• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hani size demistm ya cokk oldu syleyeli ama. Burda bi aile var 13tane cocklari var kadn evde dogmyapmis buyuk kizi kordonu kesmis diye. O dedgim bebege dgdugundan beri kutu sutlerden iciriyolarmis 5aylk suanda ve hala kimligi yokmus. Ve azonce bebek oldu hala somtayim kadin balkonda yardm edin diye bagriyodu esim falan kostular gittiler biz bogazina bisey kacti fln sandk. Megersem 3 gundr hastaymis hastaneye goturmusler bakmamis hastane kimligi yokdiye. Neyi vardi kimblir mikrop kapti kesin cok uzuldm yazk oldu minick bebege
İnanmıyorum ya nasıl bişey bu. Bi anlık zevk uğruna 13 çocuk ne demek. Anne olduktan sonra böyle şeylere çok daha hassas oldm. Çok üzüldm gerçekten.

Hani size demistm ya cokk oldu syleyeli ama. Burda bi aile var 13tane cocklari var kadn evde dogmyapmis buyuk kizi kordonu kesmis diye. O dedgim bebege dgdugundan beri kutu sutlerden iciriyolarmis 5aylk suanda ve hala kimligi yokmus. Ve azonce bebek oldu hala somtayim kadin balkonda yardm edin diye bagriyodu esim falan kostular gittiler biz bogazina bisey kacti fln sandk. Megersem 3 gundr hastaymis hastaneye goturmusler bakmamis hastane kimligi yokdiye. Neyi vardi kimblir mikrop kapti kesin cok uzuldm yazk oldu minick bebege
Olan yavrum bebişe olmuş çok üzüldüm bu nasıl bi sorumsuzluk

Bayagi adam olmus ya:))
Ayy gerçekten nasıl büyüyorlar böyle miniminnacıkmış ya

tesekkur ederim kizlar desteginiz icin iyi ki varsiniz aslinda sabirli bir insanim ama bu aralar dis huysuzluklari falan derken cok gerildim biliyorsunuz yardimci bayan buldum ama o da bir kere gelirim Ankara ya tasincam ondan sonra dedi aramaya devam Ece boyle devam ederse yarim gun hergun almayi dusunuyorum insallah denk gelir iyi birisi buluncaya kadar gerekirse yemeklerimi aksamlari yapcam cunku Ece en cok yemek yaparken eziyet ediyor dolaba koyarim diye dusundum esim eve geldi biraz soylendim simdi surat yapiyor boyle davranmani beklemezdim dedim konusmadi konusmak istemiyorsan konusmayalim dedim Eceyi seviyor bana nispet yapiyor sanki gel askim gel bitanem kendi bilir kuserse kussun ben de insanim sinirlendim gerildim iki laf soylemeyim mi
İnşallah ii birini bulabilirsin eşinde sana nispet yapıp küsmüş fln diyosa aslında yanaşmaya çalışıyo bence hepimizin biraz söylenmeye hakkı var senin bizden biraz daha fazla söylenmeye hakkın var

selam kızlar,ara ara okuyorum yazamıyorum,oğlumu çocuk isteyen bi aileye vermeyi düşünüyorum artık öyle bunaldımki,görenler artık hocalık olmasın şurda bi hoca varmış okutsan belki sakinleşir demeye başladı,hem kızıyorum hem de bu halime acıyıp öneride bulundukları için affediyorum onları,bu oğlan bi şeyin cezası belki de kime ne yaptım yıllarımı sorguluyorum bu aralar
hepimizde dönem dönem oluyo ama senin küçük haydut biraz daha fazla gibi inşallh toparlar canım sana bu hallerini unutturur

Eki Görüntüle 1541682 Eki Görüntüle 1541683
tiplere bakya nasılda büyümüş maşallah:)
Bu da benim sıpam pembeli 3 günlükken. Kırmızılı da benim favori fotoğrafım :))Çirkinim benim ya
Ayy nesi çirkin bunun annesi yerimmm

Benim annemin ust katinda oturan bir kadin var Eceden bir ay buyuk kiZi var o da kutu süt veriyordu cocigun yanaklari kipkirmizi alerji olmus cocugu evde uyutup yan binaya oturmaya gitmis kizmis annemler al getir cocugu olmaz oyle sey demisler bir de temizlik yapcam cocuguma bakin pazara gitcem size birakayim diyormus oradaki komsulara kabul etmeyenlerle de küsüyormus kocasida zaten nornal degil ama kadinda normal degil bence
Hay allahım yarabbim be insanlar var diyecek kelime bulamıyorum yazık valla bebeklere yazık

Bunlar nasıl insanlar nasıl vicdan var nasıl rahat uyuyolar. Ben gözümden sakınıyorum. Kadın uyutup evde bırakıyo. Alerji olmuş umursamıyo. Yazık günah ya hu. Önümde düşen bi çocuk göreyim benim içim gider tanımasam bile ağlarsa trlaşlanırım sussun diye. Ya uyanır ağlarsa kusarsa boğazına kaçarsa diye hiç mi düşünmüyolar anlamıyorum ki
Aynen canim kv si bunu bize var bir daha dogur diyormus yok artik dedim yani ben hic birakamsm cocuklarimi kimseye evde de birakamam birakmadim da hic

Bunlarda bizden ilki hastane Dünyaya merhaba deyiş
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Aynen canim kv si bunu bize var bir daha dogur diyormus yok artik dedim yani ben hic birakamsm cocuklarimi kimseye evde de birakamam birakmadim da hic
Gerçekten üzülüyorum böyle şeyleri duyunca ya. Allahın hikmetinden sual olunmaz ama bebrk sahibi olmak için yıllarını veren insanlar varken. Böyle insanların kolayca bulmaları haksızlık gibi geliyo:KK43:

cok uzuldum ya yazik olmus yavrucaga:(Allah annesine babasina akil fikir versin ya 13 cocuk niye bakamycaksan

Eki Görüntüle 1541682 Eki Görüntüle 1541683
tiplere bakya nasılda büyümüş maşallah:)
Bu da benim sıpam pembeli 3 günlükken. Kırmızılı da benim favori fotoğrafım :))Çirkinim benim ya

Oyy minik burun:))

Kizlar bebislerimizin hepsi birbirinden guzel masallah bahtlari acik olsun Allah uzun omurler versin yavrularimizi bizlerw bagislasin insallah bir de kizlar son fotolari gorunce bayagi yol katetmisiz oyle boyle buyumusler vallahi

Amin canim ben de kiziyorum bazen ama bin kere sukurler olsun sagligi yerinde Allah im bize bagislasin

Hani size demistm ya cokk oldu syleyeli ama. Burda bi aile var 13tane cocklari var kadn evde dogmyapmis buyuk kizi kordonu kesmis diye. O dedgim bebege dgdugundan beri kutu sutlerden iciriyolarmis 5aylk suanda ve hala kimligi yokmus. Ve azonce bebek oldu hala somtayim kadin balkonda yardm edin diye bagriyodu esim falan kostular gittiler biz bogazina bisey kacti fln sandk. Megersem 3 gundr hastaymis hastaneye goturmusler bakmamis hastane kimligi yokdiye. Neyi vardi kimblir mikrop kapti kesin cok uzuldm yazk oldu minick bebege[/QUOTE valla okuyunca bıle tuylerım urperdı yazık gunah yaaa, o yavruya yazık gunah.
bolelerının Allah bıldıgı gıbı yapsın, beddua etmek ıstemıyorum ama allah bıldıgı gıbı yapsın.
artı kımlık olmadıgı ıcın hastanede bakılmadıgını bılmıyordum ( elbette olmalı kımlık o tartısılmaz ama ) zaten sosyal devlet olmadıgımız ortada ama ıste buda yıne bır kanıtı. kucucuk yavruya kımlıgı yok dıye bakılmıyor. ulkeye bak develete bak!! cahıl cuhele bır aıleden sonra yıne cahıl cuhela bır devletın sonucu yavrunun canına mal oldu!!

[/QUOTE ]hiraysen dedi:
Hani size demistm ya cokk oldu syleyeli ama. Burda bi aile var 13tane cocklari var kadn evde dogmyapmis buyuk kizi kordonu kesmis diye. O dedgim bebege dgdugundan beri kutu sutlerden iciriyolarmis 5aylk suanda ve hala kimligi yokmus. Ve azonce bebek oldu hala somtayim kadin balkonda yardm edin diye bagriyodu esim falan kostular gittiler biz bogazina bisey kacti fln sandk. Megersem 3 gundr hastaymis hastaneye goturmusler bakmamis hastane kimligi yokdiye. Neyi vardi kimblir mikrop kapti kesin cok uzuldm yazk oldu minick bebege[/QUOTE ] valla okuyunca bıle tuylerım urperdı yazık gunah yaaa, o yavruya yazık gunah.
bolelerının Allah bıldıgı gıbı yapsın, beddua etmek ıstemıyorum ama allah bıldıgı gıbı yapsın.
artı kımlık olmadıgı ıcın hastanede bakılmadıgını bılmıyordum ( elbette olmalı kımlık o tartısılmaz ama ) zaten sosyal devlet olmadıgımız ortada ama ıste buda yıne bır kanıtı. kucucuk yavruya kımlıgı yok dıye bakılmıyor. ulkeye bak develete bak!! cahıl cuhele bır aıleden sonra yıne cahıl cuhela bır devletın sonucu yavrunun canına mal oldu!!

benım alıntılamada nıye bole oldu anlamadım :KK43::KK43:
artık sadece uzaktan okumakla kaldıgım ıcın unuytmusum bıle herhalde.
bu arada kızlar kım 3. hamıleee, gerılere dondum ama goremedım . hoş 2. kım ben onu bıle kacırmısım . ama o kadarda kopmadım ben yaaaa :KK43::KK43:

benım alıntılamada nıye bole oldu anlamadım :KK43::KK43:
artık sadece uzaktan okumakla kaldıgım ıcın unuytmusum bıle herhalde.
bu arada kızlar kım 3. hamıleee, gerılere dondum ama goremedım . hoş 2. kım ben onu bıle kacırmısım . ama o kadarda kopmadım ben yaaaa :KK43::KK43:
Canim simdi aktif olmayan hamilelik doneminde yazan iki arkadas yani burada aktif olan arkadaslardan mahtuana disnda hamile olan yok simdilik ciftekuzu ve lorenna diye eski arkadaslar ben cok hatirlamiyorum o arkadaslari

Canim simdi aktif olmayan hamilelik doneminde yazan iki arkadas yani burada aktif olan arkadaslardan mahtuana disnda hamile olan yok simdilik ciftekuzu ve lorenna diye eski arkadaslar ben cok hatirlamiyorum o arkadaslari
Bende diyorum hani daha o kadar kopmadim,yazamasamda okuyorum cogunlukla,ne ara kacirdim diyorum.bide 3. Olmus diyorum:) lorenna sanki tanidik geldi sanki isim yabanci deil gibi ama ciftekuzuyu duhmadim hic:(
Canim kocam tatlimi yemis:KK62:
Bende tam aren in dediğini diycektim:)adamcagiz seni dusunmus iste fenami:)
Bu saatte senin tatlı yiyerek kilo almanı ortadan kaldırmış. Bence çok iyi yapmış :)

selam kızlar,ara ara okuyorum yazamıyorum,oğlumu çocuk isteyen bi aileye vermeyi düşünüyorum artık öyle bunaldımki,görenler artık hocalık olmasın şurda bi hoca varmış okutsan belki sakinleşir demeye başladı,hem kızıyorum hem de bu halime acıyıp öneride bulundukları için affediyorum onları,bu oğlan bi şeyin cezası belki de kime ne yaptım yıllarımı sorguluyorum bu aralar
Ben de geçen gün çocuk esirgemeye ya da cami avlusuna bırakalım dedim eşime :/ güya anneme kaçtım ama nafile burda bilmediğim düzende ve her yer bubi tuzağı gibiyken daha zor. Daha ilk gün kırılmadık eşya girilmedik delik bırakmadı ve zaptedemiyorum ben bu çocuğu zaptedemiyorum :( :(

Back
X