2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Evet ben 89 luyum canım bizim müdür de Namık kemaldi. İnsan memleketinden uzakta olunca altın bulmuş gibi sevindim bi an :))

Teşekkürler teyzesi :)
esinde mi olmiyacak dogum gunun de
Bbasi da mi olmayacak evde
Su şişesi denemesi yaptım bugün Çok uğraştım daa iisi için ama elimden bu geldi valla minimum masraf yapmaya çalışıyorum yoksa tatil umudum kalmıcak
Cok guzel olmus ben de aldim hayat su ve internetten buldugum bir site sayesinde cogu seyini kendim hazirlayip bastim ikgilenen varsa sitenin adini da yazayim keyfekedersaatler kendi yaptiklarimi da vi ara eklerim

teşekkürler kızlar. @hiraysen canım nerde satılıyor bahsettiğin tüller ne demek lazım alırken

artık önemli olan boy zaten canım hem şükür kanıda iimiş maşallah yiğitciğime

evet kızlar bende boyunun uzamasina sevindim kilonun yanında bide uzamasaydi daha çok uzulurdum gercekten.

Resmen secemedim hepsinede bayıldım. Renkleri içimi açtı.

esinde mi olmiyacak dogum gunun de
Bbasi da mi olmayacak evde

Sadece ilk anlarda olucak..Resim çekilmek için o da sadece..Hatta misafirler gelmeden önce çekiliriz biz istediğimiz gibi,bide pasta varken çekiliriz tamam..Sonra gider..Zaten hiç ona göre şeyler değil,hiç sevmiyor böyle şeyleri

teşekkürler kızlar. @hiraysen canım nerde satılıyor bahsettiğin tüller ne demek lazım alırken

artık önemli olan boy zaten canım hem şükür kanıda iimiş maşallah yiğitciğime
Pasta parti malzemeleri satan yerlerde var cnm kske yakn olsak bnm baya artti
Evet ben 89 luyum canım bizim müdür de Namık kemaldi. İnsan memleketinden uzakta olunca altın bulmuş gibi sevindim bi an :))
bnden bir yas buyuksun:))

Aaay üçüde çok güzelmiş..Baktımmmm baktııııım ve 1 olan sanki bana göre bir adım daha önde gibi geldi ona karar verdim

Canim 1 seklinde olan guzel ama olmazsa ikinci resimdeki guzel gorunuyor

Resmen secemedim hepsinede bayıldım. Renkleri içimi açtı.

Aaay üçüde çok güzelmiş..Baktımmmm baktııııım ve 1 olan sanki bana göre bir adım daha önde gibi geldi ona karar verdim

@Akaibu ikinci padtayi cokbegendim bizm konsept:) bn resmli yaptrcam
1 yaş pastaları yazdım google amcaya inanılmaz fotolar var ya. Hepsinde gözüm kaldı desem yeridireleye eleye. 3 e düşürdüm anca
1 yaş kalıpları büyükmüş malesef 2. Yi söyledim artık sizdende onay gelince. İnşallah fazla fiyat çıkarmazlar.

Ay kızlar normalde çocuğumu kıyaslamazdım hatta yapanlara kısardım ama annemin bi akrabasının evine uğradık park dönüşü, oğlu azaddan 2 gün büyük ama azad çocuğun yanında 7 aylık gibi duruyor. Çocuğun boyu posu yürümesi herşeyi bizimkinin iki katı . Ama ve çok fena diken üstünde oturuyorum çocuk mikrop kapacak diye bi de bana laf ediyorlar çok tirriyormuşım üstüne öyle özel yemekle çocuk büyümezmiş, sal ortaya büyüsün diyorlar kısaca

Kuscagizdayim canim yani bi taksiyle gidilebilir cok sagol

sağol canım bende hayat suya yapıcam sende müsait olunca eklermisin yaptıklarını fikir olur belki

Pasta parti malzemeleri satan yerlerde var cnm kske yakn olsak bnm baya artti
bnden bir yas buyuksun:))
çok sağol canım ben eminönüne gidicem bizim burda öyle bi yer yok gibi ordan bulurum inşallah

bende ikinci dicektim :))

Canm ben de 2 dycektim:)1 seklinde olan pastayi eltim kizina yaptirmis gecen sene bursada oturuyo.resimdeki bebekle yaptiklari bebegn alakasi yoktu.cirkin yapmislardi.

Valla yasina da girdi ben de ufaktan salmayi dusunuyorum canim.aci ve baharatli olmadgi surece emreye ayri yemek yapmycam.tavuga guvenmedgm icin vermyorm patlican da verilmemeliymis.onun disinda vercm artik.hatta dun kadnbudu kofte yapmstm yarimdan fazla kofte yedi:)napcgmi sasiriyorum her gun ya.

Ve artik emre eline alip yemek istiyo biseyleri.bogazina kacar diye vermyodm ben.dun kv de kayisiyi gordu nasil sapirdatiyo agzni:)biraz isirip atti.bu sabah pogacayi da oyle azck isirdi oynadi ezdi atti sonra:)ama korkuyorm iste bogazina takilir diye

bende 1 yasi begenmistim sonrasinda 2. Begendim.. Hangi pastanede yaptiracaksin canim fiyati ne soyleyecekler bakalim. Biz petek pastanesini düşünüyoruz ama henuz gorusmedik.

Eklerim tabiki canim.B

Ece meyveyi pure yemiyor canim ben kucuk kucuk dograyip onune koyuyorum oyle cok hosuna gidiyor hepsini bitiriyor omleti de ayni sekilde dun de malatya dan kuru kayisi gelmisti baktim yumusak verdim eline bir tane kuru kayisiyi yedi ben yaninda oluyorum verirken cok sukur simdiye kadar bogazina kacmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…