umarım değişir istemeden baba oluyor dam ne yapsın acısı benden çıkarıyor yaa canım maddi sorumnum yok aslında o kendine bahane buluyor standarlara öre durmum ii adam sorumluluktan kaçıyor bebğin ona ne faydası olacakmışki ancak zaraı olacakmış bir baba evlattan faydamı bekler ve sabi yaa ben olmayacak diye korktum evladımıyaşım ileri bu belki benim tek sansım dr mucize gibi dedi olmasına saşırdı
merhaba kızlar...ben de 6+3'üm. progestan kullanan var mı aranızda?
bende bu ayy keşke hamile kalsam ama nerdeeee
gel gidi bol stresli bir eşim var ve bab olmak istemiyorrr
Ben de hamileliğimi öğreneli 2 hafta oldu ama 4-5 kilo aldım, öküzü bırak mala bağladım resmen. Bulantılar 4-5 gündür var ama çok şükür şimdilik kusma durumu yok.
inş kalırsın canım benimde bugün 7 gün oldu adetim geçeli bakalm kısmet?
hoşbulduk canım uzun zamandır bu bölümde yazmayı istiyordum rabim nasip etti ama çok stresli bir gebeyim sanırım umarım herkes için hersey güzel olur
ya niye biz böyle olduk sanki 4 aylık gibi karnım varaldığım kilolar cabası çok fena şimdiden böyleyse sonra zeplin gibi olucaz :)
günaydınn kızlaaarrrrr.... günaydın canımmm.... valla benim doktorum 7.8. haftalarda bulantın başlar demişti ama 7. haftada olmama ragmen bulantım yokkk....:26::26::26: sadece hafif baş donmelerim oluyo arada... heralde bulantıdan yırttım gibi ama yınede belli olmazz.....
aynen canım ya bende kilo aldım karnım nasıl şiş
kızlar ilginiz için tekrar teşkkürler eşim gel gidi bol bir adam seni ağladıncaya kadar bağırırı sonra eline ayağına yapışır özür diler çok boşanmaya kaltım ama evin 4 duvarını aşmadı niyetim hepsinde özür diledi ama şimdi hamileyim affediyorum gene ama evladım ağrılarım üzüntüm bu adama söyledim beni üzüp özür dilem diye tamam diyor 2 saat sonra aynı zayıf karekterli bir adam tam amlamıyla dengesiz
canım bende umutluydum bulantım olmuyor diye ama 6. haftamdayım bugun garip bir bulantı var farklı böle açsın ama bişe yiyemiyosun aman olmasın sana :26:
aynen canım ya bende kilo aldım karnım nasıl şiş
kızlar adet olmadık ondandır benimde karnım vardı zaten bide şiş olunca 4 aylık oldu
bende de bulantı yoktu ama yavaş yavaş olmaya başladı ve artıyo :26: baş dönmesi yorgunlukta cabası.ayrıca belim çok agrıyor kasık agrımda var.daha bunlar iyi günlerimiz bence canım
ben oldum bile nasip değilmiş haziranda