• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim kanda 9 çıktı doktorum nasıl ayakta duruyosun sen diyo banada bisürü kan ilaciyla adet düzenleyici hap yazıp gönderdi. Adet düzene girmeden spiral olmaz dedi.biz kadınların ne çok derdi var yaa.sanada çok geçmiş olsun canım
Sağol canım sana da geçmiş olsun.

benim adet duzensizdi takti spiral doktor bisey demedi ark gidiyo hamile simdi onla kontrole gittim sordum dedim duzensizlik icin napcaz diye emzirdigin surece devam eder dedi cok sutum yok dedim olsun dedi hormonlardan oturuymus gecen ay ayin 9unda olmistum bu ay yeni old daha

Kizlar yarin hastaneye gidiyorum sol omzum inanilmaz agriyor heleki aksam kizimin.son yemegini yedirirken yanma hissediyorum sonrada sol kolum uyusuyor bakalim ne diyecek :(

Hadi yaa. Benim disde arada cozutuyo bunu söylediğin iyi oldu BAk.
Napıcağımı şaşırıyodum. Bu kadar çabuk etki etmesine şaşırdım gerçekten. Çocuklar o yüzden hemen rahatlıyo demekki. Hemde bebek ürünü süte geçcek derdi de yok. Acaip rahatladım

Bu arada esim icerde o yuzden girdik kk ya yoksa laf eder gene:))kaynanam bile bu kadar laf etmiyo ya:KK70:valla sinirlerm bozuldu:KK70:bos bos gulesim var:KK70:
Bütün eşler kk ne takmış sanırsın illegal bi klübe üyeyiz. Bizimki de teli elime alınca söyleyır bak bakalım milletin çocuğu kaç takla atmış, ne kadar kaka yapmış diye laf sokuyo bana :p

Sunu da dym ya:)emreyle kv nin dogum gunu ayni gune denk geldi.kadin zevkten dort kose:KK62:torunum benmle ayni gun dogdu diye:))planlasam denk getiremezdim herhalde:KK70:
O kötü olmuş işte, zaten kendilerine benzetmeye yer ararlar seninki de tam kapak olmuş :KK43: Gerçi çok sevinirse, anne senin doğum tarihi kesin yanlıştır eskilerin doğum tarihleri genelde yanlış yazılır kimliğe de ki bi kursağında kalsın sevinci :KK62:

Kizlar buna bir bakin derim kadinlar klubunde paylasilmis evde seker hamuru yapimi
Eki Görüntüle 1542588
Youtube da da var canım marshmellow dan yapılıyor şeker hamuru ama ben üşendiğim için hazır kullanıyorum
Ayrıca geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey çıkmaz

Son düzenleme:
Kızlar doktora gittim. Iyiki gitmişim vajinal muayene yaptı. Ultrason ile baktı. Üç tane kist oluşmuş ve biri 5 cm miş. Bişiler dedi tam anlamadım dış gebelik olabilir dedi. Tahliller istedi. Ama tahlil sonucunun biri yarın çıkarmış bende hepsini yarın göstersem dedim. Doktor tamam ama kaşıntı için ilaçlarını vereyim dedi. Birde kan ölçümü hemen belli oldu 10,5 çıkmış 6 kutu kan ilacı yazdı. Bi hafta ilişki yasak dedi. Bende 10 gün Eskişehirdeyim zaten :) yarın sonuç ne çıkacak merak ediyorum. Birde adetliyken gel dedi kist için. Bende muhtemelen hastayken il dışında olucam. Temmuzda gelsem dedim tamam dedi.
gecmiş olsun canım sonuclar ii çıkar inşallah benimde bi daa ki ay kontrol bakalım daa regl de olmadım

Önlüğü de istemiyor ki benimki :KK43:

Aynen ya nasıl da biliyorsa yaz geldi bizimkilere gün doğdu, açıkta bulduğu her yeri, bacağımı, kollarımı, boynumu bve göğüs üzerini ısırıyor yetmiyor tişörtümü kaldırıp göbeğimi ısırıyor ve en kötüsü emerken bazen göğüs ucumu ısırıyor umarım bunu huy haline getirmez :KK43:
Benimkide emerken ısırıyo mümkün olduğunca tepki vermemeye çalışıyorum o zamn oyun haline getirir diye korkuyorum

Topiğimizin kızları pek hamarat maşallah

Kizlar yarin hastaneye gidiyorum sol omzum inanilmaz agriyor heleki aksam kizimin.son yemegini yedirirken yanma hissediyorum sonrada sol kolum uyusuyor bakalim ne diyecek :KK43:
Geçmiş olsun canım

Kizlar yarin hastaneye gidiyorum sol omzum inanilmaz agriyor heleki aksam kizimin.son yemegini yedirirken yanma hissediyorum sonrada sol kolum uyusuyor bakalim ne diyecek :KK43:

gecmiş olsun canım sonuclar ii çıkar inşallah benimde bi daa ki ay kontrol bakalım daa regl de olmadım

Benimkide emerken ısırıyo mümkün olduğunca tepki vermemeye çalışıyorum o zamn oyun haline getirir diye korkuyorum

Topiğimizin kızları pek hamarat maşallah

Geçmiş olsun canım
Ben de bağırmamaya çalışıyorum ama hemen bıraktırıp kapatıyorum höğsümü tekrar ısırmadan emmesi için açıyorun

benim adet duzensizdi takti spiral doktor bisey demedi ark gidiyo hamile simdi onla kontrole gittim sordum dedim duzensizlik icin napcaz diye emzirdigin surece devam eder dedi cok sutum yok dedim olsun dedi hormonlardan oturuymus gecen ay ayin 9unda olmistum bu ay yeni old daha
Benim düzensizliğin sebebi vuruldugum doğum kontrol ignesinin rahim duvarını çok inceltmis olmasiymis rahim duvarı da böyleyken spiral de olmaz adette düzene girmez dedi. 4 aylik bi tedavi önerdi. Bir sürü hap verdi.

Yigitde bi on gün önce ısırmayi oyun haline getirdi ısırıp bırakıp gözüme bakıp gülüyo du.göğsüm delindi bayaa bi zor oldu bikac gün sarı bi akıntı gelmeye başladı hatta o yara olan yerden. Emziremedim iki gün emzirmeyince geçti. Bende şimdi hemen isiracagini anlayınca biraktirip kapatıyorum gogsumu baya ise yaradı çok nadir aklına geliyo isirmak.unutacak belli.

Herşey gönlünce olur inşallah canim, detaylı yazmışsın sagol. Ben de baya heyecanlıyım kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum. Pasta patlatma ben de yapıcam inşallah, bizim Doğum günümüz 5 haziran ama 13 ünde yapıcaz. 5 inde de pasta patlatma yapmayı düşünüyorum bakalım. Keçeden magnet çerçeve yapıyorum güzel resimler yakalayabilirsem içlerine koyarım dedim.

Koy koy resimde koy bence çok güzel olur..güzel bir anı oluyor yaa,şükür ki hepimiz gördük göreceğiz bu günleride..

pufpuff pufpuff cnm herseyi detaylarıyla düşünmüşsün gönlünce guzel gecsin inşaallah masallah nazar değmesın senden hiç şikayet duymadım bebişin rahat bır çocuk sanırım yada ben kaçırmışım

İlk 3 ay çok fenaydı..öyle bi gaz sancısı vardı ki,akşam 7'de başlardı 12-1 Allah ne verdiyse..İstanbul turu atardık arabayla öyle sakinleşir uyurdu eve öyle gelirdik..zor bi 3 aydı..sonra bitti..

Efe acaip hiperaktif bir çocuk (ki ben böyle olmasına arada gıcık olsam sinirlensem de yinede pasif olmasını istemem böyle olması tercihimdir) çok zorluyor diyemem ama çileden çıkarttığı ve kendine bağırttığı dönem çok oluyor..gün içinde en az 5-6 kez bağrışmamız vardır..bazen yapma,hayır demekten gına geliyor ve banada geliyorlar bazen..

Bide elini kaldırıyor bana karşılık veriyor bişeyler söylüyor kendince sıpa :KK45:

biz şu psikolojideyken alttan almasını bi öğrenseler ne ii olcak inşallah özrünü diler de uzamaz zaten yorgunuz bide eşiyle atarlı olunca insan daa bi mutsuz oluyo
benim esim hic alttan almazdi her zaman o hakliydi ancak cocuk olunca saksi dusmus gibi degisiverdi. Arara alttan almaya basladi sasirtiyor bazen beni

Back
X