2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Günaydın canım geçmiş olsun. Bende migren var, 6. Haftadan beri hemen hemen hergün baş agrısı yaşadım bende sabaha kadar agrıyla bas etmeye calısıyorum. Eşim masaj yapıyor😔 ama hiç bişey geçirmiyor. Dr ilacımı degistirdi, bir hafta iyiydim ta ki bu hafta başına kadar şimdi tekrar başladı ben dayanamadıgım zaman parol alıyorum yoksa acile gitmek zorunda kalıyoruz :KK43: çok iyi anlıyorum seni. Karanlık odada gözlerini kapat ensene buz koy biraz iyi geliyor 😔

saol canım benimmm :KK16::KK16:bilgilendirdiğin için dün eşim kremde süremiyor tembel söleniyorda :KK9:aglayacaktım nerdeyse :KK14:
 
Evet canim adanadayim. Diger sorunu yanlis anlamadiysam tlf giriyorum

yok canımm omzum ağrıdı dedin ya calısyosan bilgisayar basında ağrır onu demştim ana adanalı ben adana geliniyim :KK9:acayip üşüyom ben can heryere kar yağıyor kar yağsa mikroplar giderdi :KK34:hangi hastaneye gidiyon can orta doğudan vazgececem ben :KK34:
 
saol canım benimmm :KK16::KK16:bilgilendirdiğin için dün eşim kremde süremiyor tembel söleniyorda :KK9:aglayacaktım nerdeyse :KK14:

Kıyamam sana :KK43: ben aglıyorum inan. Pecete üstüne kolonya döküp karabiber dök alnına koy bak ona biraz iyi geliyor. Bir pamuk üstüne kolonya döküp kulak arkalarına koyarsan oda biraz olsun iyi geliyor. Geçirmiyor ama en azından zonklama gidiyor. Sonra tekrar başlıyor ama biraz olsun rahatlıosun :KK43:
 
11+5teyim şükür kanamam olmadı napsam bilemedim şimdi..

bana hiç bişey demediler ya :KK43:

canım sen doktoruna söyle indirekt combs testi yaptır.ben bu testi devlet hastanesinde yaptırdım hatta doktor direk kendisi istedi bu testi.daha sonra özele geçtim ama bu şekilde kan testleri ya da başka testleri yine devlette yaptırıyorum.özelde çokçok pahalı.sen git bi kadın dogumcuya devlet hastanesinde kan uyuşmazlıgından bahset hemen test yaptırcaktır sana.ama korkulcak birşey yok ilk bebekte risk yok canım :)
 
Slm canlarımm , Birkaçgündür giremiyorum foruma , işe de geliyorum öğlene kadar anca dayanıyorum malesef, fenalardayım :KK43: Bulantı + kusma + halsizlik + uyku hali beni mahfetti. . 3 aydan sonra biter dediler daha da şiddetli hale geldi. Sanki hayatımın geri kalanını bulantım hiç bitmeden geçircekmişim gibi geliyor, Psikolojim alt üst oldu
 
pufpuff, cilek, azerikizi, oglest, tt, esmer sirine ... Ve adini sayamadigim herkes slm kizlar epy zamandir giremiyorum ama takip etmeye calisiyorum hepinizin endiselerini iyi haberlerini okudum sizinle sevindim sizinle uzuldum hep dua ettim sizler ve minikler icin..
Benimde 2li testim dun yapildi. 12+3 olmam gerekiyoken 12+6 ciktik, nazal kemigimiz olusmus, ense kalinligimiz 1.8 cikti boyumuz 61mm olmus ama kuzum sanki secdeye kapanmis gibiydi cok guzel bir duyguydu rabbim heekese yasatsin sizi swviyoruz ve opuyoruz

sevindim canım sonuçlarının güzel olmasına :) gel yine buralara arada göster kendini :KK34:
 
slm canlarımm , birkaçgündür giremiyorum foruma , işe de geliyorum öğlene kadar anca dayanıyorum malesef, fenalardayım :KK43: bulantı + kusma + halsizlik + uyku hali beni mahfetti. . 3 aydan sonra biter dediler daha da şiddetli hale geldi. Sanki hayatımın geri kalanını bulantım hiç bitmeden geçircekmişim gibi geliyor, psikolojim alt üst oldu

geçmiş olsun canım.herkes hamileliği farklı yaşıyor işte.bende uyku ve halsizlik son bikaç haftadır bitti çok şükür ama bulantılar devam hiç bi değişiklik yok :KK43: üzme kendini elbet geçicek.4. Ayda bitiyo diyolar ama 5. Aya kadar devam ediyomuş aslında.bütün hamileliğin böyle geçmez canım korkma :) annelik bu yüzden kola değil be canım.bizim annelerimiz de neler yaşamış neler... Yavrularımızı kucağımıza alalımda nasıl unutucaz hepsini :KK16:
 
Slm canlarımm , Birkaçgündür giremiyorum foruma , işe de geliyorum öğlene kadar anca dayanıyorum malesef, fenalardayım :KK43: Bulantı + kusma + halsizlik + uyku hali beni mahfetti. . 3 aydan sonra biter dediler daha da şiddetli hale geldi. Sanki hayatımın geri kalanını bulantım hiç bitmeden geçircekmişim gibi geliyor, Psikolojim alt üst oldu

ayy nieki ilaç alıyonmu kuzum :KK6:
 
negiffcim nasıl yani ben anlamadım :KK6:

Canim 16 agustos 2013 tarihli resmi gazetede yayinlanan gebe ve emziren kadinlarla ilgili bir yonwtmelik var. Burda hamile oldugunu doktor raporu ile belgwlendirenler gunde yedi bucuk saattan fazla calistirilanaz debiyar fakat bu yonetmelik 12 haziran 2012 tarih ve 6331 sayili is guvenligi kanunu kapsanimda calisanlari kapsar diyo ben egitim kolu oldugum icin dahil degilim .kanu ve ozel sektor hapsi dahil.
 
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:napayım kuzum vala hepsi birbirine karıştırdım :KK9::KK9:metroya gidyom şimdilik ama :KK14:

Canim ben hacettepelilere haluk beye gidiyorum simdilik bir sikinti yok memnunum yani. Bir arastir istersen bir de universal de emel hanim var simdiye kadar duydugum yorumlar hep iyi yonde ben bir kere yanliz gittim o yuzden ne desem dogru olmaz. Ben dogumumu universal de muzaffer sengul e yaptirdim inanilmaz derecede memnun kaldim. Hicbir gun sezaryenle ilgili problemim olmadi. Dru hic bilmiyorum Aytekin altintas 3 bin lira isteyince bizi baska dr yonlendirmesini istedik sans iste. Bu bebegimde de Allah izin verirse yine ona gidecegim
 
X