2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım bu konuda bi bilgim yok ama teyzemin başına geleni anlatayım.
Teyzem ilk çocuğunda emzirmeyi kesene kadar hiç adet olmamış. Doktorda hamile kalamazsın zaten bu süre içinde demiş.
2. Çocuğu doğduktan sonra bakmış yine adet olmuyo. Bu böyle gidecek diye rahat davranmışlar. Hamileliği çok rahat geçer bulantısı falan olmaz teyzemin. 2. Çocuğu bir buçuk yaşına geldiğinde karnımda şişlik var göğüslerim acıyo. Adet olucam ama olamıyorum sanırım diye düşünüyo. Doktora gidiyo ki 6 aylık hamile yumurtlama dönemine erken girmiş bu sefer. Adet olmadanda hemen hamile kalmış. Farketmemiş bile

günaydın... yumurtluyorsun canım ama henüz dışa dökememişsin. gecen sene bu zamanlar doğum yapan arkadaşımın kızkardeşi de hasta olmuyordu ve süt korur diye düşünmüş olacak ki tedbirli olmamış ve hamile kalmış... ve şuan 1 ay erken doğum yaptı ..bebekte küvezde bazı problemleri varmış.. regl olmadan hamile kaldığı için bebeğin kanında pırtılaşma varmış.. eğer ilişkiden tedbirli davranıyorsanız test yapmana gerek yok eğer tedbirsiz olduğunu düşünüyorsan bi test yapmanda fayda var diye düşünüyorum.. bebek emmeyi bırakana kadar hasta olmama olasılığında yüksek tabii ki..

teşekkür ederim kızlar niyeyse ben hiç yumurtlama olmuyo gibi düşünmüştüm hayır en kötüsü günü geçme durumunu bilmemek bende mirada hiç hamilelik belirtileri yaşamadım ve korkarım ki öle bişi olsa bende anca altı ayda karnımın şişmesiyle anlarım ayrıca regl olmadan hamile kalındığında sağlık sıkıntılarının yaşanabileceği hiç aklıma gelmemişti daha fazla tedbirli olmak gerek demekki geçenlerde mira uyandı uyanacak sıkıntısıyla bir ufak kaza olduda biraz tırstım açıkçası her ihtimale karşı bi test yapayım yinede

aynen canım şuan haftasonundan çıktım güya ama dinlenmiş olmam gerekirken pestilim çıkmış vaziyetteyim bi taraftan temizlik yaptım bi taraftan mişsafir ağırladım bi tarfatanda benim kız dün tam 3 30 a kadar uyumadı dikti beni ayağa offff çok yıpranıyorum gercekten

ayy uykusuzluğu hiç sorma ben artık iki saat uyusam sabaha kadar uyumuş gibi hissediyorum kendimi bende hiç dinlenemedim bu iki gün baya yoğun geçti bu koca hafta nasıl biticek gözümde büyüyo

bende haftasonu temizlik yaptım.. dün sabah 7,5 ta uyandı annemler kahvaltıya gidelim dediler orda da uyumadı eve geldik öğlen 1 de geldik Elif hira yı yıka temizlik yap uyudu uyandı bende yanına uzandım 3 saat uyumuşuz iyi geldi bana.. sonra gece 12 de uyudu uyandı. gündüz uyumamız bana da ona da iyi geldi.. maalesef yıpranıyoruz ama tek bir gülüşleri bile yetiyor.. yeme probleminiz artık yok değil mi?

yeme problemimiz çok şükür yok ama kusma problemimiz başladı şuan kızıma bakıcı buldum canım eşim işe başlayınca biraz daha düzenli oldu beslenme işi ama kusma var işte onu napıcaz bilemiyorum ust iki dişi ve alt 4 dişi çıktı bizimkinin acaba yine diştenmi diye düşünüyorum bu uyumamaları filan kusması sizde haberler nedir

Aa ciddi misin bende fetih caddesindeyim. Fetih kent sitesi hemen yanımızda hatta. Tam bilmiyorum ben. Buraları aslında Ankaralıyım ben eşim konyalı
Birde komsu cikarmisiz
fetih kent sitesini bilmiyorumda benim ev fetih caddesine cook yakin. aramizda en fazla 2 durak mesafesi vardir diye tahmin ediyorum. Ben konyaliyim

eşinin işe başlamasına bakıcı bulmana sevindim canım daha düzenli olur işler.. kusması neden oluyor hangi besinlerde oluyor dikkat ettin mi? diş zamanlarında mı oluyor? benim eşim bakıyor halen.. bir iş var eğer o olursa bende kreşe vermeyi düşünüyorum.. bizim şükür kusmamız yok.. geceleri de artık yata odasına geçtik.. uyku tulumunu artık giydirmiyorum.. daha rahat oldu sanki kıpraşıyor tak veriyorum ağzına memeyi uyumaya devam şükür.. inşallah böyle devam eder.. bizim de süt ürünlerine alerjisi çıktı süt ürünleri tüketmiyoruz ikimizde.. yüzü isilik gibi geçmiyor ama bi bakıyorsun bişi yok bi bakıyorsun hortlamış.. inşallah geçer gider.. dr raporlu mama verdi yemeklerine karıştırıyorum.. tek başına içmiyor çünkü.. bizde de haberler böyle canım..

geçmiş olsun canım peki 1 yaşına gircek nası vercen inek sütü doktor ne önerdi ozaman napıcan hep o mamayımı kullancan ? İns eşinde işe girer ama ben kreşe pek güvenemedim ilgilenmezler diye çok küçükler çünkü siteminide pek bilmiyorum açıkçası kreşin. kusma işine gelince neden olduğunu pek anlayamadım herşeyde kusuyo yani günde bi defa filan çok mu koyuyorum porsiyonu anlıyamadım ondanda olabilir

Birde komsu cikarmisiz
fetih kent sitesini bilmiyorumda benim ev fetih caddesine cook yakin. aramizda en fazla 2 durak mesafesi vardir diye tahmin ediyorum. Ben konyaliyim
Ay ne iyi olur kızımın bi bebiş arkadaşı olurdu
Ama sanırım yakın değiliz fetihkent sitesi çok büyük burda herkes biliyo. Fetih caddesi de büyük sanırım ben tam nerden başlayıp bittiğini bilmiyorum açıkcası çözemedim henüz:)
çok iyiymiş ya:))
Eşime gönderdim direk

canım arkadaşımın kreşi var iş yerine yakın.. diğer kızım da çocuk gelişimi okuyor lisede.. eğer kabul ederse sana staja vereyim diyeceğim. böylelikle ablası da yanında olur diye düşünüyorum.. arkadaşımla henüz konuşmadım ama bu şekilde düşünüyorum inşallah olur.. porsiyonunu biraz küçülterek vermeyi denersen belki bir daha kusmaz en azından denemiş olursun..

eşim içinse hakkımızda hayırlısı bir şey diyemiyorum..

ben bunu geçen facede paylaştım.. eşim görsün diye hahahah

ben göndermedim ama böyle söylene söylene dicim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…