- 18 Nisan 2012
- 542
- 71
Hanımlar bi de tiroid meselesi var. Doktorum 2,50 altı olmasını istiyor. 2,90 dı benim tsh en son. Takip edicez düşmezse endokrine göndericez dedi
Selam kızlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız? hamileliğiniz nasıl gidiyor benm epey bulantım var ve daha şimdiden 4 kilo aldım
Bende 5+3
Gozumun onunde bile deil.ama aklima gelio.sonra yutkunmalarim basliyor.dayanamayip gidip yiorum :/
Fren yok bende yani :/
merhaba arkadaşlar bende umarım haziranda 2. yavrumu kucağıma alıcam bugün evde test yaptım silikte olsa pozitif bikaç gün sonra kanda baktırıcam bakalım hayırlısı
Sayfalarca turşu demişsiniz.
Gece gece kudurttunuz beni ya:)
Bu saatte turşu krizine girdim ve yedim :))
yinede sen çok tüketme çok iyi anlıyorum seni.bir ısırık al yerine koy olmadı.
kavurmayalım bebişlerii
bende 8 haftalık hamileyim, inşallah benimde haziran ayında bi bebeğim olacak, bu ilk, ama ikizler burcunda olamayaydı iyidi!! :d:d
şaka bi yana allah inşallah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp eder.. Eli yuzu duzgun, saglıklı, mutlu bebekler olsunlar insallah
bende 2 hafta oldu öğreneli, kan testi yaptırdım ne anlama geldıgını bılmıyorum ama beta hcg 24911,00 cıktı... Istediğim doktorda canla başla randevu aldım sonunda ama ayın 30'una, yani halen beklemedeyim umarım bos yere umutlanmıyorumdur, hayatımda zincir çekmekten baska el işi örmeyi bilmeyen ben oturdum battaniye örmeye çalısıyorum(( aaah ah inşallah hakkımızda herseyın hayırlısı olur, tekrar gorusmek uzere...
kızlar tamam bebeğe gitmiyor yediklerimiz ama anneden besleniyor bebek tüm kalsiyumunu çekiyor annenin oyüzden ii beslenmemiz lazım dirençten düşeriz dişlerimiz dökülür
Isirik kesmiyorkiii.neyseki sabah cnm istemiyor. Daha bebege gitmiyor yediklerim allahtan :)
günaydın kızlar bizde mide bulantısı var sizde varmı sabah sütümü içemedim
canım ben 4+5 im ama sabahları karnım açken bulantı oluyor.
daha erken değilmi bulantı için.:26: