Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok anlam ifade ediyo.mesela kötü günlerde kullanmak için profil resmi
Ama kimse hangi site aa ne yazmışlar demez ki. siyah yani. Bi de ennnn başta çıkması lazım ki görsünler. Ben siyah yazdım ilk çıkanı kopyaladımÇok anlam ifade ediyo.mesela kötü günlerde kullanmak için profil resmi
Kendi kendimi alıntılayarak deniyorum şuan
Accık ortalım karıştırayım dedimAma kimse hangi site aa ne yazmışlar demez ki. siyah yani. Bi de ennnn başta çıkması lazım ki görsünler. Ben siyah yazdım ilk çıkanı kopyaladım
deneyelim bi bende çok beğeni diye düşünmüştüm
bence bu konulara daha fazla girmeyelim...Ben ilk hatamı hamileyken göbüş resmimi koyarak yaptım herkez paylaşıyodu gaza geldim.hemen silerim sandım.sonra pufpuf silinmez dedi neyseki ben çıkmıyorum tabi zorlarsak çıkar.akifin de 2 resmini buldum amaaannn
Yazışmalar çıkar diye çekiniyorum çok dedikodu yaptık.Arkadaşlarımız kvler hatta en yakın akrabalarımız.....
bakalım neler olacak..Kendi kendimi alıntılayarak deniyorum şuan
az önce yanlış yerdi.. şimdi bakalım...
Ama bi yol bulmak lazım):bence bu konulara daha fazla girmeyelim...
bakalım neler olacak..
Evet giriş yapmadan resimler görünmüyodu.bu siteye ne kadar şifreyle girilsede.dışarıdan herkeze açık olduğu için arama motorundan ulaşılabiliniyor.şifre sadece burda bişeler yazmak veya paylaşmak içinŞöyle bir durum var ben size sizin 1 yas doneminizde katildigimda burdaki resimlere bakarken giriş yapmak gerekiyordu, simdi giris yapmadan da görülüyor kk'nin bir duzenlemesi mi acaba o yuzden mi gorsellerde cikiyor merak ediyorum