- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
o kadar çok istedim ki bişey olacak ona diye ödüm kopuyooo
20 eylüll canım satımmm
gel gidi bol stresli bir eşim var ve bab olmak istemiyorrr
Bende bi tane kaybettm o yuzden tedrginim esim de kiziyo olumsuz dusunme hrrsey olacagina variyo tadini cikaralim bugunlerin diyo.hakli galibabiz ne kadar dusunursek dusunelim olacagina varacak. Rahat olmaya calisalim canim. Rabbim korusun meleklerimizii
gel gidi bol stresli bir eşim var ve bab olmak istemiyorrr
Bende bi tane kaybettm o yuzden tedrginim esim de kiziyo olumsuz dusunme hrrsey olacagina variyo tadini cikaralim bugunlerin diyo.hakli galibabiz ne kadar dusunursek dusunelim olacagina varacak. Rahat olmaya calisalim canim. Rabbim korusun meleklerimizii
Aramizda 2 gun var benimde 22 eylül :)
Dr gittin mi sen canim ? Ben bu sabah test yaptim pozitif cikti yarin dr gidicem kan ve ultrason için
Korkma hicbir sey olmayacak insallah :)o kadar çok istedim ki bişey olacak ona diye ödüm kopuyooo
Hayrli olsun canim bi tane oglun vardi galiba di mi :) Allah ikinciyi kucagna almayi nasib etsinn.
kızlar ağlamak tan herkese ayrı cevap yazamıyorum kusura bakmayın
burdan yazayım
sorduğımada aldığım cevap bab olamk istemiyorum ee niye evlendi diye çok kavga ettim sorumluluk almak istemiyormuş bebek ona dertten başka bişey getirmezmiş mafrak sıkıntıymış benim masum yavrum nasıl bir ortma doğacak iananmıyorum ben
Saol cnm sanada hayirli olsun :)
Evet bi tane oglusum var .. insallah
2.kuzum doğduğunda oglum 4 yaşına girmiş olucak nasipse :) burda hep birlikte 9 aylik bir serüveni huzurlu mutlu bir şekilde geciririz inşallah :)
kızlar ağlamak tan herkese ayrı cevap yazamıyorum kusura bakmayın
burdan yazayım
sorduğımada aldığım cevap bab olamk istemiyorum ee niye evlendi diye çok kavga ettim sorumluluk almak istemiyormuş bebek ona dertten başka bişey getirmezmiş mafrak sıkıntıymış benim masum yavrum nasıl bir ortma doğacak iananmıyorum ben
Cok uzuldum canim insallah bu konuda kalbi yumusar esinin. Bebeginin ilk hareketlerini hissettignde kayitsiz kalamaz eminim.sen herseye ragmen minigini dusun gerilmemeye caliss
İnsallahhh. Benm de daha cok yeni. Sat imi bilmiyorm tam ama kan dgerm iki gun once 77 idi.minnacikiz dahaa.belki senle ayniyizdr
bendemi var sadece bilmem ama hamileliğim öğrendiğim gün bahane bulup benle kavga ettim yavrumun haberini aldığım gül ağlayarak uyudum ne yapayım ben saşırdım kaldım
Canim benim üzülme benim abimde aynen senin eşin gibi düşünüyordu kirada oturdukları ve birikimleri olmadigi için bebek istemiyodu kesinlikle ama bebek dogduktan sonra adam bir değişti ki başka birisi oluverdi birden şimdi kızı için dünyayı yakar. Dehşet düşkün bebegine.. meraklanma eminim senin eşinde birden değişir hic sıkma sen tatli canini
Aramizda 2 gun var benimde 22 eylül :)
Dr gittin mi sen canim ? Ben bu sabah test yaptim pozitif cikti yarin dr gidicem kan ve ultrason için
Sende simdi hassassin alingansin bi cok normal boşver eşini hic düşünme sadece kendini ve içindeki kuzunu düşün mutlu olmak icin baska şeyler yap elbet esin kabullenip sahip cikacak buna mecbur oda şimdi şaşırdı demekki ne bileyim nasil teselli etsem inan bende bilemedim