- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
mnicik dislerinin izi oluyo bide:)Ece de isiriyor gecen gun v yaka vardi ustumde gogsumun ust tarafini bir isirdi acidi sonra bir baktim iki dis izi kizarmis orasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mnicik dislerinin izi oluyo bide:)Ece de isiriyor gecen gun v yaka vardi ustumde gogsumun ust tarafini bir isirdi acidi sonra bir baktim iki dis izi kizarmis orasi
Önlüğü de istemiyor ki benimkiÖnlüksüz fotoğrafı yok neredeyse bizim oğlanın
Çıkarayım diyorum hemen sırıksıklam oluyor kıyafetinin önü:S
o isirmalar bni mahfetti bacagmi parmagimi kolumu gobegimi isriyo surekli nrden alistysa.
gcmis olsun canm bnmde gcn hafta akimtim oldu ve kasinma ve bn 6ay kontrolune gtmedim hla test yaptrmadm
Aynen ya nasıl da biliyorsa yaz geldi bizimkilere gün doğdu, açıkta bulduğu her yeri, bacağımı, kollarımı, boynumu bve göğüs üzerini ısırıyor yetmiyor tişörtümü kaldırıp göbeğimi ısırıyor ve en kötüsü emerken bazen göğüs ucumu ısırıyor umarım bunu huy haline getirmezEce de isiriyor gecen gun v yaka vardi ustumde gogsumun ust tarafini bir isirdi acidi sonra bir baktim iki dis izi kizarmis orasi
Kizlar oyle mesudum ki anlatamam bugun abilerimiz evde Ece kuzu gibi masallah abilerinin yaninda ben ise rahat rahat islerimi yapiyorum
aynen kizlar butun gun ne yasarsan yasa aksam şirine ol bana bir özür borcu var böyle davrandigi icin bana aksam dogurmadan once bunlari yasayacagini bilmiyormuydun dedi yani alttan alip beni motive etmek yerine beni daha da kizdirdi
@kmltm Emre nin doğum günü kutlu olsun.
@kmltm iyi ki dogmus Emrecik nice guzel yaslara:)
Yalnız seninki hepimize çemkirmiş, kk nün ne suçu var enişteDogurmadan once yasayacaklarmz bize malum oluyo ya zatendun benmki de atarliydi.aksam boyunca hicbiseyi yoktu bugn toplantisi varms takm elbise giyecekms.gece saat 12 ye dogru gidp tras olym dedi tamam dedm ben de emreyi uyutuyodm.trastan once pantolonunu utulerken utuye yapismis sanrm utunun alti kararms soylenmeye basladi.emreyi yatagna koyup yanina gittm ver ben temzlym dedm trip atti hallettm diye.tekrar utu yapmaya gitti arkasndan gidp ver dedm ben yap sen tras ol.birak ben yaparm sen anca kadinlar kulubune gir dedi
ben de napyosan yap dedm gectm yataga.pantolonun utusuzse soylesene adam neyin tribini atiyosn kiyafetlerinin bekcisimiym ben.oglen aradi acmadm sonra iki defa daha aramis ters konusp kapattim ben de.valla yeter artik bi de onun triplerini cekemycem rahatsizsa babasinin evinde otursun
Tesekkurler canim
Tesekkurler teyzesi:)
Sağol canım. Önemli bişey çıkmaz diye düşünüyorum :)Çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmaz
Sağol canım.Canim iyi ki gitmissin bence de gecmis olsun bende de kist olusmustu onceden dr onemli degil adetinle atilacak demisti adetim gecikmisti uzun sure dogum kontrol hapi vermisti bir kereye mahsus cunku spiral vardi bende daha sonra adet oldum birsey kalmadi insallah senin de gecer kanin da dusuk cikmis kan ilaclarini kullan mutlaka canim insallah cabuk toparlarsin
Sağol canım. Bende gitmedim 6 ay kontrolüne çağırmamıştı zaten:) bir yıl sonra gidecektim.o isirmalar bni mahfetti bacagmi parmagimi kolumu gobegimi isriyo surekli nrden alistysa.
gcmis olsun canm bnmde gcn hafta akimtim oldu ve kasinma ve bn 6ay kontrolune gtmedim hla test yaptrmadm
Sağol canım. :)Geçmiş olsuncanım. Önemli bişey değildir inşallah
Evet canim az kaldi insallahOh ne guzel tatile de az kaldi zaten:)abiler evde olck sen de rahat edersin
benimki gecen gun sen telefonla evlisin dedi zaten telwfona giciklari var ayrica biz aksama kadar zaten yipraniyoruz yeterince bir de beyefendilerin triplerini cek yok anlayis yok bu erkeklerdeDogurmadan once yasayacaklarmz bize malum oluyo ya zatendun benmki de atarliydi.aksam boyunca hicbiseyi yoktu bugn toplantisi varms takm elbise giyecekms.gece saat 12 ye dogru gidp tras olym dedi tamam dedm ben de emreyi uyutuyodm.trastan once pantolonunu utulerken utuye yapismis sanrm utunun alti kararms soylenmeye basladi.emreyi yatagna koyup yanina gittm ver ben temzlym dedm trip atti hallettm diye.tekrar utu yapmaya gitti arkasndan gidp ver dedm ben yap sen tras ol.birak ben yaparm sen anca kadinlar kulubune gir dedi
ben de napyosan yap dedm gectm yataga.pantolonun utusuzse soylesene adam neyin tribini atiyosn kiyafetlerinin bekcisimiym ben.oglen aradi acmadm sonra iki defa daha aramis ters konusp kapattim ben de.valla yeter artik bi de onun triplerini cekemycem rahatsizsa babasinin evinde otursun
Tesekkurler canim
Tesekkurler teyzesi:)
ayyy yoruma ne güldüm ammaYalnız seninki hepimize çemkirmiş, kk nün ne suçu var enişte![]()
ahaha bende istiyorum öyle bi foto aklımda olsun alez koymak :)))
iyiki doğmuş Emrecik güzel mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah pazar fotoları koyunca bi daa kutlarız :)) miradaki değişime inanamıyorum bende ve hala daha değişiyor en sonunda bana benzicek :)))
canım senin ki biraz daa duygusal olmuş tabi çok şükür şimdi sağlıkla yanında Allahım hiç ayırmasın bir daa
Sende benı çok duygulandırdın Amin cnm hatırlamak bile istemediğim günlerdı ancak beni sen anlayabilirsin rabbım kımseye yasatmasın hatta bana yaşama ihtımali yarı yarıya dedıler o an ölüyorum sandım herseye hazırlıklı olun aman allahım bugunlere sonsuz şükürler olsunGözyaslarimi durduramadim resmi görüp yazdıklarıni okuyunca. Aynı yiğit de bu durumdaydı ne hayallerle doğuma gittiğim hastaneden,kucagim boş çıkıp 5 gun boyunca parmagimin ucunu bile suremeyip 9 gün sonra kucağıma alabildim. Allah kimseyi evladindan ayirmasin.
Herşey gönlünce olur inşallah canim, detaylı yazmışsın sagol. Ben de baya heyecanlıyım kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum. Pasta patlatma ben de yapıcam inşallah, bizim Doğum günümüz 5 haziran ama 13 ünde yapıcaz. 5 inde de pasta patlatma yapmayı düşünüyorum bakalım. Keçeden magnet çerçeve yapıyorum güzel resimler yakalayabilirsem içlerine koyarım dedim.ben süslemeler,ortamın süslemesi ve misafirlere vereceğim hediyelikler vs hepsini sipariş verdim..birazda kendim aldım gidip seçerek..doğum gününün sabahı da 20-30 tane falan helyumlu ve büyük 1 şeklinde balon şişirttireceğim..evde de kendim bez paketlerinden oluşan büyük 1 şekli yapıp üzerini kaplayacağım..
İkramları daha hiç düşünmedim ama büyük ihtimal annem,teyzem ve babaannemle beraber yapıp alacağız..o kısım kolay..
Ben bayanlar arasında yapacağım,erkek olmayacak..evde olucak çünkü..daha rahat olur bu şekilde bence..
Birde ben "Pasta Patlatmaca" yapmayı planlıyorum,onada baya hevesliyim..muhtemelen doğum gününün akşamına yaparım herkes gittikten sonra ya da bir gün öncesi akşamı..
Çok şükür cnm hep böyle olur inşşKizlar oyle mesudum ki anlatamam bugun abilerimiz evde Ece kuzu gibi masallah abilerinin yaninda ben ise rahat rahat islerimi yapiyorum
ayy ne sevimlisin senEki Görüntüle 1542512 sutlac yapiyoruz teyzeler:)
Canım geçmiş olsun, spiral varken dış gebelik oluyormuymus şaşırdım. Çabucak geçer inşallahKızlar doktora gittim. Iyiki gitmişim vajinal muayene yaptı. Ultrason ile baktı. Üç tane kist oluşmuş ve biri 5 cm miş. Bişiler dedi tam anlamadım dış gebelik olabilir dedi. Tahliller istedi. Ama tahlil sonucunun biri yarın çıkarmış bende hepsini yarın göstersem dedim. Doktor tamam ama kaşıntı için ilaçlarını vereyim dedi. Birde kan ölçümü hemen belli oldu 10,5 çıkmış 6 kutu kan ilacı yazdı. Bi hafta ilişki yasak dedi. Bende 10 gün Eskişehirdeyim zaten :) yarın sonuç ne çıkacak merak ediyorum. Birde adetliyken gel dedi kist için. Bende muhtemelen hastayken il dışında olucam. Temmuzda gelsem dedim tamam dedi.
Deseydin ya canım tlfnu sana tercih ettiğime göre nasıl bir eş olduğunu tahmin et artık diyeEvet canim az kaldi insallah
benimki gecen gun sen telefonla evlisin dedi zaten telwfona giciklari var ayrica biz aksama kadar zaten yipraniyoruz yeterince bir de beyefendilerin triplerini cek yok anlayis yok bu erkeklerde