2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Kızlar yazamıyorum kusura bakmayın..elimi kıpırdatamıyorum..midem berbat..yalnızım bugün izinli arkadaşım..evede gidemiyorum..okuyorum ama yazamıyorum maricik ..arkadaşlar kusura bakmayın..inşallah iyi haberler alırsınız..
 

Sanada teşekkür ederim çilek umarım iyi haberler alırımda yazarım canım. Geçmiş olsun canım ah o mideyi sorma ya benimde bazen fena tutuyor doktorum ilaç falanda vermiyor böyle sürünüyorum bende
 
Adanadaki anneler kisin en sicak memleket iyi hosta yazin ne yapacagiz cok merak ediyorum simdiden. O minnacik hassas bebek ne klimanin onunde rahat eder nede adananin sicaginda.
 

aynı ben önceden de yemezdim şimdide yiyemiyorum balık tavuk et demir ilacınıda bulantılarımdan dolayı içmiyorum ama doktor kan değerinde düşük demedi bundan sonra zorla yesem mi acep :44:
 
Esmersirine

Seninde vardi bugun kontrolun degil mi canim. Sende en guzel haberleri alirsin ins. Bizi merakta birakma olur mu yaz hemen
 
Kızlar Allahıma şükürler olsun 2'li sonucumuz güzel çıktı darısı bekleyenlerin başına umarım sizlerde güzel haberler alırsınız.
 
Kızlar Allahıma şükürler olsun 2'li sonucumuz güzel çıktı darısı bekleyenlerin başına umarım sizlerde güzel haberler alırsınız.

Hayırlı olsun canım gözün aydın, artık gönlün rahat hamileliğinin tadını çıkarabilirsin
 
Bu arada hamileliğimi öğrendiğimde ilk geldiğim topik burasıydı ara sıra kontrol ediyorum sizleri, umarım herkesler iyidir, bebişler sağlıklıdır

Koca bir maşallah hepinize

Haftalarınız da epey artmış maşallah, var mı doktorlarınızdan cinsiyet tahminleri
 

geçmiş olsun. canım sana bi haber vereyim devlet hastanesinde gebelik eğitimi gelemk istersen ben başvuru yapıcam nefes egzersizleri plates ve bilgi açısında her hafta ebelerle birlikte olucaz gecen sene arkadaşımkatıldı çok memnun kaldı ben bi ebeyle görüştüm.19. haftanda tekrar ara dedi kaydını yapalım dedi eğitim 20. haftada başlıyormuş doğuma hazırlık programı istersen senide yazdırabilirim saatleri uyarsa erkenden söylüyorum ki iş yerinden falan ayarlama yaparsın belki die.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…