2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

canım göbeğimde sertlikler oluşmaya başladı.bugun 3. haftam iğneleri olalı.
o yuzden morarmalarda başladı en azından bikaçgün toparlanana kadar koldan yapim diyorum sonra yine göbüşe

ayy cnm ben daha çok yeniyim 5. haftam sayılır.daha bitmedi ara ara gelio ama frenliyorum.tursunun yerini değiştirdim gözümün önünden kaldırdım

Bende 5+3
Gozumun onunde bile deil.ama aklima gelio.sonra yutkunmalarim basliyor.dayanamayip gidip yiorum :/
Fren yok bende yani :/

merhaba arkadaşlar bende umarım haziranda 2. yavrumu kucağıma alıcam bugün evde test yaptım silikte olsa pozitif bikaç gün sonra kanda baktırıcam bakalım hayırlısı

ikizler annesi olmak çok eğlenceli ve bir okadar sabır istiyor benim oğlum ikizler gülerken ağlar ağlarken güler çene bol hiç durmaz ve acayip akıllı oluyolar

ben 4+3 te öğrendim hamileliğimi 4+5 ken keseyi gördüm. benim tansiyonum çok dengesizdi ilk günlerde.hep başım döndü, karın ağrım vardı. baygınlık geçirdim hastaneye kaldırdılar beni. orda baktı doktor. kese görünüyor dedi. Allah tan şimdi iyiyim. işe gidemiycem diye çok korkmuştum.

Selam kızlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız? hamileliğiniz nasıl gidiyor benm epey bulantım var ve daha şimdiden 4 kilo aldım

çok geçmiş olsun sen rahat ol hep iyi düşün bebişte iyi olsun annesi

Ben aksine kilo veriyorum. Bulantıdan dolayı. Akşam yemeği dışında bişey yiyemiyorum. 6+2 yim bu arada

Hanımlar bi de tiroid meselesi var. Doktorum 2,50 altı olmasını istiyor. 2,90 dı benim tsh en son. Takip edicez düşmezse endokrine göndericez dedi

ben de 5 haftalık gebeyim progestoron değerim 9.17 çıktı doktorprogstan hapı verdi ama ben arada bir içiyorum.siz sürekli içiyor musunuz sürekli içmek gerek mi

progestanı mutlaka iç bebeğin tutunmasını sağlıyor dr verdiği talimata mutlaka uy canım düşük tehlikesini önlüyor.

Bana olumsuz hiç bir şey demedi doktor.

Tam kan sayımı, troit testleri, hormon testleri ve idrar testleri yapıldı.

çok şükür hepsi temiz çıktı. Sonuçların çok güzel herhangi bir sorunun yok dedi bana.

Herşeyin gayet normal olduğunu söyledi. 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı.

Açıkçası canım benim 10 gün sonra sınavım olduğu için çok odaklanamadım bebeğe.

Ayrıca doktor hep acelesi var gibi konuşuyor,

kabızlığımdan bahsederken bile bir başka hastayı muayne ederken perde arkasından cevap verdi.

Aslında iyi birisine benziyor ama bana pek konuşma fırsatı bırakmıyor gibi me geliyor

hem hayırlı olsun hemde cok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…