- 21 Kasım 2010
- 87
- 0
Benim de başta açken bulanmaya başladı sonra artınca zaten bişey yiyemediğim için sürekli bulanıyor
Hayırlı olsun canım, sağlıkla tamamlarız işallahMerhaba arkadaşlar bende hamileyim ve kadınlar kulübüne yeni üye oldum anne olmak anne olacağını bilmek çok ayrı bi duygu yazarken bile gözlerim doluyor rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu inşallah
Hayırlı olsun şekerim, benimde 2. yavrum, sağlıkla gelsin bebişlerimizmerhaba arkadaşlar bende umarım haziranda 2. yavrumu kucağıma alıcam bugün evde test yaptım silikte olsa pozitif bikaç gün sonra kanda baktırıcam bakalım hayırlısı
Geçmiş olsun canım, sorunsuz bi şekilde kucağına al inşallah bebişiniHanımlar bi de tiroid meselesi var. Doktorum 2,50 altı olmasını istiyor. 2,90 dı benim tsh en son. Takip edicez düşmezse endokrine göndericez dedi
Afiyet olsun canım, benim 5 haftalıkken 2 gün turşu diye tutturdum,yedim bitti şimdi hiç istemiyor canım, görümcem doğurana kadar, acı-turşu yedi oğlu oldu, sana da bi tosuncuk geliyor galibaKizlar ben yine kendimi tursuya verdimnolcak bu halim
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.bende şuan 1,5 aylık hamileyim.kısmet olursa haftaya doktora kalp atışlarını duymaya gideceğiz. gerçekten çok heyecanlıyım. allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.
kızlar çok öneli ben de 6 haftalık gebeyım fakat tahlil sonuçlarıma bakarken bişey dıkkatımı çekti eğer siz da kanda GLUKOZ yani şeker değerinize baktırdınız mı. normal değerler 60-109 arası olması gerekirken benim değerim 105.1 çıkmış ve aç karnına beni şeker hastalığım mı çıkacak lütfen bilgisi olan cevap versin çok tedirgin oldum
Ark istegi gönderevilirsin. Ekleyim seninde gruba :)
canım ben 4+5 im ama sabahları karnım açken bulantı oluyor.
daha erken değilmi bulantı için.:26:
Kizlar benim dün regl olmam gerekiodu olmadim bu sabah test yaptim 2.cizgi cok silik olarak cikti 2.kuzuma hamileyim galiba :) 1 tane 3 yaşında oğlum var eylül de hamis kalanlar haziran annesi oluyor dimi?
günaydınn kızlaaarrrrr.... günaydın canımmm.... valla benim doktorum 7.8. haftalarda bulantın başlar demişti ama 7. haftada olmama ragmen bulantım yokkk....:26::26::26: sadece hafif baş donmelerim oluyo arada... heralde bulantıdan yırttım gibi ama yınede belli olmazz.....günaydın kızlar bizde mide bulantısı var sizde varmı sabah sütümü içemedim
slm kızlar allah nasip ederse bende haziran annesi olucan zamanı olan varsa konuşmak istiyorum kimse varmı
Bana olumsuz hiç bir şey demedi doktor.
Tam kan sayımı, troit testleri, hormon testleri ve idrar testleri yapıldı.
çok şükür hepsi temiz çıktı. Sonuçların çok güzel herhangi bir sorunun yok dedi bana.
Herşeyin gayet normal olduğunu söyledi. 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı.
Açıkçası canım benim 10 gün sonra sınavım olduğu için çok odaklanamadım bebeğe.
Ayrıca doktor hep acelesi var gibi konuşuyor,
kabızlığımdan bahsederken bile bir başka hastayı muayne ederken perde arkasından cevap verdi.
Aslında iyi birisine benziyor ama bana pek konuşma fırsatı bırakmıyor gibi me geliyor
Günaydın herkesee, valla yazılanları okuyorum da maşallah iştahınız güzel görünüyor bir çoğunuzun, benim yediklerim iki elin parmaklarını geçmez. Dün doktoruma söyledim, "zorlama kendini sakın, bu aylarda yediklerin bebeğe gitmiyor zaten dua edelim 3. aydan itibaren bulantıların geçsin" dedi. 5+2 de kesem 14.1mm.ydi 8+2 de (yani dün) bebeğim 18.2mm olmuşGerçekten muhteşem bir duygu, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...
Allah kucagina almayi nasib etsn canim hosgeldinn
öncelikle hayırlı olsun bebişin yaa yorumlara bakarken bişey farkettim ben 7+5 haftalıkken 11.8 mm fark baya var yavrum ufak tefek mi yoksa sorun mu var acaba bir ayrıntı var çok stresli bir hamilelik geçiriyorum ve dr kontrolündeyim düşük tehtitiyle
hoşbulduk canım uzun zamandır bu bölümde yazmayı istiyordum rabim nasip etti ama çok stresli bir gebeyim sanırım umarım herkes için hersey güzel olur
slm kızlar allah nasip ederse bende haziran annesi olucan zamanı olan varsa konuşmak istiyorum kimse varmı
hayırlı olsun canım evet haziran annesi olucaz inşallah
Bunun cevabini doktorun verir canim gelisimi normal diyosa hic gerilmer
Canım son adet tarihin ne zaman ?
Neden streslisinn