• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aldigim ayakkabi bu
Ben de benzer bi tane aldım civilden altı biraz sert olsun dedim diğerleri çok yumuşak patik gibi, ayağını düz bassın diye aldım bundan.

Hayır kullanmıyodum şimdi başlıcaz oğlum premature ilk üç ay kullandım sonra bıraktım kabızlık yapmıştı demir ıspanak harıcınde neyde var tavsiyen için tşk ederım
Bizim Dr haftada 5 gün kırmızı et yedir dedi. Biz de ferrum kullanmıyoruz kabızlık yüzünden. Önümüzdeki ay kan bakılacak ciddi bir eksiklik olursa kabızlığa rağmen Demir ilacı tedavisi uygulayacağım demişti Dr. Çok geçmiş olsun

Ben çok terlediğim için sık hasta oluyorum dr ilaçlarım bitince kan testı yapıcak vücutta ki enfeksıyon olabilir menopoz olabılır önceden olsaydı çok üzülürdüm şükür 2.bebeğim oldu menopoza gırsemde sorun olmazda annem hala sıkıntısını yaşıyo inş ona çekmemişimdir

Hayır kullanmıyodum şimdi başlıcaz oğlum premature ilk üç ay kullandım sonra bıraktım kabızlık yapmıştı demir ıspanak harıcınde neyde var tavsiyen için tşk ederım
Ette çok var canım. Hem kırmızı hem tavuk etinde. Ciğerde çok var ama çocuklar yiyemez heralde. Yumurtada Kaju bezelye fasülye domates pazı domates mercimekte özellikle yeşilinde çok. Kuruyemişlerde de var genelde. Aklıma bunlar geldi canım. İnternetten bak istersen daha ayrıntılı yazar muhtemelen.
Ben bir ay kadar kullanmadım. Besin kimyası gördüğüm için biliyorum az çok neyde ne var. Dikkat ettiğim halde demir depolarında azalma olmuştu. Geri başladım.

Ben de benzer bi tane aldım civilden altı biraz sert olsun dedim diğerleri çok yumuşak patik gibi, ayağını düz bassın diye aldım bundan.

Bizim Dr haftada 5 gün kırmızı et yedir dedi. Biz de ferrum kullanmıyoruz kabızlık yüzünden. Önümüzdeki ay kan bakılacak ciddi bir eksiklik olursa kabızlığa rağmen Demir ilacı tedavisi uygulayacağım demişti Dr. Çok geçmiş olsun
Kan değerlerımız 12 çıktı demir düşük ben eti çok sevdiğim için hergun et verıyorum baran a çok tşk edrm

Ette çok var canım. Hem kırmızı hem tavuk etinde. Ciğerde çok var ama çocuklar yiyemez heralde. Yumurtada Kaju bezelye fasülye domates pazı domates mercimekte özellikle yeşilinde çok. Kuruyemişlerde de var genelde. Aklıma bunlar geldi canım. İnternetten bak istersen daha ayrıntılı yazar muhtemelen.
Ben bir ay kadar kullanmadım. Besin kimyası gördüğüm için biliyorum az çok neyde ne var. Dikkat ettiğim halde demir depolarında azalma olmuştu. Geri başladım.
Yazdığın tüm besınlerı azda olsa verıyorum ilaçsız olmayacak başlıcaz hayırlısıyla

Yazdığın tüm besınlerı azda olsa verıyorum ilaçsız olmayacak başlıcaz hayırlısıyla
Öyle canım ben dikkat ettiğim halde direk azalma oldu. Güya ilaç kullanayım doğal yollarla yapayım demiştim.zaten kabızız onuda arttırıyodu. brokoliyi falan her yemeğine koydum. Haftada 2 gün kırmızı 2 gün tavuk eti verdim yumurta kaju zaten hergün veriyorum ama bir ay ilacı kullanmadım eksiklik oldu. Mecbur kullanıcaz. Geçmiş olsun tekrar

Biraz okudumda demir eksikliği bebeğin gec oturması yürümesınede engelmiş bizde çok gec oturduk yürüme zaten yok ıyıkı dr değiştirmişim aylardır gıttığım dr bır kez bıle buna bakmadı kanı guzel dedı gönderdi hep bu dr muz hem evımıze çok uzak hemde çok pahalı olmasına rağmen artık ona gıdıcem dr laboratuarıda var testlerıde orda yapıyo bir sürü hemşiresi var kan alırken ilgi süper hızmet var sizin dr ücretlerınız ne kadar merak ettım

Biraz okudumda demir eksikliği bebeğin gec oturması yürümesınede engelmiş bizde çok gec oturduk yürüme zaten yok ıyıkı dr değiştirmişim aylardır gıttığım dr bır kez bıle buna bakmadı kanı guzel dedı gönderdi hep bu dr muz hem evımıze çok uzak hemde çok pahalı olmasına rağmen artık ona gıdıcem dr laboratuarıda var testlerıde orda yapıyo bir sürü hemşiresi var kan alırken ilgi süper hızmet var sizin dr ücretlerınız ne kadar merak ettım
Gelişim geriliğine sebep oluyo nasıl doktormuş öyle. Kimisi ilacı dayar bakmadan. Kimi gerek var mı diye bile bakmaz. Sağlık ocaklarında bile yapıyolar testi. İyi ki değiştirmişsiniz

@cann10 bizim ayakkabılar bunlar ikisi yumuşak taban ikisi sert taban

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    image.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar 9 haziran kizimin dogum gunu ve bi sürü sey yapmak istiyorum bende isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim gibi sade vi pasta kesimi yapacaktim ama ailem biz geliriz dedi :KK71:acaba bu borekler kekler kurabiyeler buzlukta ne kadar tadi bozylmadan dayanirki

Canm 1 aya kadar bisey olmuyo ben de atiyorm

Doğum günü kutlu olsun, nice güzel yaşlara:)

Bebis nasl oldu canm ise yaradi mi ihlamur?

Ben moots lardan çok memnunum tavsıye ederım

Terletmiyo mu onlar canm?

Bugun 27 mayis ve gecen sene bugun oglen kasilmalarm oldgu icin dr a gitmistik yatisimi yaptilar ve saat 18.00 gibi dr dusuk onleyici igne yapti dogumu geciktirmwk icin 1 cm aciklik vardi.bu gece kal igne sayesinde dogm yapmycn merak etme yarin evine gidersin demsti ama sabahina dogum yaptim:KK70:igne falan etki etmedi.nasl sancilardi onlar ya Rabbim:KK17:simdi de ayagimda salliyorum danami:KK48:cok tuhaf bir his ya hala icim tuhaf oluyo o geceyi dusununce hayatimin en zor ve en anlamli gecesiydi:KK68:

Bugun 27 mayis ve gecen sene bugun oglen kasilmalarm oldgu icin dr a gitmistik yatisimi yaptilar ve saat 18.00 gibi dr dusuk onleyici igne yapti dogumu geciktirmwk icin 1 cm aciklik vardi.bu gece kal igne sayesinde dogm yapmycn merak etme yarin evine gidersin demsti ama sabahina dogum yaptim:KK70:igne falan etki etmedi.nasl sancilardi onlar ya Rabbim:KK17:simdi de ayagimda salliyorum danami:KK48:cok tuhaf bir his ya hala icim tuhaf oluyo o geceyi dusununce hayatimin en zor ve en anlamli gecesiydi:KK68:
Çok özel duygular rabbım hayırlı ömürler versın acılarını göstermesın

Çok geçmiş olsun canım. Demir kırmızı ette sakatatta pekmezde ve yeşil mercimekte bol bol var diye biliyorum.

Çok güzel anılar bunlar :) aklıma geldikçe bi daha yapmasım geliyo ama Sancı berbattı onu istemiyorum bi daha :KK45:

bizede biraz buyuk geldi 20 numaraymis en kucugu devamli giymicegi icin idare eder lastigini baglasan arkasindan cikmaz ayagi
Bizim kıza 18 numara ayakkabı bile büyük geliyo canım. Önde iki cm boşluk oluyo bunu giydiğindede lastik tutmuyo ki. Seneye anca giyer heralde

Back
X