- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 41
Hadi yaa. Benim disde arada cozutuyo bunu söylediğin iyi oldu BAk.Napcam diye sızlanırken eşim gökçenin diş jelini sürsene dedi. Sürdüm ve sonuç harikabir dkka ya kalmadan kesildi ağrı. Ağlıcaktkm sevinçten resmen
Sağol canım sana da geçmiş olsun.Benim kanda 9 çıktı doktorum nasıl ayakta duruyosun sen diyo banada bisürü kan ilaciyla adet düzenleyici hap yazıp gönderdi. Adet düzene girmeden spiral olmaz dedi.biz kadınların ne çok derdi var yaa.sanada çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım :/Kizlar yarin hastaneye gidiyorum sol omzum inanilmaz agriyor heleki aksam kizimin.son yemegini yedirirken yanma hissediyorum sonrada sol kolum uyusuyor bakalim ne diyecek
Napıcağımı şaşırıyodum. Bu kadar çabuk etki etmesine şaşırdım gerçekten. Çocuklar o yüzden hemen rahatlıyo demekki. Hemde bebek ürünü süte geçcek derdi de yok. Acaip rahatladımHadi yaa. Benim disde arada cozutuyo bunu söylediğin iyi oldu BAk.
Bütün eşler kk ne takmış sanırsın illegal bi klübe üyeyiz. Bizimki de teli elime alınca söyleyır bak bakalım milletin çocuğu kaç takla atmış, ne kadar kaka yapmış diye laf sokuyo banaBu arada esim icerde o yuzden girdik kk ya yoksa laf eder gene:))kaynanam bile bu kadar laf etmiyo yavalla sinirlerm bozuldu bos bos gulesim var
O kötü olmuş işte, zaten kendilerine benzetmeye yer ararlar seninki de tam kapak olmuşSunu da dym ya:)emreyle kv nin dogum gunu ayni gune denk geldi.kadin zevkten dort kosetorunum benmle ayni gun dogdu diye:))planlasam denk getiremezdim herhalde
Youtube da da var canım marshmellow dan yapılıyor şeker hamuru ama ben üşendiğim için hazır kullanıyorumKizlar buna bir bakin derim kadinlar klubunde paylasilmis evde seker hamuru yapimi
Eki Görüntüle 1542588
Sagol canim benimGeçmiş olsun canım :/
Sagol canim benimGeçmiş olsun canım :/
gecmiş olsun canım sonuclar ii çıkar inşallah benimde bi daa ki ay kontrol bakalım daa regl de olmadımKızlar doktora gittim. Iyiki gitmişim vajinal muayene yaptı. Ultrason ile baktı. Üç tane kist oluşmuş ve biri 5 cm miş. Bişiler dedi tam anlamadım dış gebelik olabilir dedi. Tahliller istedi. Ama tahlil sonucunun biri yarın çıkarmış bende hepsini yarın göstersem dedim. Doktor tamam ama kaşıntı için ilaçlarını vereyim dedi. Birde kan ölçümü hemen belli oldu 10,5 çıkmış 6 kutu kan ilacı yazdı. Bi hafta ilişki yasak dedi. Bende 10 gün Eskişehirdeyim zaten :) yarın sonuç ne çıkacak merak ediyorum. Birde adetliyken gel dedi kist için. Bende muhtemelen hastayken il dışında olucam. Temmuzda gelsem dedim tamam dedi.
Benimkide emerken ısırıyo mümkün olduğunca tepki vermemeye çalışıyorum o zamn oyun haline getirir diye korkuyorumÖnlüğü de istemiyor ki benimki
Aynen ya nasıl da biliyorsa yaz geldi bizimkilere gün doğdu, açıkta bulduğu her yeri, bacağımı, kollarımı, boynumu bve göğüs üzerini ısırıyor yetmiyor tişörtümü kaldırıp göbeğimi ısırıyor ve en kötüsü emerken bazen göğüs ucumu ısırıyor umarım bunu huy haline getirmez
Topiğimizin kızları pek hamarat maşallahEki Görüntüle 1542512 sutlac yapiyoruz teyzeler:)
Geçmiş olsun canımKizlar yarin hastaneye gidiyorum sol omzum inanilmaz agriyor heleki aksam kizimin.son yemegini yedirirken yanma hissediyorum sonrada sol kolum uyusuyor bakalim ne diyecek
Kizlar yarin hastaneye gidiyorum sol omzum inanilmaz agriyor heleki aksam kizimin.son yemegini yedirirken yanma hissediyorum sonrada sol kolum uyusuyor bakalim ne diyecek
Ben de bağırmamaya çalışıyorum ama hemen bıraktırıp kapatıyorum höğsümü tekrar ısırmadan emmesi için açıyorungecmiş olsun canım sonuclar ii çıkar inşallah benimde bi daa ki ay kontrol bakalım daa regl de olmadım
Benimkide emerken ısırıyo mümkün olduğunca tepki vermemeye çalışıyorum o zamn oyun haline getirir diye korkuyorum
Topiğimizin kızları pek hamarat maşallah
Geçmiş olsun canım
Benim düzensizliğin sebebi vuruldugum doğum kontrol ignesinin rahim duvarını çok inceltmis olmasiymis rahim duvarı da böyleyken spiral de olmaz adette düzene girmez dedi. 4 aylik bi tedavi önerdi. Bir sürü hap verdi.benim adet duzensizdi takti spiral doktor bisey demedi ark gidiyo hamile simdi onla kontrole gittim sordum dedim duzensizlik icin napcaz diye emzirdigin surece devam eder dedi cok sutum yok dedim olsun dedi hormonlardan oturuymus gecen ay ayin 9unda olmistum bu ay yeni old daha
Geçmiş olsun canım.bu arada pastanda çok güzel olmuş eline sağlık.Kizlar yarin hastaneye gidiyorum sol omzum inanilmaz agriyor heleki aksam kizimin.son yemegini yedirirken yanma hissediyorum sonrada sol kolum uyusuyor bakalim ne diyecek
Cok sagol canim bu arada sanada gecmis olsunGeçmiş olsun canım.bu arada pastanda çok güzel olmuş eline sağlık.
benim minik emekliyor oturuyor cok sukur ama yurume vs yok.koltuklara yada park yataga dikilup duruyor yalnizca hani yurume yok.seninki ne alemde canim kuzu?cilek31 senin minik ne alemde oturma kalkma emekleme yurume nasil gidiyo calismalar :)
Herşey gönlünce olur inşallah canim, detaylı yazmışsın sagol. Ben de baya heyecanlıyım kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum. Pasta patlatma ben de yapıcam inşallah, bizim Doğum günümüz 5 haziran ama 13 ünde yapıcaz. 5 inde de pasta patlatma yapmayı düşünüyorum bakalım. Keçeden magnet çerçeve yapıyorum güzel resimler yakalayabilirsem içlerine koyarım dedim.
pufpuff cnm herseyi detaylarıyla düşünmüşsün gönlünce guzel gecsin inşaallah masallah nazar değmesın senden hiç şikayet duymadım bebişin rahat bır çocuk sanırım yada ben kaçırmışım
Maşallah oğluşun çok tatlı. Doğumgününüz de çok güzel geçmiş fotoğraflardan öyle anlaşılıyor. Nice güzel, sağlıklı yaşlar diliyorum yakışıklıya..
Allah sahibine bagislasin. azad benim kizi gorse pesini birakmaz ben o yuzden hic göstermiyorum. nazar
benim esim hic alttan almazdi her zaman o hakliydi ancak cocuk olunca saksi dusmus gibi degisiverdi. Arara alttan almaya basladi sasirtiyor bazen benibiz şu psikolojideyken alttan almasını bi öğrenseler ne ii olcak inşallah özrünü diler de uzamaz zaten yorgunuz bide eşiyle atarlı olunca insan daa bi mutsuz oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?