kendiniz yaptınız galiba ellerinize sağlık
Grafiker bir arkadasim yapti sonra matbada bastirdim
evet kendim yaptım cnm teşekkür ederim
perdemizde geldi ve Efe'nin odası artık tamamlanmış oldu..işte perdemizin farklı açıdan görüntüleri..
Eki Görüntüle 1096493
bu da odamızın halı perde ve halı uyumu ile bütün hâli...
Eki Görüntüle 1096494
Öyle içime sindi ki... Maşallah diyin lütfen teyzeleri
canım toptancılara bakabildin mi???
Eğer gider de bulursan bana kesinlikle haber ver olur mu?Bakamadım maalesef, cumartesi çok yağmur vardı istanbulda gezemedim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
gönderildi
cok guzel olmuslar resimdr arka tarafta karton minik cantalarr mi var ne onlar ne olacak
Canım gerçkten çok hoş olmuş çok beğendim
Eğer gider de bulursan bana kesinlikle haber ver olur mu?
Canım, ben dün eminönüne gittim. Eşimle hazır bebek şekerine karar verdik. Geçtiğim sokaklarda kolonya toptancısı görmedim ama bir parfümeri ve bir şekercinin önünde kolonya gördüm. PArfümerideki kolonya mavi olunca dikkatimi çekti. Okyanus kolonyasıymış, kokusu fena değildi. 5 lt 60 tl dedi. Duyulmamış bir marka, bekke isimli, internete baktım gelince ama öyle bir marka göremedim. Şekercinin önünde de pembe kolonya vardı. Üzerinde tütün kolonyası yazıyordu. 1 lt si 7 tl idi.