2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
o kadar çok istedim ki bişey olacak ona diye ödüm kopuyooo :KK43:

Bende bi tane kaybettm o yuzden tedrginim esim de kiziyo olumsuz dusunme hrrsey olacagina variyo tadini cikaralim bugunlerin diyo.hakli galiba:KK31: biz ne kadar dusunursek dusunelim olacagina varacak. Rahat olmaya calisalim canim. Rabbim korusun meleklerimizii

Bende bi tane kaybettm o yuzden tedrginim esim de kiziyo olumsuz dusunme hrrsey olacagina variyo tadini cikaralim bugunlerin diyo.hakli galiba:KK31: biz ne kadar dusunursek dusunelim olacagina varacak. Rahat olmaya calisalim canim. Rabbim korusun meleklerimizii

Bu dönemlerde en önemli olan huzurlu ve stresten uzak bir zaman geçirmek bende oğlumdan önce 2 düşük yaşadım cok etkiliyor insanı yipratiyor malesef ama pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah

bu dönemi mutlu geçirmek benim için hayal birsürü sorunun içind e hamileyim üzüntülerim çokk gözümün yaşı dinmiyor ağrılarım çok 2 dir acillik oldum stresden rabbim korumasa zaten çoktan oda beni bıakırdı

kızlar ağlamak tan herkese ayrı cevap yazamıyorum kusura bakmayın
burdan yazayım
sorduğımada aldığım cevap bab olamk istemiyorum ee niye evlendi diye çok kavga ettim sorumluluk almak istemiyormuş bebek ona dertten başka bişey getirmezmiş mafrak sıkıntıymış benim masum yavrum nasıl bir ortma doğacak iananmıyorum ben

bendemi var sadece bilmem ama hamileliğim öğrendiğim gün bahane bulup benle kavga ettim yavrumun haberini aldığım gül ağlayarak uyudum ne yapayım ben saşırdım kaldım

Hayrli olsun canim bi tane oglun vardi galiba di mi :) Allah ikinciyi kucagna almayi nasib etsinn.

Saol cnm sanada hayirli olsun :)
Evet bi tane oglusum var .. insallah
2.kuzum doğduğunda oglum 4 yaşına girmiş olucak nasipse :) burda hep birlikte 9 aylik bir serüveni huzurlu mutlu bir şekilde geciririz inşallah :)

burdan yazayım
sorduğımada aldığım cevap bab olamk istemiyorum ee niye evlendi diye çok kavga ettim sorumluluk almak istemiyormuş bebek ona dertten başka bişey getirmezmiş mafrak sıkıntıymış benim masum yavrum nasıl bir ortma doğacak iananmıyorum ben

Cok uzuldum canim insallah bu konuda kalbi yumusar esinin. Bebeginin ilk hareketlerini hissettignde kayitsiz kalamaz eminim.sen herseye ragmen minigini dusun gerilmemeye caliss:KK50:

Saol cnm sanada hayirli olsun :)
Evet bi tane oglusum var .. insallah
2.kuzum doğduğunda oglum 4 yaşına girmiş olucak nasipse :) burda hep birlikte 9 aylik bir serüveni huzurlu mutlu bir şekilde geciririz inşallah :)

İnsallahhh. Benm de daha cok yeni. Sat imi bilmiyorm tam ama kan dgerm iki gun once 77 idi.minnacikiz dahaa.belki senle ayniyizdr :KK66:

burdan yazayım

Canim benim üzülme benim abimde aynen senin eşin gibi düşünüyordu kirada oturdukları ve birikimleri olmadigi için bebek istemiyodu kesinlikle ama bebek dogduktan sonra adam bir değişti ki başka birisi oluverdi birden şimdi kızı için dünyayı yakar. Dehşet düşkün bebegine.. meraklanma eminim senin eşinde birden değişir hic sıkma sen tatli canini

Cok uzuldum canim insallah bu konuda kalbi yumusar esinin. Bebeginin ilk hareketlerini hissettignde kayitsiz kalamaz eminim.sen herseye ragmen minigini dusun gerilmemeye caliss:KK50:

gel gidi çok eşimin ben bunlara ne acı ki alıştım ama konu bebğim ve onun mutsuzluğuysa hersey değişiyor ben çalışan biriyim ee doğunca sevr harhalde düşmanı değil yaa gel gelelim beni bu dönemde çok üzüyor sağolsun aileside ondan aşağı kalmıyor bebeğime bi zarar olacak diye korkuyorum ama elimden ağlamaktan başka bişey gelmiyor ki

İnsallahhh. Benm de daha cok yeni. Sat imi bilmiyorm tam ama kan dgerm iki gun once 77 idi.minnacikiz dahaa.belki senle ayniyizdr :KK66:

Hehe :) bakalim benim yarin kan degerim ne cikicak hayirlisi inşallah ya hem mutluyum hemde kilolu hamile kaldim diye buruğum biraz :/ simdi bu 3 ay birazcik diyet yapim zaten bulantilarimda baslar daha rahat kilo veririm :KK70:

bendemi var sadece bilmem ama hamileliğim öğrendiğim gün bahane bulup benle kavga ettim yavrumun haberini aldığım gül ağlayarak uyudum ne yapayım ben saşırdım kaldım

Sende simdi hassassin alingansin bi cok normal boşver eşini hic düşünme sadece kendini ve içindeki kuzunu düşün mutlu olmak icin baska şeyler yap elbet esin kabullenip sahip cikacak buna mecbur oda şimdi şaşırdı demekki ne bileyim nasil teselli etsem inan bende bilemedim :KK43:

Canim benim üzülme benim abimde aynen senin eşin gibi düşünüyordu kirada oturdukları ve birikimleri olmadigi için bebek istemiyodu kesinlikle ama bebek dogduktan sonra adam bir değişti ki başka birisi oluverdi birden şimdi kızı için dünyayı yakar. Dehşet düşkün bebegine.. meraklanma eminim senin eşinde birden değişir hic sıkma sen tatli canini

umarım değişir istemeden baba oluyor dam ne yapsın acısı benden çıkarıyor yaa canım maddi sorumnum yok aslında o kendine bahane buluyor standarlara öre durmum ii adam sorumluluktan kaçıyor bebğin ona ne faydası olacakmışki ancak zaraı olacakmış bir baba evlattan faydamı bekler ve sabi yaa ben olmayacak diye korktum evladımıyaşım ileri bu belki benim tek sansım dr mucize gibi dedi olmasına saşırdı

Aramizda 2 gun var benimde 22 eylül :)
Dr gittin mi sen canim ? Ben bu sabah test yaptim pozitif cikti yarin dr gidicem kan ve ultrason için

canım ben tüp bebek yöntemi ile kaldım hamile 1 hafta oldu öğreneli doktorumda beNi 6 kasıma çağırdı hem kese hemde kalp atışı için.
keşke daha daha erken gidebilsemm:26:
seNinde hayırlı olsun canım.beraber sayarız günleri artık

Sende simdi hassassin alingansin bi cok normal boşver eşini hic düşünme sadece kendini ve içindeki kuzunu düşün mutlu olmak icin baska şeyler yap elbet esin kabullenip sahip cikacak buna mecbur oda şimdi şaşırdı demekki ne bileyim nasil teselli etsem inan bende bilemedim :KK43:

ne tuaf dimibende budurumda bişey diyemezdim ama içimden geçerdi ee be kızım adam istemedide sen niye istedin diye :KK43:

X