2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bunalıma giriyosun beni sürüklüyosun ne demek ya. Bi eş bunalıma giriyosa onu çıkarmak için çabalaması gereken diğeridir. Var mı böyle kaçmak. Bu erkekler hep kendi keyiflerini düşünüyolar

aynen kizlar butun gun ne yasarsan yasa aksam şirine ol bana bir özür borcu var böyle davrandigi icin bana aksam dogurmadan once bunlari yasayacagini bilmiyormuydun dedi yani alttan alip beni motive etmek yerine beni daha da kizdirdi

Aynen canim kizim durdugu zaman is yapmak zor gelmiyor o mutlu ben mutlu sekilde oluyor hersey

biz şu psikolojideyken alttan almasını bi öğrenseler ne ii olcak inşallah özrünü diler de uzamaz zaten yorgunuz bide eşiyle atarlı olunca insan daa bi mutsuz oluyo

biz şu psikolojideyken alttan almasını bi öğrenseler ne ii olcak inşallah özrünü diler de uzamaz zaten yorgunuz bide eşiyle atarlı olunca insan daa bi mutsuz oluyo
Aynen canim yani aksam bir sarilip haklisun uzne kendini gececek demesi yeterliydi ama yapmadi

Ay bu 7 ve 8 numaralı dişler de gelseydi azcık rahat etseydim . Huysuzluk huzursuzluk bir yandan da herşeyi ısırması ve her yanın salya içinde olması yetti artık :/

Kizlar bebislere ayakkabi alirken nelere dikkat ettiniz hangi modeli aldiniz. Ben dun ilk adim ayakkabisi aldim cok hafif ve yumusak birsey ama yine de sinmedi icime degistirecegim sanirim karar veremiyorum. Mumkunse resim koyarsaniz cok sevinirim

Cancanım bizim ki bu 2'si..İkisi de Kenal Tanca Kids'ten..Çok memnunum..

Ay bu 7 ve 8 numaralı dişler de gelseydi azcık rahat etseydim . Huysuzluk huzursuzluk bir yandan da herşeyi ısırması ve her yanın salya içinde olması yetti artık :/
Önlüksüz fotoğrafı yok neredeyse bizim oğlanın
Çıkarayım diyorum hemen sırıksıklam oluyor kıyafetinin önü:S

Kızlar doktora gittim. Iyiki gitmişim vajinal muayene yaptı. Ultrason ile baktı. Üç tane kist oluşmuş ve biri 5 cm miş. Bişiler dedi tam anlamadım dış gebelik olabilir dedi. Tahliller istedi. Ama tahlil sonucunun biri yarın çıkarmış bende hepsini yarın göstersem dedim. Doktor tamam ama kaşıntı için ilaçlarını vereyim dedi. Birde kan ölçümü hemen belli oldu 10,5 çıkmış 6 kutu kan ilacı yazdı. Bi hafta ilişki yasak dedi. Bende 10 gün Eskişehirdeyim zaten :) yarın sonuç ne çıkacak merak ediyorum. Birde adetliyken gel dedi kist için. Bende muhtemelen hastayken il dışında olucam. Temmuzda gelsem dedim tamam dedi.

Kızlar birşey sorcam, doğum günü partilerinde neler yapılıyor tam olarak yaklaşıyor bizimki. Yani ikram ve süslemelerin dışında Ogün süreç nasıl oluyor merak ettim?

ben süslemeler,ortamın süslemesi ve misafirlere vereceğim hediyelikler vs hepsini sipariş verdim..birazda kendim aldım gidip seçerek..doğum gününün sabahı da 20-30 tane falan helyumlu ve büyük 1 şeklinde balon şişirttireceğim..evde de kendim bez paketlerinden oluşan büyük 1 şekli yapıp üzerini kaplayacağım..

İkramları daha hiç düşünmedim ama büyük ihtimal annem,teyzem ve babaannemle beraber yapıp alacağız..o kısım kolay..

Ben bayanlar arasında yapacağım,erkek olmayacak..evde olucak çünkü..daha rahat olur bu şekilde bence..

Birde ben "Pasta Patlatmaca" yapmayı planlıyorum,onada baya hevesliyim..muhtemelen doğum gününün akşamına yaparım herkes gittikten sonra ya da bir gün öncesi akşamı..

Çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmaz

Canim iyi ki gitmissin bence de gecmis olsun bende de kist olusmustu onceden dr onemli degil adetinle atilacak demisti adetim gecikmisti uzun sure dogum kontrol hapi vermisti bir kereye mahsus cunku spiral vardi bende daha sonra adet oldum birsey kalmadi insallah senin de gecer kanin da dusuk cikmis kan ilaclarini kullan mutlaka canim insallah cabuk toparlarsin

o isirmalar bni mahfetti bacagmi parmagimi kolumu gobegimi isriyo surekli nrden alistysa.

gcmis olsun canm bnmde gcn hafta akimtim oldu ve kasinma ve bn 6ay kontrolune gtmedim hla test yaptrmadm

Geçmiş olsuncanım. Önemli bişey değildir inşallah

o isirmalar bni mahfetti bacagmi parmagimi kolumu gobegimi isriyo surekli nrden alistysa.

gcmis olsun canm bnmde gcn hafta akimtim oldu ve kasinma ve bn 6ay kontrolune gtmedim hla test yaptrmadm
Ece de isiriyor gecen gun v yaka vardi ustumde gogsumun ust tarafini bir isirdi acidi sonra bir baktim iki dis izi kizarmis orasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…