- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım ya çok yakışmış maşallahEki Görüntüle 1541186 Pembiş pembiş çok tatlı oldu sıpam ya
Canım mantar olabilir belki doktora görünmekte fayda olabilir geçmiş olsunKızlar uzun süredir pembemsi kahverengi akıntım vardı. Adetim bitince başlamıştı. Bende sprialdendir diye Oralı olmadım. Bi kaç gündür kasıklarım ağrıyor. Bu gece kaşıntı başladı. Öğlende kaşıntıya sarı renkli akıntı eşlik etmeye başladı. Şimdide midem bulanmaya başladı. Bunu zor yazıyorum bulantıdankaşıntı akıntı be bulantı :/ enfeksiyon değil mi? Doktora gitsem mi ?
Çok şeker :))Eki Görüntüle 1541393 Eki Görüntüle 1541394 bugun bi de bunlari aldim 20 tl denize giderken giydiririm diye :) tabani isikli onu de vikvik otuto :)
Demir eksikliğinin bu kadar şeye sebep olacağını bilmiyodum bende neyseki artık sebebi biliyosun Değeri bian önce yükselirde bir daa sorun yaşamazsınızSonuçlarımız çıkmış aşırı derecede demir eksikliğimiz varmış oda sık hastalanmasına sebepmiş antıbıyotığimiz bitince başlıcaz çok şaşırdım hastalık sebebinin bu olmasına
Inşallah menopoz değildir canım yaşın çok genç daa öle bi ihtimal varsada ilaç kullan daa bebiş çok küçük üstüne menapoz kaldıramazsınBen çok terlediğim için sık hasta oluyorum dr ilaçlarım bitince kan testı yapıcak vücutta ki enfeksıyon olabilir menopoz olabılır önceden olsaydı çok üzülürdüm şükür 2.bebeğim oldu menopoza gırsemde sorun olmazda annem hala sıkıntısını yaşıyo inş ona çekmemişimdir