2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hanımlar bi de tiroid meselesi var. Doktorum 2,50 altı olmasını istiyor. 2,90 dı benim tsh en son. Takip edicez düşmezse endokrine göndericez dedi

canım benim de 3 çıktı normal dedi.

Halbuki 2,5 altı olması gerektiğini tiroit doktorum bana daha önceden söylemişti.

Daha doğrusu 1,5-2,5 arası olması gerekiyor demişti tiroit doktorlarım.

Selam kızlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız? hamileliğiniz nasıl gidiyor benm epey bulantım var ve daha şimdiden 4 kilo aldım :KK43:

Ben de hamileliğimi öğreneli 2 hafta oldu ama 4-5 kilo aldım, öküzü bırak mala bağladım resmen. Bulantılar 4-5 gündür var ama çok şükür şimdilik kusma durumu yok.

Bende 5+3
Gozumun onunde bile deil.ama aklima gelio.sonra yutkunmalarim basliyor.dayanamayip gidip yiorum :/
Fren yok bende yani :/

yinede sen çok tüketme çok iyi anlıyorum seni.bir ısırık al yerine koy olmadı.
kavurmayalım bebişlerii:KK1:

Ayy hayırlı olsun bebişleriniz
Geçen seneki hallerim geldi gözümün önüne sizi böyle görünce:)
Benim sat 10eylüldü 25 ekime kadar bulantı flaan olmadı ortalarda geziyordum hiç hamile gibi değilim diye sonra bayram sonrası pzt günüydü sabah kalktım bir parça kaşar aldım elime ve böğüre böğüre tuvalete..3 ay geçmedi sonra:)
Herkesin aynı olmuyormuş ama benimki zordu be ya
O bulantılı halimle 5kilo turşuyu yemiştim. Kusmamak için tostla besleniyordum makarna falan yersem bir tabak şükrediyordum ama turşudan vazgeçemiyordum. Hey gidi günler..

Merhaba arkadaşlar bende hamileyim ve kadınlar kulübüne yeni üye oldum anne olmak anne olacağını bilmek çok ayrı bi duygu yazarken bile gözlerim doluyor rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu inşallah :-)

Günaydın herkesee, valla yazılanları okuyorum da maşallah iştahınız güzel görünüyor bir çoğunuzun, benim yediklerim iki elin parmaklarını geçmez. Dün doktoruma söyledim, "zorlama kendini sakın, bu aylarda yediklerin bebeğe gitmiyor zaten dua edelim 3. aydan itibaren bulantıların geçsin" dedi. 5+2 de kesem 14.1mm.ydi 8+2 de (yani dün) bebeğim 18.2mm olmuş :nazar: Gerçekten muhteşem bir duygu, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

bende 8 haftalık hamileyim, inşallah benimde haziran ayında bi bebeğim olacak, bu ilk, ama ikizler burcunda olamayaydı iyidi!! :d:d
şaka bi yana allah inşallah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp eder.. Eli yuzu duzgun, saglıklı, mutlu bebekler olsunlar insallah
bende 2 hafta oldu öğreneli, kan testi yaptırdım ne anlama geldıgını bılmıyorum ama beta hcg 24911,00 cıktı... Istediğim doktorda canla başla randevu aldım sonunda ama ayın 30'una, yani halen beklemedeyim umarım bos yere umutlanmıyorumdur, hayatımda zincir çekmekten baska el işi örmeyi bilmeyen ben oturdum battaniye örmeye çalısıyorum :KK43:(( aaah ah inşallah hakkımızda herseyın hayırlısı olur, tekrar gorusmek uzere...

merhaba öncelikle hayırlı olsun. Beta hcg 'en çok güzel çıkmış kese oluşmuş tur ve kalp atışınıda duyacaksın inşallah.ama 8 hafatlıksan sanırım ikizler değil yengec olur ben 4 haftalık hamileyim nasipse haziran sonu gibi tarih veriyor internette. Neyse benim için daha erken gecen hafta kan değerim 425 çıktı kese bile oluşmamış doktor hamilesin bile demedi haftayı bekleyelim dedi. Hayırlısı .

günaydın kızlar bugün bende de deli bir bulantı başladı hiç bişey yiyemediimmmm :KK43::KK43::KK43: açım veeee başım dönüyorrr

kızlar tamam bebeğe gitmiyor yediklerimiz ama anneden besleniyor bebek tüm kalsiyumunu çekiyor annenin oyüzden ii beslenmemiz lazım dirençten düşeriz dişlerimiz dökülür:KK20::KK20::KK20:

kızlar tamam bebeğe gitmiyor yediklerimiz ama anneden besleniyor bebek tüm kalsiyumunu çekiyor annenin oyüzden ii beslenmemiz lazım dirençten düşeriz dişlerimiz dökülür:KK20::KK20::KK20:

Evet canım haklısın anneden besleniyor ve depodan kullanıyor ama ben öyle bir durumdayım ki acaba benim gibi olan başka biri var mı aramızda bilmiyorum, yani yediklerim sadece; beyaz peynir, ekmek, domates bir de limon sıkabileceğim çorbalar ha bir de mandalina ve muz :KK43: o kadar üzüldüm ki ilk zamanlar yiyemediğim için ama doktor da "şimdi zorlayıp tamamen tiksinmek yerine yiyebildiklerini ye ama aç kalma" dedi. İnşallah hiçbir hamile mide bulantısı çekmeden bebişine kavuşur :KK43:(

merhaba arkadaşlar. yazdıklarınızı okuyorum ama pek yazamadım.
herkes turşudan bahsetmiş ben 4 günde 1 kilo turşu bitiriyorum ama bunun şişirdiğini bilmiyordum yetmiyor birde suyunu kafama dikiyorum ki hayatta turşu yemezdim normalde :) bende dün keseyi gördüm 6 haftalıkmışım yolk saç da göründü ama bebek yoktu içinde karından baktı doktor.29 ekimde gel görülür artık dedi.
benimde mide bulantılarım başlamadı henüz annem bulantılardan çok çekmiş bakalım bende öyle olacakmıyım. gerçi 7. haftaya giriyorum halen başlamadı ama bakalım. birde kursa gidiyorum inşallah başlamaz :KK43:

X