2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

teşekkürler kızlar..
sizinki inşallah geçici bişidir kızlar ve hızlıca eski haline döner mira başından beri yemediği için benim umudum iice azaldı şu sıra minik minik tatlı şeyle tattırmaya uğraşıyorum malum pasta patlatcaz kusturmayayım istiyorum

Su şişesi denemesi yaptım bugün Çok uğraştım daa iisi için ama elimden bu geldi valla minimum masraf yapmaya çalışıyorum yoksa tatil umudum kalmıcak
guzl olms cnm kapagini kapliycksan tuller var 100tanesi 5tl onlarla kapatablirsin

hirada istahsz haftalardr bisey yemiyo sadece mama meme bazen muhallebi oda biberondan. Corba vs. Agzina suremiyorm agliyo bnde doktra gdince dicm biseyler oldu cocuga

aa etlik tarafında mı oturuyosunuz. Tanıdık çıkarmışızorda doğdu. Büyüdüm ben. Nasıl özledim ya
evet canım etlik tarafindayim anteres avm var hemen ustundeyim belki bılıyosundur. Bende burda büyüdüm.sen tam neresindeydin etligin Yenimahalle ye falan da yakınım ben.

evet canım etlik tarafindayim anteres avm var hemen ustundeyim belki bılıyosundur. Bende burda büyüdüm.sen tam neresindeydin etligin Yenimahalle ye falan da yakınım ben.
Esertepede oturuyo annemler. Ama antaresin arka tarafında da oturduk bir süre. Hatta Hacı Mustafa Tarmanda okudum ortaokulu:) büyük uçurum gibi yukardan aşağı inen bi park var orda belki bilirsiniz hemen arkasındaki binadaydıl. Çok güzel yerdi o zamanlar her yer park dolu

Doktordan geldik kızlar yiğit kilo almayi bırak aldiginida vermiş ama boyumuz uzamis şükür. Balık yağını söyledim doğum günü geçsin artık dedi. Vitamin yazdı. Kan değerleri iyi çıktı kan ilacına gerek yok dedi.kilo alamama sebebi dişler dedi. 7.8.9.hepsi birden geliyo dediyandım ben tek tek çıkarıyo du o bile nasıl zorluyodu şimdi 3u birden çıkacak diyo o yüzden vitamini başladı. Kilo almaması dışında bi sorun yok şükür.

Aa inanmıyorum benim annemlerde esertepede oturuyo.hacı mustafa tarmani da çok iyi biliyorum.bende Şinasi ilköğretimde okudum sen biliyomusun o okulu.Aynı yerlerde buyumusuz resmen.

Sağlıklı olsunlarda cnm kilo az olsun napalım boyu uzamış çok şükür kan tahlılı bugın mu verdınız çok ağladımı?daha öncede sormuştum dr ücretlerını cevap yAzan olmadı

guzl olms cnm kapagini kapliycksan tuller var 100tanesi 5tl onlarla kapatablirsin

hirada istahsz haftalardr bisey yemiyo sadece mama meme bazen muhallebi oda biberondan. Corba vs. Agzina suremiyorm agliyo bnde doktra gdince dicm biseyler oldu cocuga

çok güzel eline sağlık

teşekkürler kızlar. @hiraysen canım nerde satılıyor bahsettiğin tüller ne demek lazım alırken

artık önemli olan boy zaten canım hem şükür kanıda iimiş maşallah yiğitciğime

Aa inanmıyorum benim annemlerde esertepede oturuyo.hacı mustafa tarmani da çok iyi biliyorum.bende Şinasi ilköğretimde okudum sen biliyomusun o okulu.Aynı yerlerde buyumusuz resmen.
Aa bende şinasi ilk öğretimde okudum hatta annem babam bile orda okumuş öğretmenim selimiye içel di hatta. Bilirsin muhtemelen kadını bilmeyen yok

Oh afiyet olsun yarasın emrecim

Afiyet olsun gelsin biraz azada da iştah versin. Günlerdir zorla bi iki kaşık yiyip açlığını bastırıp kilitliyor ağzını

Tesekkurler teyzeler:)

Su şişesi denemesi yaptım bugün Çok uğraştım daa iisi için ama elimden bu geldi valla minimum masraf yapmaya çalışıyorum yoksa tatil umudum kalmıcak
Gayet basarili canm face de falan da boyle yapiyolar.kullanilp atilck bi de kac kisi saklycakki.bosuna para verme bence de.ben tabak bardk sise falan yaptirmadm

Klise oldu ama distendir bence de canm.her disin etkisi farkli oluyo.bizm 3 ve 4 ler zorladi smdi yanlar cikiyo dun calpol verdm atesi vardi hafif.ishal de olmustu.istahsizlik yok ama.

Kızlar sizce bu pastalardan hangisi güzel? Hevesim vardı elimden de gelir kendim yapıcaktım pastasını ama gökçe uslu bi kızdı bunu düşündüğüm dönemlerde. Butik pasta yapan burda 1 tane yer bulabildim. Küçük bi pasta olcak. Sadece benim annemler eşimin ailesi olcak 10 kişilik ufak bir pasta yaptırcam. Tabi fiyatı bizi aşmazsa şunlardan birini istiyorum sizce hangisi güzel? Küçük 1 kalıpları varsa 1 şeklinde olanı yaptırcam ama yoksa yuvarlaklardan hangisi sizce?

canım sana bir danışmanlık şirketi önermiştim görüşemedin mi?
Canim esim sirket biraz pahali olabilir cevremizden bakalim dedi o yuzden gorusmedim sirketle ama bulamazsam cevremde arayip sorcam tekrar tesekkur ederim tavsiyen icin
Canim ne guzel annen de dinlenirsin iyi yapmissin konusanlari hic kafana takma onlari ilgilendirmez herkesin kendi hayati bana da kizima hamileyken aaa 3. cocuk ne cesaret gibisinden laflar soylediler hatta ben birkac kisiyi bozdum ben gayet mutluyum benim icin problem yok dedim sert bir tonda benim icimde bir can var boyle sacmalayarak o cani da etkiliyorlardi bende hic konusturmadim onlari sen bosver insanlari saglicakla yavrun dunyaya gelsin insallah bazilari ikiz buyutuyor zorluk cekiyorlar ama Allah herseyin sabrini veriyor senin yavrularinda buyuyecek ikisi birlikte
guzel bir paylasim olmus canim en azindan benim kizima karsi bakis acimi degistirdi okuyunca sagol

Herkese günaydın :)
Ilk kan ilacımı içtim berbat bir tadı var
kucuk siseletden mi canim bende 3 kutu icmistim onlardan faydasini gordum ama tadi kotu icerken zor oluyor ama ic canim ihmal etme

3 2 1 pogaca yiyoruz biz
afiyet olsun pasaya

canim boyu uzamis ki doktorlar boya kilodan daja cok onem veriyorlar masallah Yigit e kilo almamalarinda dis ve hareketli olmalarinin buyuk etkisi var vitamin alinca faydasi olur insallah dislerde sıkıntisiz cikar insallah

Sağlıklı olsunlarda cnm kilo az olsun napalım boyu uzamış çok şükür kan tahlılı bugın mu verdınız çok ağladımı?daha öncede sormuştum dr ücretlerını cevap yAzan olmadı
benim bugün gittiğim özel hastane fakat bizim sosyal guvencemiz olduğu için hastane fiyatların bi kısmını karsiliyo o yüzden tahlil ve doktor parası tam ne kadar bilmiyorum canım. Bana sadece güvence dışında ödemem gereken parayi soyluyolar. Güvence olmasa şu kadar odiyceksin demediler hiç.yani biraz karışık bi iş. Yiğit de kan alınırken çok ağladı kuzum ne yazikki.

Canim 1 seklinde olan guzel ama olmazsa ikinci resimdeki guzel gorunuyor

Aa bende şinasi ilk öğretimde okudum hatta annem babam bile orda okumuş öğretmenim selimiye içel di hatta. Bilirsin muhtemelen kadını bilmeyen yok
Nerdeyse akraba çıkıcaz:) ama benim yaşım büyüktür canım senden aynı dönem okumamisizdir.ben 33 yaşıma giricem.sen.o öğretmeni tanimiyorumda Müdürümüz Namık Kemal ÖzbekDi benim zamanımda.

Canım ben gördüm yazdığını ama farklı şehirlerde olduğumuz için cevap vermemiştim. Çünkü hastaneden hastaneye fiyat farkı var. Biz şimdi gittiğimiz hastaneye 50 lira veriyoruz sanırım. Ama başka bir hastnede 75 istediler bir diğerinde 100 ü geçebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…