2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canm benn normal dogm yaptm birhaftalk kontrole gttm sadece bidhada gtmedim 40in ckinca gel demisti bide 6ayda ikisinede gtmedim ins bisey yktr korkuyorum

corabinin esi nerde fistikkkkk

Kızlar Kerem Alp e dilim somon almıştım bayadir balık yemiyor diye 3 gündür dolapta duruyordu paketi kapalı bir şekilde.iki saat önce çorba yapayım dedim ama kokusu çok tuhaf bozulmuş gibi. Daha önce alan var mı nasıl oluyor kokusu bildiğimiz balık gibi mi? Atarım dedim ama bi size sorayım da öyle atayım

Kizlar dogum gunu pastamizin denemesi nasil olmuş elimde pek malzeme yoktu hatta pastanin uzerindeki renkleri leblebi sekerinin renklerini alarak yaptim :))
Eki Görüntüle 1542556
Çok hoş olmuş :)

Canım havalar da sıcak malum bence sen garanti olsun diye bunu bi çöpe at. Bundan sonrakiler için benim tavsiyem aldığında yiyebilecepi öğünlere bölüp buzluğa at o zaman bi ay bile kalsa sorun olmaz

Benim kanda 9 çıktı doktorum nasıl ayakta duruyosun sen diyo banada bisürü kan ilaciyla adet düzenleyici hap yazıp gönderdi. Adet düzene girmeden spiral olmaz dedi.biz kadınların ne çok derdi var yaa.sanada çok geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim canim

Aynı şeyleri yasamisiz bizede durumu çok kritik dediler.esimle dünya başımıza yıkıldı o an.sukrdiyorum o günleri hayirladikca hep rabbim.

@kmltm ayyy pasnin dogum gunumu bugün maşallah 1 yasina gelmis yakisikli allah aslambek emreyi size sizide ona bagislasin rabbim yoklugunu gostermesin herzaman hem ailesine hemde vatana millete yararli hayirli evlat olsun allah iyiki var cumlesini emre 40 yasina geldiginde bile soyletmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar diş ağrısı çekiyorum kaç gündür. Cumartesi doktora gitcem artık dayanamayacağım noktaya geldi. Parol dışında emzirirken kullanabileceğimiz ağrı kesici biliyo musunuz. İki gün daha idare etmem lazım

Yalnız seninki hepimize çemkirmiş, kk nün ne suçu var enişte

aynen benmki artik sadece bana degil topige trip atiyo

Evet canim az kaldi insallah
benimki gecen gun sen telefonla evlisin dedi zaten telwfona giciklari var ayrica biz aksama kadar zaten yipraniyoruz yeterince bir de beyefendilerin triplerini cek yok anlayis yok bu erkeklerde

Evet benmki de oyle der cok da tinn

@kmltm doğum gününüz kutlu olsun nice yaş günlerine emre nin

Cok tesekkur ederim canim:)

Saclar uzamis mi ne:))

Deseydin ya canım tlfnu sana tercih ettiğime göre nasıl bir eş olduğunu tahmin et artık diye

Vayy sert cevapbenm aklima gelmezdi valla saf miyim ne

@kmltm dünürcüümm dogum günü kutku olsun damatcigimin nice guzel yillari yaslari olur ins iyi ki dogurmussun :)

Tesekkur ederim dunurcumm

@kmltm mutlu yıllar emreye, inşallah öyküye kaynanalık yapacağın günleri de görürsün

Amin amin:))esim oykuye de trip atar

Amin canm Allah hepsini bagislasin:)

Ben de parol iciyodm canm bi de minoset iciliyo galiba gecmis olsun

Ben hamilelikten beri minoset kullanıyorum ama bi işe yaramıyor

Canım havalar da sıcak malum bence sen garanti olsun diye bunu bi çöpe at. Bundan sonrakiler için benim tavsiyem aldığında yiyebilecepi öğünlere bölüp buzluğa at o zaman bi ay bile kalsa sorun olmaz
Haklısın canım atayım ben bunu. Hemen yaparım diye dondurucuya atmamistim ama dediğin gibi havalar sıcak riske atmamak lazım.

canm benn normal dogm yaptm birhaftalk kontrole gttm sadece bidhada gtmedim 40in ckinca gel demisti bide 6ayda ikisinede gtmedim ins bisey yktr korkuyorum

corabinin esi nerde fistikkkkk
Sunu da dym ya:)emreyle kv nin dogum gunu ayni gune denk geldi.kadin zevkten dort kosetorunum benmle ayni gun dogdu diye:))planlasam denk getiremezdim herhalde
Emrecigimin doğum günü kutlu olsun mutlu huzur lu sağlıklı bi ömür yaşasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…