fotolar aynen duruyor canım.. kendini yorma benceSonunda topiği hayvanat bahçesine çevirdikkafayı yediğimiz anay işe yarar inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fotolar aynen duruyor canım.. kendini yorma benceSonunda topiği hayvanat bahçesine çevirdikkafayı yediğimiz anay işe yarar inş
Bende ogluma neden o kadar foto çektin demiştim bak iyi ki çekmiş çocuk ise yaradı daha çok var hepsini paylassam kimsenin fotosu çıkmaz:))Sonunda topiği hayvanat bahçesine çevirdikkafayı yediğimiz anay işe yarar inş
henüz az paylaşım var biraz arttırsak ve beğeni fln artsa bi umut iştefotolar aynen duruyor canım.. kendini yorma bence
Zamanla değişebilir belki eskiler gider yeniler çıkarhenüz az paylaşım var biraz arttırsak ve beğeni fln artsa bi umut işte
bir umut zamana bağlı değişim yaparlar belki.@minnakkartalın yeni avatarı çıkmış hemen gerçi.fotolar aynen duruyor canım.. kendini yorma bence
Bende sanaAyy kızlar oğlum hayvanat bahçesinde bunları çekmiş sizinle paylasayim dedim ne kadar çok çekmiş degilmi ama ben tavus kuşuna bayıldım
bende sanaBende sana
bunda bi sakınca yoksa hiraysen diye biri çiçek böcek koymuş kime ne ama çocuğun fotosu olunca hiraysen değilde bu bizim bilmem ne oluyoKzlar bnce cicek bocek hayvan fotosu falan dha riskli
Mesela ben google a girdim ve aramaya motoruna hayvan yazdim busayfaya yonlendirilmezmiyim.