2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben ilk hatamı hamileyken göbüş resmimi koyarak yaptım herkez paylaşıyodu gaza geldim.hemen silerim sandım.sonra pufpuf silinmez dedi :KK53:neyseki ben çıkmıyorum tabi zorlarsak çıkar.akifin de 2 resmini buldum amaaannn
Yazışmalar çıkar diye çekiniyorum çok dedikodu yaptık.Arkadaşlarımız kvler hatta en yakın akrabalarımız.....

sb-siyah2-30x60.jpg
Çok anlam ifade ediyo.mesela kötü günlerde kullanmak için profil resmi:KK45:

acaba çok alıntılayınca mı başlarda çıkıyo. Gökçeniin o resmini herkes alıntılayıp beğenmişti. deneyelim mi bi resim için

Ben ilk hatamı hamileyken göbüş resmimi koyarak yaptım herkez paylaşıyodu gaza geldim.hemen silerim sandım.sonra pufpuf silinmez dedi :KK53:neyseki ben çıkmıyorum tabi zorlarsak çıkar.akifin de 2 resmini buldum amaaannn
Yazışmalar çıkar diye çekiniyorum çok dedikodu yaptık.Arkadaşlarımız kvler hatta en yakın akrabalarımız.....
bence bu konulara daha fazla girmeyelim...
Kendi kendimi alıntılayarak deniyorum şuan :bicak:
bakalım neler olacak..

Şöyle bir durum var ben size sizin 1 yas doneminizde katildigimda burdaki resimlere bakarken giriş yapmak gerekiyordu, simdi giris yapmadan da görülüyor kk'nin bir duzenlemesi mi acaba o yuzden mi gorsellerde cikiyor merak ediyorum

Kızlar arama motorunda görsel kaldırmak diye bi bakın isterseniz.bişeler yazıyo ama nekadar doğru bilmem

Şöyle bir durum var ben size sizin 1 yas doneminizde katildigimda burdaki resimlere bakarken giriş yapmak gerekiyordu, simdi giris yapmadan da görülüyor kk'nin bir duzenlemesi mi acaba o yuzden mi gorsellerde cikiyor merak ediyorum
Evet giriş yapmadan resimler görünmüyodu.bu siteye ne kadar şifreyle girilsede.dışarıdan herkeze açık olduğu için arama motorundan ulaşılabiliniyor.şifre sadece burda bişeler yazmak veya paylaşmak için

Benim giris yapmadan goremedigim bir resmi baskasi gorsellerde direk nasil görebiliyor bu kk'nin açığı bence

Brn hallettim 2 fotomun linkini yolladım.bide profil fotomuzu kaldırsak silinir mi diye sordum

Link direk görsele tıklayınca altında çıkıyor.kadonlarkulübü diye yazıyo

X