2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hira tam 4saattr deliksz oglen uykusunda korkmya basladm uyandrsammi
Ateşi yok dimi ?

Benim kiz emeklemeden yuruyecek herhalde ancak destekle ayakta adim atabiliyor
Bende aren için aynı şeyi söylüyordum ama bi anda emeklemeye başladı. Hatta bi yerleri tutup ilerlemeye çalışıyor. Belki sizin de öyle olur.

@minnakkartal geçmişi pek okuyamamıştım şimdi gördüm test yaptın mı? Ay bide hamileymişsin şok olurum :)

Yahu bizim su tasinma konusunda herkes biey diyo.yok bakiciya nasl birakacakmisim yok burda rahatm yerindeymis falan filanesimin iki bekar halasi var kv den beterhem de karsi dairede oturuyolar.sirf bu sebeple bile gidebilirim yani.kv de buraya tasinirsa aman sabahlar olmasinbir an once kacmaliym burdan ogluma da bakici bulmaliyim

Aradm aldgm yeri elinde o gulden kalmamis spars versem bikac gun surer gelmesi dedi yani toka iside yatti
yoktu atesi uyandi oyunoynuyo bn tedrgin oldm byle uzun uyuyunca alisik olmayinca:)

Bence de bir an önce tasinmalisin canım, bakıcı işi zor olsa da aile birliğin daha önemli. Insanin herseyine karisilmasi çok kötü bir durum.

Hirayi yerde yorganinin ustune yatrdim bugun oyle rahat etti sanirm :) sicak bide dusmesin bn is yaparken diye yatrdm yere. Mutfakta ymek yapiyodm arkami bi dondum kapida dikiliyo odumu kopardi zilli artik evi turluyo yuruyerek ben pesinde yoruldm
Ben de dün aynısını yaşadım, şaşkınlık sevinç tedirginlik karmaşık bir duygu:))

Ca

bence kizinin elbisesinin benzerini bulabilirsen guzel olur. Anne kiz ayni olur hos olur

İlla ki bakici bulunur canim kafan rahat olsun yeter bence ne yapmak istiyorsan onu yap bosver milleti

Benim kiz bugunlerde ne yiyor ne de uyuyor cok hareketli nerdeyse sadece sabah yedigi zeytinlie tum gunu geciriyor istahi iyice kesildi cok uzgunum

benim kızım da aynı yemiyor doğru düzgün. kiloları nasıl bebişlerinizin benimki 8 kg anca

yaptım canım çok şükür tek çizgi :)) ihtimali bile yetti banA

Aradm aldgm yeri elinde o gulden kalmamis spars versem bikac gun surer gelmesi dedi yani toka iside yatti
yoktu atesi uyandi oyunoynuyo bn tedrgin oldm byle uzun uyuyunca alisik olmayinca:)
Yaa tuh keşke olsaymış güller inşallh renk uyumunu yakalarsınız en azından bizimde öyle olcak gibi

Kolonyalarimiz da hazir teyzeler
Çok güzeller canım

benim kızım da aynı yemiyor doğru düzgün. kiloları nasıl bebişlerinizin benimki 8 kg anca
Mirada sekiz kilo oldu anca son beş ayda bir kilo aldı sadece

Bu arada mira bgn ilk kez tay tat dikildi o kadr heyecanlandım ki

Oh hadi bakalim canim Ece de tay duruyor yurusunler artik biraz daha rahatlariz

Kizlar cola reklami bir de didi reklaminda Ece bir döktürüyor cok komik hareketler yapiyor esimle koptuk az once resmen bir daha cekip instagramda paylascam
yaa çok tatlıdır fıstık çek mutlaka bizimkide kola reklamında sadece elini sallıyo :))

Oh hadi bakalim canim Ece de tay duruyor yurusunler artik biraz daha rahatlariz
Evet ya parklarda fln çok güzel olur inşallh bu ay yürümüş olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…