2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@minnakkartal Arkadaşının arayip öyle demesi tuz biber olmuştur sana şimdi:)) Hepimizde var ya bu durum, acaba içine mi doğdu deriz içimizden :))
aynen ya nasıl da denk geldi akşamı zor edicim hayır buraya sölicim bütün üniversite duyar artık öyle bi çırağı var eczacının :))
Kızlar n11 de I play baby nin bebek mayolarında indirim var. Fiyatlar baya iyi. Kalitelide bir marka. Bakın derim
aaa bende bi bakınayım hoş tatile gideceğimiz belli değil daa ama en kötü leğene su koyar giydirir foto çekerim :))

Camlari sldm tansiyonm dustu bayilcaktm sicaktan iyiki annem var
aman dikkat et canım bügn gerçekten ekstra sıcak bende annemi aradım miroşa şort askılı giydir diye hiç durulası değil

evt cnm sen aldinmi elbise dgm gnu icn. Biz carsambz gnu fotograf cekilmye gdicez hla elbisede karar veremedim.

Offff benim karşım komşum benden 20 gün sonra doğum yaptı sanırım yada bir ay sonra falan. İyide bi bayana benziyor ama 2 Yıldır karşı karşıya oturmamıza rağmen sadece selam vermekten öteye geçemedik :/ ama bakıcılarımız görüşüyor da çocuklar öylelikle tanıyacak birbirlerini

evt cnm sen aldinmi elbise dgm gnu icn. Biz carsambz gnu fotograf cekilmye gdicez hla elbisede karar veremedim.
yok canım ben daa ne miraya ne kendime alamadım miraya göre buldum bi kaç tane ama kendime uydurmakta zorlandım o yüzden daha almadım bu hafta süs püsle uğraşcam alınacakları halledicem haftayada onu hallederim inşallah seninde az kaldı baya ama

bi

Dr gorursen huzursuzlugun sebebini ogrenirsin canim
Dun disi patlamisti canim dis doneminde boyle oluyor
Biz huggies kullaniyoruz indirim var mi?
prima vardi canim huggies gormedim

Sagol canim insallah gecen sene bilegimde bir beze gibi birsey vardi cok agrim vardi dra gittim cok agrim oldugu halde vermedi ilac bileklik onermisti onu kullandim
Evet canim disi cikti sanirim agrisi devam ediyor gunduzde huysuz uyimuyor dogru duzgun gece daha zor oluyor rahat edecegim gunleri dort gozle bekliyorum
bende a101den 44.95 aldim 4 numara carrefouru gorunce pisman aldim ama 4+yaziyo buyuk geliyo bize hem carrefourda uzak şokta kac para acaba
canim 35.95 dev paket yaziyor ama icinde kac tane var bilmiyorum 27 mayistaymis

Kizi uyuttum abisine biraktim manav market yapayim dedim evde birsey kalmadi pisircek kitliktan cikmis gibi ne gorduysem aldim elimde bir dunya yük boynum kotu zaten nerdeyse aglaya aglaya gelecektim eve hala ellerim titriyor eve geldim bir baktim uyanmis kucuk hanim huysuzluk yapti emziriyorum simdi uyusun biraz daha yemek yapcam

bunu aldım. Ne tatlı olur kim bilir sıpam ya. Daha güzel desenlerde vardı ama ben bakana kadar bize göreleri tükenmiş. Bizimde daha ne zaman gitceğimiz bile belli değil. Ama eşimin sözü var inşallah bi aksilik çıkmaz. Çok ihtiyacım var

ikinizde çalışıyosanız zor canım. Ben çalışmadığım halde 2 senedir aynı binada oturduğum alt komşumla geçen hafta tanıştım

Senin işin daha zor ya. Biz evde başka çocuk olmayınca makarna ekmek arası falanla bile idare ediyoruz yeri geldiğinde. Allah kolaylık versin

bizm haziranin 4unde canm dgum gunumz. Carsamba gnu 1yas cekimlerimz var studyoda yaptralim dedik hemde cekilen resmlerden birini pastaya yaptririm dedim. Ama iki gn icnde elbise bulmam lazm. Hiraya gelinlik tarzinda krem rengi elbise aldm icinde pembe guller olan bandanayla beline kusak yaptrdim. Bn kaldim dimdzlak acaba bnde tokami yaptrsam kendme ayni gullerden

ay çok güzelmiş çok yakışır fıstığa bende mayo olanlardan beğendim akşam eşime bi göstercem bide cupcakeli tişörtlerde güzelmiş

aslında sende krem renginden elbise giyip yada alt üst giyip saçına dediğin gibi toka yaptırabilirsin bende sadece ton uydurmayı düşünüyorum artık

Mayolular benimde daha çok hoşuma gitti aslında bunlar bezliymiş çiş kaka tutuyomuş. Dedim yaparsa bunu çıkartmak daha kolay olur diye bunu aldım.
Sıpalar ne giyseler yakışır. Havalar ısındı gökçe cıbıl cıbıl evde:))

Senin işin daha zor ya. Biz evde başka çocuk olmayınca makarna ekmek arası falanla bile idare ediyoruz yeri geldiğinde. Allah kolaylık versin
Amin canim sagol ev kalabalik olunca yemek yetmiyor gecen hafta biz de birkac gun gecistirdik temizlik yaptigim icin ama tabi sadece esimle ben olsam ne olsa yeriz cocuklarda oldugu icin evde hergun yemek olmasi gerekiyor esim de az birsey al bugunluk ben alirim sen bayagi solgun gorunuyorsun yat dinlen dedi ama olmuyor duramiyorum

Yazık annemde camları yeni silmiş. Demin aradım neredeyse ağlayacaktı:))
Benimde hep oyle olur acik havada cam silsem arkasindan hava kapatip yagmur baslar gecen haftada gulluk guneslikti cam sildim perdeyi makinaya koydum arkasaindan bir firtina hava kapatti sakir sakir dolu yagdi sonra tekrar acti bir daha sildim

Oda hemşire

Cok tatli canim gule giysin Gokce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…