• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Nerdeyse akraba çıkıcaz:) ama benim yaşım büyüktür canım senden aynı dönem okumamisizdir.ben 33 yaşıma giricem.sen.o öğretmeni tanimiyorumda Müdürümüz Namık Kemal ÖzbekDi benim zamanımda.

Evet ben 89 luyum canım bizim müdür de Namık kemaldi. İnsan memleketinden uzakta olunca altın bulmuş gibi sevindim bi an :))

Teşekkürler teyzesi :)
ben süslemeler,ortamın süslemesi ve misafirlere vereceğim hediyelikler vs hepsini sipariş verdim..birazda kendim aldım gidip seçerek..doğum gününün sabahı da 20-30 tane falan helyumlu ve büyük 1 şeklinde balon şişirttireceğim..evde de kendim bez paketlerinden oluşan büyük 1 şekli yapıp üzerini kaplayacağım..

İkramları daha hiç düşünmedim ama büyük ihtimal annem,teyzem ve babaannemle beraber yapıp alacağız..o kısım kolay..

Ben bayanlar arasında yapacağım,erkek olmayacak..evde olucak çünkü..daha rahat olur bu şekilde bence..

Birde ben "Pasta Patlatmaca" yapmayı planlıyorum,onada baya hevesliyim..muhtemelen doğum gününün akşamına yaparım herkes gittikten sonra ya da bir gün öncesi akşamı..
esinde mi olmiyacak dogum gunun de
Bbasi da mi olmayacak evde
Su şişesi denemesi yaptım bugün Çok uğraştım daa iisi için ama elimden bu geldi valla minimum masraf yapmaya çalışıyorum yoksa tatil umudum kalmıcak
Cok guzel olmus ben de aldim hayat su ve internetten buldugum bir site sayesinde cogu seyini kendim hazirlayip bastim ikgilenen varsa sitenin adini da yazayim keyfekedersaatler kendi yaptiklarimi da vi ara eklerim

teşekkürler kızlar. @hiraysen canım nerde satılıyor bahsettiğin tüller ne demek lazım alırken

artık önemli olan boy zaten canım hem şükür kanıda iimiş maşallah yiğitciğime

Canim esim sirket biraz pahali olabilir cevremizden bakalim dedi o yuzden gorusmedim sirketle ama bulamazsam cevremde arayip sorcam tekrar tesekkur ederim tavsiyen icin

Canim ne guzel annen de dinlenirsin iyi yapmissin konusanlari hic kafana takma onlari ilgilendirmez herkesin kendi hayati bana da kizima hamileyken aaa 3. cocuk ne cesaret gibisinden laflar soylediler hatta ben birkac kisiyi bozdum ben gayet mutluyum benim icin problem yok dedim sert bir tonda benim icimde bir can var boyle sacmalayarak o cani da etkiliyorlardi bende hic konusturmadim onlari sen bosver insanlari saglicakla yavrun dunyaya gelsin insallah bazilari ikiz buyutuyor zorluk cekiyorlar ama Allah herseyin sabrini veriyor senin yavrularinda buyuyecek ikisi birlikte
guzel bir paylasim olmus canim en azindan benim kizima karsi bakis acimi degistirdi okuyunca sagol

kucuk siseletden mi canim bende 3 kutu icmistim onlardan faydasini gordum ama tadi kotu icerken zor oluyor ama ic canim ihmal etme

afiyet olsun pasaya

canim boyu uzamis ki doktorlar boya kilodan daja cok onem veriyorlar masallah Yigit e kilo almamalarinda dis ve hareketli olmalarinin buyuk etkisi var vitamin alinca faydasi olur insallah dislerde sıkıntisiz cikar insallah
evet kızlar bende boyunun uzamasina sevindim kilonun yanında bide uzamasaydi daha çok uzulurdum gercekten.

Kızlar sizce bu pastalardan hangisi güzel? Hevesim vardı elimden de gelir kendim yapıcaktım pastasını ama gökçe uslu bi kızdı bunu düşündüğüm dönemlerde. Butik pasta yapan burda 1 tane yer bulabildim. Küçük bi pasta olcak. Sadece benim annemler eşimin ailesi olcak 10 kişilik ufak bir pasta yaptırcam. Tabi fiyatı bizi aşmazsa:KK43: şunlardan birini istiyorum sizce hangisi güzel? Küçük 1 kalıpları varsa 1 şeklinde olanı yaptırcam ama yoksa yuvarlaklardan hangisi sizce?Eki Görüntüle 1543129 Eki Görüntüle 1543130 Eki Görüntüle 1543131
Resmen secemedim hepsinede bayıldım. Renkleri içimi açtı.

Sadece ilk anlarda olucak..Resim çekilmek için o da sadece..Hatta misafirler gelmeden önce çekiliriz biz istediğimiz gibi,bide pasta varken çekiliriz tamam..Sonra gider..Zaten hiç ona göre şeyler değil,hiç sevmiyor böyle şeyleri :KK45:

teşekkürler kızlar. @hiraysen canım nerde satılıyor bahsettiğin tüller ne demek lazım alırken

artık önemli olan boy zaten canım hem şükür kanıda iimiş maşallah yiğitciğime
Pasta parti malzemeleri satan yerlerde var cnm kske yakn olsak bnm baya artti
Evet ben 89 luyum canım bizim müdür de Namık kemaldi. İnsan memleketinden uzakta olunca altın bulmuş gibi sevindim bi an :))
bnden bir yas buyuksun:))

Kızlar sizce bu pastalardan hangisi güzel? Hevesim vardı elimden de gelir kendim yapıcaktım pastasını ama gökçe uslu bi kızdı bunu düşündüğüm dönemlerde. Butik pasta yapan burda 1 tane yer bulabildim. Küçük bi pasta olcak. Sadece benim annemler eşimin ailesi olcak 10 kişilik ufak bir pasta yaptırcam. Tabi fiyatı bizi aşmazsa:KK43: şunlardan birini istiyorum sizce hangisi güzel? Küçük 1 kalıpları varsa 1 şeklinde olanı yaptırcam ama yoksa yuvarlaklardan hangisi sizce?Eki Görüntüle 1543129 Eki Görüntüle 1543130 Eki Görüntüle 1543131

Aaay üçüde çok güzelmiş..Baktımmmm baktııııım ve 1 olan sanki bana göre bir adım daha önde gibi geldi ona karar verdim :KK53:

Canim 1 seklinde olan guzel ama olmazsa ikinci resimdeki guzel gorunuyor

Resmen secemedim hepsinede bayıldım. Renkleri içimi açtı.

Aaay üçüde çok güzelmiş..Baktımmmm baktııııım ve 1 olan sanki bana göre bir adım daha önde gibi geldi ona karar verdim :KK53:

@Akaibu ikinci padtayi cokbegendim bizm konsept:) bn resmli yaptrcam
1 yaş pastaları yazdım google amcaya inanılmaz fotolar var ya. Hepsinde gözüm kaldı desem yeridir:KK53:eleye eleye. 3 e düşürdüm anca
1 yaş kalıpları büyükmüş malesef 2. Yi söyledim artık sizdende onay gelince. İnşallah fazla fiyat çıkarmazlar.

Ay kızlar normalde çocuğumu kıyaslamazdım hatta yapanlara kısardım ama annemin bi akrabasının evine uğradık park dönüşü, oğlu azaddan 2 gün büyük ama azad çocuğun yanında 7 aylık gibi duruyor. Çocuğun boyu posu yürümesi herşeyi bizimkinin iki katı . Ama ve çok fena diken üstünde oturuyorum çocuk mikrop kapacak diye :( bi de bana laf ediyorlar çok tirriyormuşım üstüne öyle özel yemekle çocuk büyümezmiş, sal ortaya büyüsün diyorlar kısaca

Kendime lokman hekimde Sabahat turan diye bi doktor buldum.doktorlugundan önce insanligi süper çok çok iyi.oğluma da deva tip merkezi var yine etlik tarafında ibrahim bey soyismini hatırlayamadım şimdi onu buldum oda çok çok iyi ilgi süper. Etlik tarafina uzak değilsen ikisinide tavsiye ederim gitmen gerektiği zaman.
Kuscagizdayim canim yani bi taksiyle gidilebilir cok sagol

Cok guzel olmus ben de aldim hayat su ve internetten buldugum bir site sayesinde cogu seyini kendim hazirlayip bastim ikgilenen varsa sitenin adini da yazayim keyfekedersaatler kendi yaptiklarimi da vi ara eklerim
sağol canım bende hayat suya yapıcam sende müsait olunca eklermisin yaptıklarını fikir olur belki

Pasta parti malzemeleri satan yerlerde var cnm kske yakn olsak bnm baya artti
bnden bir yas buyuksun:))
çok sağol canım ben eminönüne gidicem bizim burda öyle bi yer yok gibi ordan bulurum inşallah

1 yaş pastaları yazdım google amcaya inanılmaz fotolar var ya. Hepsinde gözüm kaldı desem yeridir:KK53:eleye eleye. 3 e düşürdüm anca
1 yaş kalıpları büyükmüş malesef 2. Yi söyledim artık sizdende onay gelince. İnşallah fazla fiyat çıkarmazlar.
bende ikinci dicektim :))

Bunlar da bizim yaptiklarimiz

Eklentiler

• 20150529_142230.webp
    20150529_142230.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 20150529_142237.webp
    20150529_142237.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 80

Canm ben de 2 dycektim:)1 seklinde olan pastayi eltim kizina yaptirmis gecen sene bursada oturuyo.resimdeki bebekle yaptiklari bebegn alakasi yoktu.cirkin yapmislardi.

Ay kızlar normalde çocuğumu kıyaslamazdım hatta yapanlara kısardım ama annemin bi akrabasının evine uğradık park dönüşü, oğlu azaddan 2 gün büyük ama azad çocuğun yanında 7 aylık gibi duruyor. Çocuğun boyu posu yürümesi herşeyi bizimkinin iki katı . Ama ve çok fena diken üstünde oturuyorum çocuk mikrop kapacak diye :KK43: bi de bana laf ediyorlar çok tirriyormuşım üstüne öyle özel yemekle çocuk büyümezmiş, sal ortaya büyüsün diyorlar kısaca

Valla yasina da girdi ben de ufaktan salmayi dusunuyorum canim.aci ve baharatli olmadgi surece emreye ayri yemek yapmycam.tavuga guvenmedgm icin vermyorm patlican da verilmemeliymis.onun disinda vercm artik.hatta dun kadnbudu kofte yapmstm yarimdan fazla kofte yedi:)napcgmi sasiriyorum her gun ya.

Ve artik emre eline alip yemek istiyo biseyleri.bogazina kacar diye vermyodm ben.dun kv de kayisiyi gordu nasil sapirdatiyo agzni:)biraz isirip atti.bu sabah pogacayi da oyle azck isirdi oynadi ezdi atti sonra:)ama korkuyorm iste bogazina takilir diye

bende 1 yasi begenmistim sonrasinda 2. Begendim.. Hangi pastanede yaptiracaksin canim fiyati ne soyleyecekler bakalim. Biz petek pastanesini düşünüyoruz ama henuz gorusmedik.

minnakkcanim.Ben tel.i elime alinca Elif Ece upost: 41177555 .!.:
sağol canım bende hayat suya yapıcam sende müsait olunca eklermisin yaptıklarını fikir olur belki

çok sağol canım ben eminönüne gidicem bizim burda öyle bi yer yok gibi ordan bulurum inşallah

bende ikinci dicektim :))
Eklerim tabiki canim.B

Ve artik emre eline alip yemek istiyo biseyleri.bogazina kacar diye vermyodm ben.dun kv de kayisiyi gordu nasil sapirdatiyo agzni:)biraz isirip atti.bu sabah pogacayi da oyle azck isirdi oynadi ezdi atti sonra:)ama korkuyorm iste bogazina takilir diye
Ece meyveyi pure yemiyor canim ben kucuk kucuk dograyip onune koyuyorum oyle cok hosuna gidiyor hepsini bitiriyor omleti de ayni sekilde dun de malatya dan kuru kayisi gelmisti baktim yumusak verdim eline bir tane kuru kayisiyi yedi ben yaninda oluyorum verirken cok sukur simdiye kadar bogazina kacmadi

Back
X