2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bebisim ishal oldu smdide ve poposu cok cok kızarik sudocrem ve coresatin sürdüm yok gecmedi , evde hametan var kullanan varmi ? Ya da bir tavsiyesi olan

Bize de eczaci hametan vermsti canm.bir kere kullandm sanirm.ama cildm tahris oldgnda kullaniyorm ben .hatta gecen elim yanmisti surer surmez hafifletti agrisini

Canim verecegin seylerin yumusak olmasina dikkat et bir de isirirken buyuk olursa yani yutamayacagi kadar cikar agzindan bazen Ece cok buyuk aliyor agzina cikariyorum

eşine koptum o değil de mira yı sanki tek yolluyacaksınız sanar yoksa ftoğrafçı kız sizi de mi kaçıracak

Kızlar tahlil sonuçlarım temiz çıktı çok şükür :)
Ve bugün kızımla ilk yolculuğumuza çıkıyoruz 7 de otobüsümüz kalkıyor 8 saat sürecek yolculuğumuz. Eskişehir'e anneannemize gidiyoruz :))) önümüzdeki hafya için izin aldım 9 gün ordayız. Ama eşim gelmiyor dua edin de sorunsuz gidelim kızımla.

Site hakkında bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim çok güzel şeyler var. Diş buğdayı baya masraflı olmuştu sayende doğumgününü ucuza kapatırız inşallah
Rica ederim canim bi yarari olduysa sevinirim.Ben burada dogum gunu malzemeleri satan bi yer var sormustum on tane sticker a on tl dediler ben de aradim buldum bu siteyi poitte duzenleme yaptik oldu.Bi de bu tip parti malzemeleri vs satan site ve dukkanlar firsati ganimete cvirmisler fais fiyatkar veriyorlar kolaymi kazaniyoruz paralari.Hatta o dukkana hediyelik icin canta sornustum 1.5tl dediler aynisini bi kirtasiyeden yari fiyatina aldim tabak catal ve barnerkeri de oradan uyguna aldum uzerine scicker yapistirip kisiselestirecem.Ben de uyguna getirme pesindeyim acikcasi cunku esim bu tip seyleri gereksiz goruyor su an ben de ucretsiz izindeyim en az butceyle biseyler yapmaya calisiyorum.

Ha ha ha alemsin vallahi apriori Azad beye de bak sen huzur bulmus orada:))))
Ya canım valla eve geldim ağzını yüzünü yıkadım üstünü değiltirdim ama kesmedi azadı çamaşır suyuna atıp kayanatasım, elbiselerimizi de gaz döküp yakasım vardı. Ben huyluyum zatrn başkalarının evinde ama bu bambaşkaydı benim için. Bi de çocuğa hiç iyi bakamamışsın dediler ya parçalayacaktım. Sen çok güzel bakmışsın çocuk leş gibi dedim. Ay bi de eve geldim annemle babam da kıyaslama yapıp durdu. Alıp oğlanı gidesim geldi ya çok moralim bozuldu. Biz burda kıyaslamıyoruz birbirimize yardımcı olup teselli ediyoruz ya, hakikaten elin yapmadığını çevren yapınca acayip can sıkıcı oluyor

Kızlar bu keçe işini nerden nasıl hallediyorsunuz? Ben doğumgünü yapmıycam ailemi yemeğe çağırcam sadece. Ama azad eşim ve kendim için daha önce bahsettiğim SüperAzad konsepti yapıcam Süperman çakması tişörtleri kendim yapayım dedim ama nasıl olur malzeme nerden alınır bilemedim. Benim doğumgünü kalabalık olmayacağı için hediyelik olarak aileme bize eşimin ailesine(giderken götürcez), bi de amcamlara vermek için ekteki foto albümden 4 tane alıcaz.

Eklentiler

• image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 87
Gökçe kucağımda yemek hazırlamaya çalışıyodum. Yan duruyodum gökçe tavaya falan değer diye. Ocaktan alınca düz durdum. Yavrum hemen her şeye yaptığı gibi işaret parmağıyla ocağa dokundu yandı yavrum resmen ya hep benim yüzümden nasıl ağladı. Minicik parmağı su topladı. Parmağını gösterip gösterip ağlıyo. Kendimi çok kötü hissediyorum kim bilir ne kadar kızgındır demir

Oy kıyamam minişe

Kürkçü dükkanıma geri döndüm.. Yrn misafirlerim var gündüzden evi temizleyip akşamada hazırlıkları yaparım dedim ama aren süpürge sesini duyar duymaz kıyameti kopardı. Eşimi bekliyorum bu saatten sonra evi temizlicem bide. Biz nasıl aşıcaz ya bu süpürge korkusunu bilemiyorum.
A apriori11 bende annemlerde kaldım ya her gören aren için bişey yiyip içmiyor mu. Zayıflatmışsın çocuğu dediler. Bende evt rejim yaptırıyorum dedim. Bazen dış sesten nefret ediyorum..

Ay çok geçmiş olsn. Buz koy istersen

süslemeye karar verdim bende
eşine koptum o değil de mira yı sanki tek yolluyacaksınız sanar yoksa ftoğrafçı kız sizi de mi kaçıracak
Yok beni saf görüyo heralde benden alıp giderler diye korkuttu yada belkide beni kaçırırlar diye korkuyo :))))))

Gözün aydın canım iyi yolculuklar çok ii gelecektir size

canım sen doğum günü için parti yapacak mısın?yani özel konseptli falan?
biz Bjk konsept yapıyoruz..siz yapıcaksanız muhtemelen konseptimiz aynı olur o yüzden sordum
Canım yapıcam bi yer tuttum konseptimiz kelebek olucak bjk liyi şöyle ayakta durabildiğinde biraz daha anlayınca yapıcaz Daa çok Arkadaşı fln olduğunda hatta Foto çekimlerini arenada yapmak istiyoruz Bakalım

Ben Keçeyi kırtasiyeden aldım netten çıktı alıp harfleri işaretleyip kestim ama bence kırtasiyede kalıp vardır birde ben kendinden yapışmalı aldım dikmeyle uğraşmıyorum Hediyelikte çok güzelmiş

Geçmiş olsun kuzucuğa işte ne kadar dikkat etsekte oluyo kazalar Bir an önce akılları erse herşeye

Nihayet mira üstten bir diş yarmış üçüncü dişimiz geliyo bide bugün ilk kez enginar vermiş annem üç beş Kaşık yemiş ama dudaklarının kenarı pütür pütür olmuş sanırım dokundu

Kutlarım yazmıştım saTE="Akaibu, post: 41182091, member: 671571"]Gökçe kucağımda yemek hazırlamaya çalışıyodum. Yan duruyodum gökçe tavaya falan değer diye. Ocaktan alınca düz durdum. Yavrum hemen her şeye yaptığı gibi işaret parmağıyla ocağa dokundu yandı yavrum resmen ya hep benim yüzümden nasıl ağladı. Minicik parmağı su topladı. Parmağını gösterip gösterip ağlıyo. Kendimi çok kötü hissediyorum kim bilir ne kadar kızgındır demir[/QUOTE]
Kmtl yazmıstı pısık kremı sur canım gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…