2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497


canım hayırlıs olsunn çok sevindim kızıma arkadaş geliyo .. ahh ahh kızanası işte abirbirimizi biz anlarızz canımm
 
hayırlı olsun canım valla bu seneki bebişler hep önde gidiyor maşallah bizi mayıs annesi yapacaklar sonunda.sağlıklı olmasına çok sevindim

kime gidiyosun devlette.sen eskişehirdeydin deme o yuzden soruyorum.birde devlette gebelik eğitimi var 20. haftada başlıcak 19. haftada kayıt yaptırıyormuşsun haberin varmı bundan bahseden oldumu hastane :26:
 


yuppii.. :)) hoşgeldiniz...kızıma bir kız arkadaş daha..ismine bayıldım..benimde çok çok sevdiğim bir isim ama yakın arkadaşım koydu ama hala içimde uhde kaldı ..ismiyle yaşasın...sağlıkla yaşasın :)
 
ay kızlar yaa, ben işten çıkacağım zamanı 4 gözle beklerken patronum nerdeyse doğur ben bakayım sen çalış dicek!
az önce geldi, rezervasyona başkasını alırım ama muhasebede kimseye güvenemem doğumdan sonra ekstraya gelsen diyor. tamam güzel birşey ama çocuğu kime bırakıcam, getirsem nasıl olcak? başıma ne gelicek bilmiyorum kii daha.. bi iki saat bakar bırakırsın birine diyorrr! yada getirirsin bişi olmaz diyor. annem burda değil kayınvalidem yok. ve haziran doğum ama haziranda fatura olucak lohusa lohusa çağırmasın beni.. off aklımı karıştırdı, bi tarafım haftada 1-2 gün 1-2 saatten birşey olmaz hem paslanmam hem para geçer elime diyor diğer tarafımda patron kısmı sonuçta güvenemiyorum, strese sokarsa beni olmadık zamanda arayıp çağırırsa diye düşünüyorum. böyle olursa eşimlede tartışırım zaten ne dicek bilmiyorumda bakalımm.

ve devam edersem bi yıl sonra kesin geri çağırır beni bebeğe biri baksın rezervasyonlarada sen bak der :18:
 
Kızlarrrr bizim de bugün ayrıntılı ultrosonumuz vardı. 2 hafta önce kadın doğumcumuz incelemişti, ayrıntılıyı prenatolga randevu aldık. Ankarada olanlar bilir Eyüp Ekiciyi. Süper bir doktor. Yarım saat inceledi, tüm kemiklerni ölçtü, kol, ayak, gövde, baş ölçümleri, zaten 20. Haftada bebeğiniz büyüdüğü için çok net görüyorsunuz herşeyini. 5 gün ileride çıktı. Yani biz 19. Haftayız biliyorduk dr 20 haftaya girmişsiniz dedi. Agırlığı 280 gr. Boyu 18 cm , diğer ölçümleride çok iyi dedi. %100kız dedi zaten biz 15. Haftada öğrenmiştik.

4,5 ayda 3 kilo aldım, sadece göbek oluştu bende, zaten göbek vardı hafif bende şimdi anlaşılıyor hamile olduğum. Düşük bel giydiğim için bütün kotlarım oluyor ama otururken düğmemi açıyordum, şimdi hamile kotu aldım bir tane gerçekten çok rahatladım. Genelde elbise giyiyorum artık. Zaten elbiseyi severim, birde iş yerinde daha rahat oluyor, kışın yün çoraplarla kottan dahada sıcak tutuyor.

Çatlak oluşmaması için ilk öğrendiğimden beri göbek ve basen bölgeme yağ sürüyorum. Argan, badem, kakao yağı karışımı aldım. Aslında aktardan kendiniz alıpda yapabilirsiniz. Ve o kadar güzel kokuyor ki yüzüme bile kullanıyorum. Kız çirkinleştirir derler ama bu yağmı etkiledi bilmiyorum herkes hala sen çok güzelleştin oğlun olacak diyorlar :)))

Neyse arkadaşlarım hepinize güzel haberler alacağını günler diliyorum, hepimiz sağlıkla alalım bıdıklarımızı kucağımıza....iyi hafta sonları...
 

ben elbise bulamıyorum hiç..netten bakmadığım site kalmadı...hep ince elbiseler var..Eskişehirde bu konuda zayıf.. güzel annenin güzel kızı olur :) annesinde bak dahada güzellik vermiş maşallah maşallahh :)


canım hayırlısı tabi ama çalışmak istiyorsan eşinde destek olur eminim..ama ben mesela hiç istemiyorum şuan çalışmak..en az 1 yaşına kadar düşünmüyorum ama bilmiyorum bakalım...senelerdir çalış çalış yoruldum gerçi sene dediğim 11 yıl oldu... :)) şuan nisan olsada işten ayrılsam diye bakıyorum.. :)
 
ben geldim kızlarrrr benimde bugün bildiğiniz üzere dayanamayıp başka doktora randevu almam üzere kontrolüm vardı sabah gittim 160 gram 16 cm olmuşuz..ama doktor tam bi fiyaskoydu..bursalı olanlar anadolu hastanesi deniz hanıma gittim resmen zorla konuştu..gizem hanıma suratsız diyenler için gidin bi deniz hanımı gördün derim gizemciğimi öpüp başıma koyucam ama bebeğimin sağlıklı olduğunu gördüm ya çok şükür..artık sanırım kafam daha rahat olucak..bebeğim benimlemi diye hem kendimi hem bebeğimi strese sokmiiiciiğimmm
 

cnmmm hayırlı olsun erkekin (= bende 4 kilo almışım..doktorun iyi dediyse bi rahatlıyayım bende
 

Hoşgeldiniz canım.Oğlun hayırlı olsun Allah sağlık versin.Darısı pazartesi benim başıma inşallah.
 
[/QUOTE]canım hayırlısı tabi ama çalışmak istiyorsan eşinde destek olur eminim..ama ben mesela hiç istemiyorum şuan çalışmak..en az 1 yaşına kadar düşünmüyorum ama bilmiyorum bakalım...senelerdir çalış çalış yoruldum gerçi sene dediğim 11 yıl oldu... :)) şuan nisan olsada işten ayrılsam diye bakıyorum.. :)[/QUOTE]

kesinlikle istemiyorum canım ama ilersi ne getirir bilemediğim için kapıyı kapat ve onlarıda zor durumda bırakmak istemiyorum. hayır diyemiyorum o yüzden bende 2006dan beri durmadan çalıştım yoruldum ve bebişimin tadını çıkarmak istiyorum. ama ayda elime bi kaç kuruş geçse fenada olmaz. keşke durumumuz iyi olsa hiiiiç düşünmem ama eşimde maaşlı çalışan. neyse iyice düşünüp vericez kararımızı.
 

:)))) ah nesli kendimi görüyorum sende..her randevudan sonra enaz 2 gün mutlu mesut..sonra Allahım yaşıyormu iyimi diye bir endişe bir endişe sonra soluğu doktorda alıyorum :) çok kızıyorum kendime yapmıcam bir daha diyorum ama yine stres :)

Allah hepimizin kuzularına sağlık sıhhat versin ..kollarımızda sağlıkla görmek nasip etsin..
 
hayırlı olsun canımmm kaynanalar çoğalıyor.kızlar atak yapmış baya ben görmeyeli ama 2014 oğlan senesi diyorlar bilmiyorum artık
saol huzeyfecim senin bebşin cinsiyet ne
ayy canım şirinemm hayırlı olsunn Allah kavuştursun zamanı da su gibi akıp geçsin ... eşit gidiyo yaa ama sanki erkekler burun farkıyla geçicek gibi ..
saol emleb görüşmeyeli nasılsın bebeşin saglığı nasıl cinsiyeti ne
erkek annesi hayırlı olsun :) Allah sağlıkla sıhhatle kollarına almak nasip etsin :)
ya ben yoktum magazinden gerikaldımnapıyon çilekcim bebeşin nasıl amin sanada nasip etsin inşallah
 

Hoşgeldiniz.Kızın hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
 

tabi canım edişe stress yok artık olur ama en aza indirmeye çalışçaz benimde iş yerimde stres çok bazen takmıyorum ama bazen oluyorum sevindik güzel haberine
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…