2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Sen esinle gebelik durumunu hic konusma artik konusunu bile yapma onun yanında o hatasini anlayip gönlünü alacaktir eminim eger konuyu acip seni kırmaya kalkarsa ben senin icin degil kendim için bu çocuğu doguruyorum korkma sorumluluk yüklemeyiz sana bu konuyu konuşmak istemiyorum diye trip yap emin ol hem o psikolojik baskıyı üzerinden aticak hemde hatasini anlicak görürsün zamanla o çocuğu senden daha cok isteyecek

gel gidi bol stresli bir eşim var ve bab olmak istemiyorrr

canım erkekler bu konuda bazen isteksiz olabilir çünkü anne olmakla baba olmak aynı şey değil.kadın dogdugu andan itibaren anne olmak için yaratılmış her zaman içinde hisseder bunu hele hamilelikte hormonlarda devreye girdiginden bizim için dünyadaki en büyük olay bu.ama erkekler bunu hissedemiyor.bi laf vardır erkekler bebek dogdugunda babalığı hisseder.şimdi neden istemediğini bilmiyorum.ama bende bebek istediğimde eşim önce biraz erken değilmi falan dedi alışamadı bu fikre.seni çok iyi anlıyorum çok üzülmüştüm ben hayal kırıklıgına ugramıştım ama sonrada anladı hatasını şimdi öyle heyecanlı ki :) sende eşine braz zaman ver ve bunu stress yapma yazık değil mi yavruna.onun bütün bir hayatını etkileyecek bu stressli zamanlar.belki de ömür boyu agresif sinirli huzuruz bir insan olacak.sen sadece bebeğine odaklan canım çok zor biliyorum ama kendine üzüntü verme...

Ben de hamileliğimi öğreneli 2 hafta oldu ama 4-5 kilo aldım, öküzü bırak mala bağladım resmen. Bulantılar 4-5 gündür var ama çok şükür şimdilik kusma durumu yok.

ya niye biz böyle olduk sanki 4 aylık gibi karnım var aldığım kilolar cabası çok fena şimdiden böyleyse sonra zeplin gibi olucaz :)

canım bende umutluydum bulantım olmuyor diye ama 6. haftamdayım bugun garip bir bulantı var farklı böle açsın ama bişe yiyemiyosun aman olmasın sana :26:

kızlar ilginiz için tekrar teşkkürler eşim gel gidi bol bir adam seni ağladıncaya kadar bağırırı sonra eline ayağına yapışır özür diler çok boşanmaya kaltım ama evin 4 duvarını aşmadı niyetim hepsinde özür diledi ama şimdi hamileyim affediyorum gene ama evladım ağrılarım üzüntüm bu adama söyledim beni üzüp özür dilem diye tamam diyor 2 saat sonra aynı zayıf karekterli bir adam tam amlamıyla dengesiz

ne oldu hayırdır kaçırdım

düzenli olan adetim 3 aydır hep 2-3gün erken gelmeye başlamıştı.. taki ekime kadar bugün 7 gün oldu ama tık yok koyu sarı bi akıntım, karnımda ve göğüslerimdeki şişkinlikten başka bir belirtim yokk arkadaşlar bana bi akıl verirmisiniz napıyım şimdi test yapcam eşim bekle diyo..

ne mi oldu sanırım dengesiz bir adamı baba yapmaya çalışıyorum ve kendimle yavrumu üzme pahasına

canım bende umutluydum bulantım olmuyor diye ama 6. haftamdayım bugun garip bir bulantı var farklı böle açsın ama bişe yiyemiyosun aman olmasın sana :26:

bende de bulantı yoktu ama yavaş yavaş olmaya başladı ve artıyo :26: baş dönmesi yorgunlukta cabası.ayrıca belim çok agrıyor kasık agrımda var.daha bunlar iyi günlerimiz bence canım

selam haziran anneleri...beni de forma ekler misiniz?bende haziran annesi olucam Allah kısmet ederse.2.bebeğime hamileyim.ilk bebeğim 13 aylık.. İzmir.de yaşıyorum..

bende de bulantı yoktu ama yavaş yavaş olmaya başladı ve artıyo :26: baş dönmesi yorgunlukta cabası.ayrıca belim çok agrıyor kasık agrımda var.daha bunlar iyi günlerimiz bence canım

sağlıklı olsunda ama annesinide yormasın bazılarının hamileliği kolay geciyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…