2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizimde bugün doktor randevumuz var.yigitede çok süper bi doktor buldum sonunda kendime iyi bi kadın dogumcu buldugum gibi:) koca ankarada ikimizede iyi bi doktor bulmak ne zor oldu yahu ama sonunda oldu yaani.bakalım yiğit ne durumda son 3 aydır 200gr aldı sadece bu ay nasıl gorucez bakalım kan testide yaptircam 10.9du bakalım duzelmismi.

Herkese günaydın :)
Ilk kan ilacımı içtim berbat bir tadı var
Iyyy çok kötü onlar:)) doğumdan sonra kan ilacı vereceklerinde resmen yalvardım doktora bana onu vermeyin hap olsun diye:))
Günaydın canım. Sen kilo almak istiyodun dimi yanlış hatırlamıyorsam. iyi haber veriyim kan ilaçları acayip iştah aciyo:)
kimininde iştahını kapatıyo canım öyle olmasında :))

canım sen mümkün olduğunca kulak tıka herkese Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş kendine inan bi doğum yap hamilelik sıkıntıları geçsin ikisine de misler iki bakarsın güzel kuzucun iyiki doğmuş diğeride sağlıkla doğsun inşallah

haydi bakalım güzel haberlerle gelin inşallah

Canim kim kimi buldun ankarada

Canim kim kimi buldun ankarada
Kendime lokman hekimde Sabahat turan diye bi doktor buldum.doktorlugundan önce insanligi süper çok çok iyi.oğluma da deva tip merkezi var yine etlik tarafında ibrahim bey soyismini hatırlayamadım şimdi onu buldum oda çok çok iyi ilgi süper. Etlik tarafina uzak değilsen ikisinide tavsiye ederim gitmen gerektiği zaman.

aa etlik tarafında mı oturuyosunuz. Tanıdık çıkarmışızorda doğdu. Büyüdüm ben. Nasıl özledim ya

Bende bu anlamda öyküşe güvenmiştim ama zerre etkilenmedi mira hanım değil mi @oslew
Ya cinnet geçiricem minnak seni çok iyi anladım, oturup ağlıycam artık, zatrn aman aman yemezdi ama her zamankinin 10 da 1 i kadar yiyor zaten pZt Dr a gidecektik, sürekli sağ bacağını istemsiz sallayıp duruyor hem emerken hem uyurken merak ettim, bi de kan tahlillerini 1 yaştan biraz önce halledeyim de 1 yaş aşıları ile beraber çok delik deşik edilmesin. Zaten günlerdir kabızda bugün fitille yaptırdım ayyyy çok canım şıkkın ya bu sefer istiycem Dr dan 1 yaşına geldi artık, takviye versin, balık yağı mı verir iştah şurubu mu verir artık düzelsin bu oğlan. Demire de başlıycam artık kim bilir Demir eksiği ne kadar çıkacak offff offff

farkındaysan ben artık yazmıyorum bile yememesini çünkü ne denersem deneyeyim ne yaparsam yapayım olmadı yemedi bi türlü artık zorlamıyorum da he bu arada kusma sıklığı bi hayli azaldı sanırım kusacak bi şeler bulamıyor bende bir yaş kontrolünde her şeyi isticem vitamin balık yağı ne varsa inşallah demir kullanmasanda eksikliği çıkmaz bünyeylede alakalı çünkü ben baştan beri aksatmıyorum ama yinede sınırdayız bide tabi sizin dişler çok etkiledi inşallah biran önce eskisi gibi olur minik haydut

Demir eksikliği iştahsızlık yapar ya belkide ondan yemiyodur canım eskiden daha iyiyse. Bize doktor balık yağı vermişti 10 aylıkken 1 yaşından sonra kullanayım diye başlamamıştım. Baktım bişey yemiyo başladım ama hiç etkisi olmuyo. Koca dolmayı hüpleten ağzını hiç itiraz açan yavrum gitti. Her geçen gün yediği miktar azalıyo. Dönemsel bişeydir inşallah

Su şişesi denemesi yaptım bugün Çok uğraştım daa iisi için ama elimden bu geldi valla minimum masraf yapmaya çalışıyorum yoksa tatil umudum kalmıcak
Canım süper olmuş hayat su hayat kurtarır hem şık hem ekonomik olmuş
Kusmamasına çok sevindim canım inşallah öyle sürer gider artık. Bizim zaten düşüktü Demir ama kabızlık yüzünden bıraktık ama tedavi şeklinde başlayacak sanırım

İnşallah dönemdeldir canım yoksa durum fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…