Ay evet @nisaelifim söylemeyi unuttum yakışıklı oğlumun başı bağlı, dünürüm olur @hiraysen deBndebugn 5 6 disin ucunu gordum:)
oyledirr:))
Bunalıma giriyosun beni sürüklüyosun ne demek ya. Bi eş bunalıma giriyosa onu çıkarmak için çabalaması gereken diğeridir. Var mı böyle kaçmak. Bu erkekler hep kendi keyiflerini düşünüyolar
aynen kizlar butun gun ne yasarsan yasa aksam şirine ol bana bir özür borcu var böyle davrandigi icin bana aksam dogurmadan once bunlari yasayacagini bilmiyormuydun dedi yani alttan alip beni motive etmek yerine beni daha da kizdirdiWuuu atarlı giderli olmuş. Ben de dün biz annemletdeyiz gece niye aramadı diye çemkirdim, uyandırmak istemedim dedi, o zaman da msj atsaydın, bizden önemli ne işin vardı da aramadın diye atarlandım. Tamam bazen uç tepkiler veriyoruz ama bunu da anlasalar olmaz mı. Istiyorlar ki o stresi hiç yaşatmayalım onlara, tüm gün helak olup akşam da cimcime gibi davranalım onlara :))) hiçbişey hissetirmeyelim beylere
Aynen canim kizim durdugu zaman is yapmak zor gelmiyor o mutlu ben mutlu sekilde oluyor herseyBen de yaklaşık böyle düşünüyordum da, neler yapılıyor merak etmiştim:)) sağol canım
Ohh valla, insanı işler bile yormuyor değil mi:) Keyifle yapıyor insan :)
Bizde de ben annemlere gidince sık sık yaşanır bu dialog:)) Ama tespitin çok doğru canım, onlar şikayet eder biz edemeyiz
biz şu psikolojideyken alttan almasını bi öğrenseler ne ii olcak inşallah özrünü diler de uzamaz zaten yorgunuz bide eşiyle atarlı olunca insan daa bi mutsuz oluyoBu arada ben gece kizimi uyiturken uyumus kalmisim esim koltukta uyumus 3 te Ecenin aglamasiyla kalktik ikimizde kalkti oglumun odasina gidip yatti sabah aradim verdim veristirdim neden boyle yapiyorsun dedim guya bizi rahatsiz etmek istememis madem oyle butun aksam suratin niye bes karisti dedim ben bunalima girmsim onuda siruklemeye calisiyormusum falan filan ben de sen beni anlamiyorsun dedim beni anlamayan bir adamla evli olmak istemiyorum dedim kapattim telefonu bakalum aksam nasil olacak
Aynen canim yani aksam bir sarilip haklisun uzne kendini gececek demesi yeterliydi ama yapmadibiz şu psikolojideyken alttan almasını bi öğrenseler ne ii olcak inşallah özrünü diler de uzamaz zaten yorgunuz bide eşiyle atarlı olunca insan daa bi mutsuz oluyo
Eşime her seferinde bunu söylüyorum. O an bende sinirli oluyorum yapamıyorum diyo. Beyefendinin keyfi yerinde neye sinirleniyosaAynen canim yani aksam bir sarilip haklisun uzne kendini gececek demesi yeterliydi ama yapmadi
Yavrum benim kıyamam benBende hasretle beklerken kendime geldiğimde yanımda olmayan bebeğim ve gunler sonra gördüğüm hastaneden ellerim boş çıktığım bebeğimi gördüğüm ilk anım
Geçmiş olsunBanyo yaptırdım. Havluya sardım bizim yatağa koydum. Cıbıl cıbıl bi iki foto çekeyim dedim yatağa çiş yaptıiyiki alez vardı yoksa napcaktım bilmiyorum
Kizlar bebislere ayakkabi alirken nelere dikkat ettiniz hangi modeli aldiniz. Ben dun ilk adim ayakkabisi aldim cok hafif ve yumusak birsey ama yine de sinmedi icime degistirecegim sanirim karar veremiyorum. Mumkunse resim koyarsaniz cok sevinirim
Önlüksüz fotoğrafı yok neredeyse bizim oğlanınAy bu 7 ve 8 numaralı dişler de gelseydi azcık rahat etseydim . Huysuzluk huzursuzluk bir yandan da herşeyi ısırması ve her yanın salya içinde olması yetti artık :/
Kızlar birşey sorcam, doğum günü partilerinde neler yapılıyor tam olarak yaklaşıyor bizimki. Yani ikram ve süslemelerin dışında Ogün süreç nasıl oluyor merak ettim?
Çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmazKızlar doktora gittim. Iyiki gitmişim vajinal muayene yaptı. Ultrason ile baktı. Üç tane kist oluşmuş ve biri 5 cm miş. Bişiler dedi tam anlamadım dış gebelik olabilir dedi. Tahliller istedi. Ama tahlil sonucunun biri yarın çıkarmış bende hepsini yarın göstersem dedim. Doktor tamam ama kaşıntı için ilaçlarını vereyim dedi. Birde kan ölçümü hemen belli oldu 10,5 çıkmış 6 kutu kan ilacı yazdı. Bi hafta ilişki yasak dedi. Bende 10 gün Eskişehirdeyim zaten :) yarın sonuç ne çıkacak merak ediyorum. Birde adetliyken gel dedi kist için. Bende muhtemelen hastayken il dışında olucam. Temmuzda gelsem dedim tamam dedi.
Canim iyi ki gitmissin bence de gecmis olsun bende de kist olusmustu onceden dr onemli degil adetinle atilacak demisti adetim gecikmisti uzun sure dogum kontrol hapi vermisti bir kereye mahsus cunku spiral vardi bende daha sonra adet oldum birsey kalmadi insallah senin de gecer kanin da dusuk cikmis kan ilaclarini kullan mutlaka canim insallah cabuk toparlarsinKızlar doktora gittim. Iyiki gitmişim vajinal muayene yaptı. Ultrason ile baktı. Üç tane kist oluşmuş ve biri 5 cm miş. Bişiler dedi tam anlamadım dış gebelik olabilir dedi. Tahliller istedi. Ama tahlil sonucunun biri yarın çıkarmış bende hepsini yarın göstersem dedim. Doktor tamam ama kaşıntı için ilaçlarını vereyim dedi. Birde kan ölçümü hemen belli oldu 10,5 çıkmış 6 kutu kan ilacı yazdı. Bi hafta ilişki yasak dedi. Bende 10 gün Eskişehirdeyim zaten :) yarın sonuç ne çıkacak merak ediyorum. Birde adetliyken gel dedi kist için. Bende muhtemelen hastayken il dışında olucam. Temmuzda gelsem dedim tamam dedi.
o isirmalar bni mahfetti bacagmi parmagimi kolumu gobegimi isriyo surekli nrden alistysa.Ay bu 7 ve 8 numaralı dişler de gelseydi azcık rahat etseydim . Huysuzluk huzursuzluk bir yandan da herşeyi ısırması ve her yanın salya içinde olması yetti artık :/
gcmis olsun canm bnmde gcn hafta akimtim oldu ve kasinma ve bn 6ay kontrolune gtmedim hla test yaptrmadmKızlar doktora gittim. Iyiki gitmişim vajinal muayene yaptı. Ultrason ile baktı. Üç tane kist oluşmuş ve biri 5 cm miş. Bişiler dedi tam anlamadım dış gebelik olabilir dedi. Tahliller istedi. Ama tahlil sonucunun biri yarın çıkarmış bende hepsini yarın göstersem dedim. Doktor tamam ama kaşıntı için ilaçlarını vereyim dedi. Birde kan ölçümü hemen belli oldu 10,5 çıkmış 6 kutu kan ilacı yazdı. Bi hafta ilişki yasak dedi. Bende 10 gün Eskişehirdeyim zaten :) yarın sonuç ne çıkacak merak ediyorum. Birde adetliyken gel dedi kist için. Bende muhtemelen hastayken il dışında olucam. Temmuzda gelsem dedim tamam dedi.
Geçmiş olsuncanım. Önemli bişey değildir inşallahKızlar doktora gittim. Iyiki gitmişim vajinal muayene yaptı. Ultrason ile baktı. Üç tane kist oluşmuş ve biri 5 cm miş. Bişiler dedi tam anlamadım dış gebelik olabilir dedi. Tahliller istedi. Ama tahlil sonucunun biri yarın çıkarmış bende hepsini yarın göstersem dedim. Doktor tamam ama kaşıntı için ilaçlarını vereyim dedi. Birde kan ölçümü hemen belli oldu 10,5 çıkmış 6 kutu kan ilacı yazdı. Bi hafta ilişki yasak dedi. Bende 10 gün Eskişehirdeyim zaten :) yarın sonuç ne çıkacak merak ediyorum. Birde adetliyken gel dedi kist için. Bende muhtemelen hastayken il dışında olucam. Temmuzda gelsem dedim tamam dedi.
Ece de isiriyor gecen gun v yaka vardi ustumde gogsumun ust tarafini bir isirdi acidi sonra bir baktim iki dis izi kizarmis orasio isirmalar bni mahfetti bacagmi parmagimi kolumu gobegimi isriyo surekli nrden alistysa.
gcmis olsun canm bnmde gcn hafta akimtim oldu ve kasinma ve bn 6ay kontrolune gtmedim hla test yaptrmadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?