Canım bu konuda bi bilgim yok ama teyzemin başına geleni anlatayım.günaydın kızlar iyi haftalar hepimize
dün bayaca bi zaman sonra evle doğru dürüst ilgilendim ütülerimi yaptım eşimin teyzesine gidip geldik gece yattığımda her yanım ağrıyodu mirada bi kaç kez kalktı ama Allahtan emip direk uyudu
şimdi kafamda bir soru var ben yanıtlayamadım didim ki bi bilen aydınlatır mı beni :)) ben henüz hiç regl olmadım ya bu yumurtlamadığım yani hamile kalamayacağım anlamına gelir mi ve eer hamile olma ihtimalim varsa günüm geçme gibi bi durum olmayacağı için idrar testini ne zaman yapacağım
günaydın... yumurtluyorsun canım ama henüz dışa dökememişsin. gecen sene bu zamanlar doğum yapan arkadaşımın kızkardeşi de hasta olmuyordu ve süt korur diye düşünmüş olacak ki tedbirli olmamış ve hamile kalmış... ve şuan 1 ay erken doğum yaptı ..bebekte küvezde bazı problemleri varmış.. regl olmadan hamile kaldığı için bebeğin kanında pırtılaşma varmış.. eğer ilişkiden tedbirli davranıyorsanız test yapmana gerek yok eğer tedbirsiz olduğunu düşünüyorsan bi test yapmanda fayda var diye düşünüyorum.. bebek emmeyi bırakana kadar hasta olmama olasılığında yüksek tabii ki..günaydın kızlar iyi haftalar hepimize
dün bayaca bi zaman sonra evle doğru dürüst ilgilendim ütülerimi yaptım eşimin teyzesine gidip geldik gece yattığımda her yanım ağrıyodu mirada bi kaç kez kalktı ama Allahtan emip direk uyudu
şimdi kafamda bir soru var ben yanıtlayamadım didim ki bi bilen aydınlatır mı beni :)) ben henüz hiç regl olmadım ya bu yumurtlamadığım yani hamile kalamayacağım anlamına gelir mi ve eer hamile olma ihtimalim varsa günüm geçme gibi bi durum olmayacağı için idrar testini ne zaman yapacağım
İlk haber mahtuanadan geldi yoksa ikincimiz senmisin. Öyle hissettim yazindan:)
Ilk haber geldi canım Sıradaki ikinci olacak :)
Yoksaaa ??????
Canım bu konuda bi bilgim yok ama teyzemin başına geleni anlatayım.
Teyzem ilk çocuğunda emzirmeyi kesene kadar hiç adet olmamış. Doktorda hamile kalamazsın zaten bu süre içinde demiş.
2. Çocuğu doğduktan sonra bakmış yine adet olmuyo. Bu böyle gidecek diye rahat davranmışlar. Hamileliği çok rahat geçer bulantısı falan olmaz teyzemin. 2. Çocuğu bir buçuk yaşına geldiğinde karnımda şişlik var göğüslerim acıyo. Adet olucam ama olamıyorum sanırım diye düşünüyo. Doktora gidiyo ki 6 aylık hamileyumurtlama dönemine erken girmiş bu sefer. Adet olmadanda hemen hamile kalmış. Farketmemiş bile
günaydın... yumurtluyorsun canım ama henüz dışa dökememişsin. gecen sene bu zamanlar doğum yapan arkadaşımın kızkardeşi de hasta olmuyordu ve süt korur diye düşünmüş olacak ki tedbirli olmamış ve hamile kalmış... ve şuan 1 ay erken doğum yaptı ..bebekte küvezde bazı problemleri varmış.. regl olmadan hamile kaldığı için bebeğin kanında pırtılaşma varmış.. eğer ilişkiden tedbirli davranıyorsanız test yapmana gerek yok eğer tedbirsiz olduğunu düşünüyorsan bi test yapmanda fayda var diye düşünüyorum.. bebek emmeyi bırakana kadar hasta olmama olasılığında yüksek tabii ki..
aynen canım şuan haftasonundan çıktım güya ama dinlenmiş olmam gerekirken pestilim çıkmış vaziyetteyim bi taraftan temizlik yaptım bi taraftan mişsafir ağırladım bi tarfatanda benim kız dün tam 3 30 a kadar uyumadı dikti beni ayağa offff çok yıpranıyorum gercektencanım çok geçmiş olsun inşallah biran önce iileşir kuzucuk
ay aynı benim durum çalışırken yetiştirebileni ekstra tebrik ediyorum ben kızımla ilgileneyim azıcık gezeyim desem ev kalıyo temizlik yapsam yemek kalıyo hepsinden azar azar yapsam dinlenemiyorum iki güne sığmıyor hiçbişi akşam zaten imkansız anca ütü
ayy uykusuzluğu hiç sorma ben artık iki saat uyusam sabaha kadar uyumuş gibi hissediyorum kendimi bende hiç dinlenemedim bu iki gün baya yoğun geçti bu koca hafta nasıl biticek gözümde büyüyoaynen canım şuan haftasonundan çıktım güya ama dinlenmiş olmam gerekirken pestilim çıkmış vaziyetteyim bi taraftan temizlik yaptım bi taraftan mişsafir ağırladım bi tarfatanda benim kız dün tam 3 30 a kadar uyumadı dikti beni ayağa offff çok yıpranıyorum gercekten
bende haftasonu temizlik yaptım.. dün sabah 7,5 ta uyandı annemler kahvaltıya gidelim dediler orda da uyumadı eve geldik öğlen 1 de geldik Elif hira yı yıka temizlik yap uyudu uyandı bende yanına uzandım 3 saat uyumuşuz iyi geldi bana.. sonra gece 12 de uyudu uyandı. gündüz uyumamız bana da ona da iyi geldi.. maalesef yıpranıyoruz ama tek bir gülüşleri bile yetiyor.. yeme probleminiz artık yok değil mi?aynen canım şuan haftasonundan çıktım güya ama dinlenmiş olmam gerekirken pestilim çıkmış vaziyetteyim bi taraftan temizlik yaptım bi taraftan mişsafir ağırladım bi tarfatanda benim kız dün tam 3 30 a kadar uyumadı dikti beni ayağa offff çok yıpranıyorum gercekten
dimi ya daha pazartesindeyizzzzzzayy uykusuzluğu hiç sorma ben artık iki saat uyusam sabaha kadar uyumuş gibi hissediyorum kendimi bende hiç dinlenemedim bu iki gün baya yoğun geçti bu koca hafta nasıl biticek gözümde büyüyo
yeme problemimiz çok şükür yok ama kusma problemimiz başladı şuan kızıma bakıcı buldum canım eşim işe başlayınca biraz daha düzenli oldu beslenme işi ama kusma var işte onu napıcaz bilemiyorum ust iki dişi ve alt 4 dişi çıktı bizimkinin acaba yine diştenmi diye düşünüyorum bu uyumamaları filan kusmasıbende haftasonu temizlik yaptım.. dün sabah 7,5 ta uyandı annemler kahvaltıya gidelim dediler orda da uyumadı eve geldik öğlen 1 de geldik Elif hira yı yıka temizlik yap uyudu uyandı bende yanına uzandım 3 saat uyumuşuz iyi geldi bana.. sonra gece 12 de uyudu uyandı. gündüz uyumamız bana da ona da iyi geldi.. maalesef yıpranıyoruz ama tek bir gülüşleri bile yetiyor.. yeme probleminiz artık yok değil mi?
Birde komsu cikarmisizAa ciddi misin bende fetih caddesindeyim. Fetih kent sitesi hemen yanımızda hatta. Tam bilmiyorum ben. Buraları aslında Ankaralıyım ben eşim konyalı
eşinin işe başlamasına bakıcı bulmana sevindim canım daha düzenli olur işler.. kusması neden oluyor hangi besinlerde oluyor dikkat ettin mi? diş zamanlarında mı oluyor? benim eşim bakıyor halen.. bir iş var eğer o olursa bende kreşe vermeyi düşünüyorum.. bizim şükür kusmamız yok.. geceleri de artık yata odasına geçtik.. uyku tulumunu artık giydirmiyorum.. daha rahat oldu sanki kıpraşıyor tak veriyorum ağzına memeyi uyumaya devam şükür.. inşallah böyle devam eder.. bizim de süt ürünlerine alerjisi çıktı süt ürünleri tüketmiyoruz ikimizde.. yüzü isilik gibi geçmiyor amayeme problemimiz çok şükür yok ama kusma problemimiz başladı şuan kızıma bakıcı buldum canım eşim işe başlayınca biraz daha düzenli oldu beslenme işi ama kusma var işte onu napıcaz bilemiyorum ust iki dişi ve alt 4 dişi çıktı bizimkinin acaba yine diştenmi diye düşünüyorum bu uyumamaları filan kusmasısizde haberler nedir
geçmiş olsun canım peki 1 yaşına gircek nası vercen inek sütü doktor ne önerdi ozaman napıcan hep o mamayımı kullancan ? İns eşinde işe girer ama ben kreşe pek güvenemedim ilgilenmezler diye çok küçükler çünkü siteminide pek bilmiyorum açıkçası kreşin. kusma işine gelince neden olduğunu pek anlayamadım herşeyde kusuyo yani günde bi defa filan çok mu koyuyorum porsiyonu anlıyamadım ondanda olabilireşinin işe başlamasına bakıcı bulmana sevindim canım daha düzenli olur işler.. kusması neden oluyor hangi besinlerde oluyor dikkat ettin mi? diş zamanlarında mı oluyor? benim eşim bakıyor halen.. bir iş var eğer o olursa bende kreşe vermeyi düşünüyorum.. bizim şükür kusmamız yok.. geceleri de artık yata odasına geçtik.. uyku tulumunu artık giydirmiyorum.. daha rahat oldu sanki kıpraşıyor tak veriyorum ağzına memeyi uyumaya devam şükür.. inşallah böyle devam eder.. bizim de süt ürünlerine alerjisi çıktı süt ürünleri tüketmiyoruz ikimizde.. yüzü isilik gibi geçmiyor amabi bakıyorsun bişi yok bi bakıyorsun hortlamış.. inşallah geçer gider.. dr raporlu mama verdi yemeklerine karıştırıyorum.. tek başına içmiyor çünkü.. bizde de haberler böyle canım..
Haha bu çok iyiymiş:))
Ay ne iyi olur kızımın bi bebiş arkadaşı olurduBirde komsu cikarmisiz
fetih kent sitesini bilmiyorumda benim ev fetih caddesine cook yakin. aramizda en fazla 2 durak mesafesi vardir diye tahmin ediyorum. Ben konyaliyim
çok iyiymiş ya:))
geçmiş olsun canım peki 1 yaşına gircek nası vercen inek sütü doktor ne önerdi ozaman napıcan hep o mamayımı kullancan ? İns eşinde işe girer ama ben kreşe pek güvenemedim ilgilenmezler diye çok küçükler çünkü siteminide pek bilmiyorum açıkçası kreşin. kusma işine gelince neden olduğunu pek anlayamadım herşeyde kusuyo yani günde bi defa filan çok mu koyuyorum porsiyonu anlıyamadım ondanda olabilir
ben bunu geçen facede paylaştım.. eşim görsün diye hahahah
tam basmiyor canim ama cani isterse basiyorCanim patiklerle ram basabiliyormu peki umut mesela beyza ilk adim ayakkabisini giyene kadar hep parmak ucuna basiyordu atakkabiyla düz basmaya basladi
Ay ne iyi olur kızımın bi bebiş arkadaşı olurdu
Ama sanırım yakın değiliz fetihkent sitesi çok büyük burda herkes biliyo. Fetih caddesi de büyük sanırım ben tam nerden başlayıp bittiğini bilmiyorum açıkcası çözemedim henüz:)
Eşime gönderdim direk
ben bunu geçen facede paylaştım.. eşim görsün diye hahahah
Ay ne iyi olur kızımın bi bebiş arkadaşı olurdu
Ama sanırım yakın değiliz fetihkent sitesi çok büyük burda herkes biliyo. Fetih caddesi de büyük sanırım ben tam nerden başlayıp bittiğini bilmiyorum açıkcası çözemedim henüz:) aslinda ortak noktalarimiz var kimbililir baska ortak olan seylerde vardir. Fetihkenti esime sordum merkezden fetihkente giderken bizim evin oradan geçiliyor yani biz biraz daha merkeze yakiniz. kizima arkadas olsa da bizde park park gezmekten kurtulsak. Sokak cocugu olacak bizimkisi babasida gezmeyi cok sever sanirim babasina cekmis
Eşime gönderdim direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?