- 25 Ağustos 2010
- 1.075
- 86
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
- #2.721
aplikatör yapıştırıcı al mkemmel yapıştırıyor
aplikatör yapıştırıcı deyince googleda bir sürü şey çıktı tam adı ne olarak geçer bunun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aplikatör yapıştırıcı al mkemmel yapıştırıyor
Ben de siparişlerin 25-30 günde teslim edildiğini bilmediğim için geç kaldım. Modoko, eyüp modessa ve fetih mobilyacılar çarşısını 1 hafta içinde gezdim ve siparişimi verdim. Bi süre sonra hepsi birbirine benziyor ama herbiri kendi mobilyasını överken ayrıntıları da öğrenmiş oluyorsun. MDF 3 kapılı dolap (orta bölmesi camlı ve tülü var), büyüyebilen beşik (80x140 / 80x180) , şifonyer (4 katlı çekmeceli) , oyuncak sandığı, duvar rafı, nevresim takımı, yatak Enes mobilyadan 2650 ye(sipariş verirken 300 tl kapora verdik, isteğe bağlı) aldım. Beğendiğim kız takımıydı ama, dolap tülü, kulpları ve nevresim takımını mavi seçerek erkek modeline dönüştürmüş oldum. Kulp ve nevresim takımı katoloğu var, oradan istediğini seçiyorsun. Rafa çok ihtiyaç olduğu için dolabın bir gözünde içine bir tane raf eklettim. Temizliği kolay olsun ve kalitesi için dolabın ve şifonyerin alt ayaklarını ağaç istedim. Dolap ve şifonyer biraz daha yükseldi, başka bir modelde görerek istedim. Beşiğimi bazalı aldım. Bazasızlarda beşik kısmı kademeli aşağıya iniyormuş ama bazalılarda yatak aşağıya inmiyor. İsteğe göre üretiyorlar, bazalı mı bazasız mı kullanışlı kullanınca anlayacağım. Tüm mağazaların hepsini 2 kere gezdim. Birinde görmediğini diğerinde farkediyorsun. Üçüncü girişte artık zaman yok diyerek aldım ve çıktım. Ayrıca, engin bebe, okyanus bebe, dream baby vs. diğer dükkanlarda da güzel modeller vardı. Erkek bebek bekleyince çok cicili bicili süslü olanlara bakmadım. En fazla 3000-3300 tl ye için rahat ederek ve komple set alarak alışverişi tamamlayacağını düşünüyorum. İstersen parça sayısını ve dolayısıyla fiyatı azaltabiliyorsun.
perdemizde geldi ve Efe'nin odası artık tamamlanmış oldu..işte perdemizin farklı açıdan görüntüleri..
Eki Görüntüle 1096493
bu da odamızın halı perde ve halı uyumu ile bütün hâli...
Eki Görüntüle 1096494
Öyle içime sindi ki... Maşallah diyin lütfen teyzeleri
2650 ye nevresimiyle beraber xok iyi almissiniz ben agustos annesiyim ama sizin sayfanizi takip etmek iyi oluyor :) mobilyanizi sanirim paylasmamissinz yada benm gozumden kaçmış enes mobilya dediginiz camlicadaki mobilyacilar carsisindami
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet,çamlıca ya da fetih mobilyacılar çarşısında. Modokoyu, karşıda eyüpte modessayı ve çamlıca mobilyacılar çarşısını gezdim. Modessada uygun ama anadolu yakasında oturduğum için çamlıcayı tercih ettim. Modoko pahalı geldi. Aldığım model pembe kulplu ve nevresimliydi. Fotosunu çektim ama benimki maviye dönüşerek gelecek. Ayrıca orda farklı modellerin olduğu başka mağazalarda var.
canımcım sağolasın teşekkür ederim...
Odamız boydan 3.50 / enden 2.64
dolap ise 140x55
ölçüler bu şekilde..
Bebek odanizi nerden ne kadara almistiniz bebeginizle sağlıklı huzurlu gunlerde kullanmak nasip olsun inşallah :)
çok teşekkür ediyorum...Modoko mobilyacılar sitesi Kervan mobilyadan aldık canım.. 3750 tl
pufpuff merhaba gerçekten odanız güzel olmuş.benım mobilyama benziyor.gule güle kullanılsın.halınızın markası nedir acaba.begendim bende öyle bir şey bakıyorum çünkü
Bunlarda bizim lohusa şerbeti için bardak süslerimiz ve kolanya şişemiz kolonya şişesini tülle de süsleyeceğim böle olmadı :):):):)
Kolonyanın ki evet olmamış, ya da markasını sökebilirsin. Taktığın süsleri hazır mı alıyorsun, hazırsa nerde satılıyor, bende mavisinden almak isterim.
Bunlarda bizim lohusa şerbeti için bardak süslerimiz ve kolanya şişemiz kolonya şişesini tülle de süsleyeceğim böle olmadı :):):):)