2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497

Folık asıt e neden devam edıyosun benım bıldıgım gebelıkten once ve ılk 3 ay ıcılı folık asıt
 
Folık asıt e neden devam edıyosun benım bıldıgım gebelıkten once ve ılk 3 ay ıcılı folık asıt

Canım doktorum kutu bitene kadar devam et dedi. ben planlı hamile kalmadığım için öncesinde içmemiştim. Şu anda aslında çok da ihtiyacım olduğunu sanmıyorum ama doktorum kutuyu bitir dedi. az kaldı zaten..
 
korkma canım...hiç korkma...bebişin ve kendin için güçlü olmalısın..inşallah gerek kalmaz sana kan vermelerine verirlersede endişe etme sağlığınız yerinde olsun daha farklı sorunlarla karşılaşmayalım dimi..


saol cnm çok teşekkür ederim.allahım herkesin yardımcısı olsun...az önce bi yakınımla konuştum.onada kan verilmiş doğumdan önce çok bi farkı yok serum gibi sadece kan alırken biraz üşüyorsun diyor.sabah yatıp akşam çıkmış hastaneden umarım benimde olursa öyle olur...
 

umarım ona bile gerek kalmaz canım.. Sağlıkla al bebişini kucağına..
 
ŞİİİŞŞŞŞŞTTTT KAYNANALAR PLATFORMU.. Bizde pipili köftemle aranıza katılıyoruuuuzzzzz.. Resmimizi ekliyorum,pipisini görün 😁😀😊 127 gr olmuşuz,boyumuzda baştan ayağa 12 cm..Ve 4 ayda 4.5 kilo almışım doktor iyi gidiyorsun dedi 😉☺️ aaaay bende yine bi rahatlama,yine bi ohhh çekme 😃 nasıl bi hisse bu 😌 diğer kontrol 3 hafta sonraya..

 
Canim ben 15+4 de ogrendim erkek olacagini.....
Ve p...si bariz bir sekilde belliydi.....
Gordugumuz halde yine de %100 demedi %98 erkek dedi.....
18+6 da gittigimde ise yine sordum cinsiyeti degismez ki dedi guldu doktor
Hayirli olsun oglun
canım bana kız dedi hayırlı olsun oğlun yazmışın:) bana mı yazdın yoksa?yani ben 16+3 de gittim pipiyi görürdü heralde sanırım yok yere kuruntu yapıyorum.
canım birde bizim dr erkek bence diye 12+3te söylrmişti diğeride 14+3 te. yuzde yuz kız diye 17+3te söyledi. seninkide artık tam gelişmiştir diye düşünüyorum.
bence de eğer erkek olsaydı pipisini görürdü heralde.
Aa cok garip yaa ben cümle aleme duyurdum erkek die o da doktor % 70 dedi yani ona ragmen benim suphem yok pazart. Kontrol var bakalim ne dicek dr.
işte bende cümle aleme duyurduğum için olurda erkek çıkarsa die tereddüt yaşıyorum ki bana %99 kız dedi doktorum..size %70 erkek demiş kaçıncı haftada?
evet bende 12 haftada başka dr sanki pipi gördüm gibi demişti bana ama emin değildi.sonra 13 haftalıkken kendi doktoruma gitmiştim kendi dr um 16 haftadan önce cinsiyet söylemiyorum yanılma oluyor dedi.ama ben ekranda çıkıntı görmüştüm meğer sizin dediğiniz gibi klitoris çıkıntısı o sanırsam.işte 16 haftalıkkende kendi dr um %99 kız dedi.



Ben 16hafta 4günlükken öğrendim canm genelde o haftada kesin biliyor Dr lar cnkü testis ya da yumurtalıkları gösterirler bZm Dr bebişimizn testslerini göstermişti ordan biliyorm
anladım canım sağol yorumun için.bencede erkek organı bariz belli oluyo görürdü..hayırlısı artık bakalım..
 

ayyy hadi hayırlı olsun canım, sağlıkla al inşallah oğlunu kucağına.. Başlasın artık hazırlıklarr
 

hayırlı olsun canım....Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin...tebrik ederim pipilini..
 

göüzünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.fotoğraf karışık geldi bana pipiyi göremedim..bu fotolardan çok anlamıyorum zaten.
 


Hayırlı olsun, gercekten gelişimi iyi, allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin...bütün arkadaşların bebişleri hayırlı olsun hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin....
 

hadi hayırlı olsun bakalım vatana millete bir kaynana daha
 


KISSS valla dünür mü olcaz neee hayırlısı olsunn Rabbim eline ayağına kavuştursun zamanımız su gibi akıp geçsin hemencikkk
 
kızlar bende bu perşembeye randevu aldım devletten bir sorum olacak hem devlete hem özele gidenlere,devletteki doktorunuza başka bir doktora daha gittiğinizi söylüyomusunuz.yani tahlil isterse devletteki ben yaptırdım desem acaba tek bir doktora git falan dermiki.söylemesem 15 te bir kan verip tahlilmi yaptırıcam kafam karıştı.:26::26:
 
Kizlar biz geldik. Muayene yeni biti sayilir.Allaha sukur bebegim saglikli veeeeeee Kizimiz olacak kismetseeee adida hazir Masal! 16 cm iz ve 187 gramiz masallah onde gidiyoruz usg ye gore 17+3uz duadualaeiniz icin xok tesekkur ederim.Afp istiyor bizden kan verdim. Birde 7 subatta detayli usg ye giricez
 


canım bende hem devlete gidiyorum hemde özele ikisininde birbirinden haberi yok çünkü nasılsa başka doktora gidiyo diye ilgilenmez bide ... oyüzden ben ikisinede söylemedim onbeşgünde kan veriyorum evet sonuçlar aynı çıkıyo bakalım devletteki cinsiyeti bilicekmi merak ediyorum salı günü gidicem bende..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…