• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gecmis olsun canim ihlamur ve elma kabugunu beraber kaynatabilirsin bir de burnunu serum fizyolojikle surekli acmaya calis oksuruk daha cok burnun tikanik olmasindan kaynaklaniyor insallah cabuk iyilesir oglun
Teşekkür ederim canım. Ihlamur ve elma kabuğu yapayım okuldan eve gidince. Burnu da tıkalı değil sadece öksürük var. Babasıyla şimdi sürekli ağlama modundaymis:KK43: inşallah çabuk iyilesir canım, Sağol

Kizlar yine pert vaziyetteyim kizim gece defalarca aglayarak kalkti zor sakinlestirdim yine sabah 4 te 6 da kalkti ne oluyor anlsmiyorum artik boynum yine tutuldu kafami hareket ettiremiyorum kizimi kucagima alirken bile eziyet cekiyorum:(

Canm gecms olsun.ihlamur elma kabugu demleyip ilininca da keciboynuzu pekmezi katip iciriyorm ben oksuruge iyi geliyo.sabah aksam yarm cay bardagi iciriyodum.istersen azck cubuk tarcn da koyabilirsn.bi de odasini nemli tut buhar makinesi varsa calstr havanin kurulugu da oksurugu artirir.
Teşekkür ederim canım. Keçiboynuzu da var cubuk tarçın da. Buhar makinesini de açayım o zaman. Tavsiyeleriniz bir bir uygulayacam inşallah doktora gitmeden toparlar. Olmazsa mecbur götürecem.

Simdi bakabildim canim anca yaziyorum.biz eynir koymuyoruz canim bir bardak sute yarim kimon suyu esiyor onu zaten ole anliyorsun.senin tarifin nasil?
Canim gurme bebekteki tarif bir kilo ilik sute bir kibrit kutusu buyuklugunde peynir sutle ezilerek karistiriliyor ayni yogurt mayalar gibi bekletiliyor daha sonra tulbente dokup suzuluyor suyu bu da basit aslinda ama ben olcuyu azaltarak deniyecegim

İlk yürümeye başladıklarında çok zor oluyor canım, tam dengeyi sağlayamadıkları için sürekli düşme tehlikesi yüzünden dibinden ayrılamıyorsun. Ama biraz zaman geçince hem dengelerini sağlıyorlar hemde kendilerine güvenleri geliyor biraz daha kolaylaşıyor.
Şuan bile gözüm hep üstünde demekki yürüme çabalarında hiç ama hiç tek bırakamıcam. Sizin ki yürüyor galiba?

Teşekkür ederim canım. Ihlamur ve elma kabuğu yapayım okuldan eve gidince. Burnu da tıkalı değil sadece öksürük var. Babasıyla şimdi sürekli ağlama modundaymis:KK43: inşallah çabuk iyilesir canım, Sağol
bi
Kizlar yine pert vaziyetteyim kizim gece defalarca aglayarak kalkti zor sakinlestirdim yine sabah 4 te 6 da kalkti ne oluyor anlsmiyorum artik boynum yine tutuldu kafami hareket ettiremiyorum kizimi kucagima alirken bile eziyet cekiyorum:KK43:
Dr gorursen huzursuzlugun sebebini ogrenirsin canim

günaydın kızlar iyi haftalar hepimize

dün bayaca bi zaman sonra evle doğru dürüst ilgilendim ütülerimi yaptım eşimin teyzesine gidip geldik gece yattığımda her yanım ağrıyodu mirada bi kaç kez kalktı ama Allahtan emip direk uyudu

şimdi kafamda bir soru var ben yanıtlayamadım didim ki bi bilen aydınlatır mı beni :)) ben henüz hiç regl olmadım ya bu yumurtlamadığım yani hamile kalamayacağım anlamına gelir mi ve eer hamile olma ihtimalim varsa günüm geçme gibi bi durum olmayacağı için idrar testini ne zaman yapacağım
Canım ben de geç oldum baya bi. Bu üçüncü adetim. Yumurtlama olayını bilemeyiz çünkü adet yumurtlamadan 14 gün sonra olur ve her an yumurtluyor olabilirsin tedbiri elden birakmamak lazım. Idrar testini de eğer şüphen varsa yap çünkü dediğin gibi son adet tarihin yok.

Kızlar apriori kuşu çoktan öldü :( benim beybi iyice kudurdu, saniye durmuyor, bi uyumuyor, yemekleri ağzından eliyle çıkarıp fırlatıyor, ağlamasa da sürekli mızırdanıyor, cinnetin eşiğindeyim :( kaldı ki daha yürümüyor, emekleyerek seri biçimde istediği yere istediği anda hızlıca gittiği için emekliyor sürekli. Sürekli parklardayız, birazdan yine çıkıcam parka. Belediyeden bi bank tahsis etmesini istiycem bize, böyle her gün git gel zor oluyor, biz oğlumla o bankta yatıp kalkalım en iyisi :/ benden bu kadar şimdilik kızlar, öpüldünüz. Bu arada minnakkartal daha çocuk istemem derken ikinci hamile sen olmayasın, yaptır bi test bence de.

Kizlar yine pert vaziyetteyim kizim gece defalarca aglayarak kalkti zor sakinlestirdim yine sabah 4 te 6 da kalkti ne oluyor anlsmiyorum artik boynum yine tutuldu kafami hareket ettiremiyorum kizimi kucagima alirken bile eziyet cekiyorum:KK43:
Canım Allah kolaylik versin biz de uzun zamandır böyleyiz. Dişleri çıkıyor bizimkinin. Ben böyle olacağını hiç tahmin etmemistim. Ne zormuş :KK57: Emzirme dönemi de hamilelik gibi boynun için doktora gitsen olmaz gitmesen olmaz. Inşallah kas agrisidir geçer kısa zamanda.

ay canım ya inşallah çabuk geçer dişi patlamıştı sanırım ecenin ondan mı acaba nesi var bu kuzucukların ne oluyosa gece oluyo

Teşekkür ederim canım. Keçiboynuzu da var cubuk tarçın da. Buhar makinesini de açayım o zaman. Tavsiyeleriniz bir bir uygulayacam inşallah doktora gitmeden toparlar. Olmazsa mecbur götürecem.
canım bu elma kabuklu karışım gerçekten çok ii geliyor inşallah doktora gerek kalmadan atlatır kerem alp

Canım ben de geç oldum baya bi. Bu üçüncü adetim. Yumurtlama olayını bilemeyiz çünkü adet yumurtlamadan 14 gün sonra olur ve her an yumurtluyor olabilirsin tedbiri elden birakmamak lazım. Idrar testini de eğer şüphen varsa yap çünkü dediğin gibi son adet tarihin yok.
yapıcam ne olur ne olmaz ve bundan sonra çok daha fazladikkat ederim bu korku yetti bana zaten bi daaki ay senelik kontrolüm var hem olmamış olursam tam bir yıl olmuş olacak zaten gitmeliyim belki korkumu yenersem spiral taktırabilirm

Kızlar apriori kuşu çoktan öldü :KK43: benim beybi iyice kudurdu, saniye durmuyor, bi uyumuyor, yemekleri ağzından eliyle çıkarıp fırlatıyor, ağlamasa da sürekli mızırdanıyor, cinnetin eşiğindeyim :KK43: kaldı ki daha yürümüyor, emekleyerek seri biçimde istediği yere istediği anda hızlıca gittiği için emekliyor sürekli. Sürekli parklardayız, birazdan yine çıkıcam parka. Belediyeden bi bank tahsis etmesini istiycem bize, böyle her gün git gel zor oluyor, biz oğlumla o bankta yatıp kalkalım en iyisi :/ benden bu kadar şimdilik kızlar, öpüldünüz. Bu arada minnakkartal daha çocuk istemem derken ikinci hamile sen olmayasın, yaptır bi test bence de.
mirada istediği yere hızlı hızlı emekleyerek gittiği için yürümek istemiyor ama tabi azad kadar olduğunu sanmıyorum yinede iiki parklar var ve havalar ii yoksa seni düşünemiyorum bugün bi arkadaşım aradı sen hamilesin ya duanı alayım dedi töbe bismillah dedim yok öle bişi ay yok emziriyosun ya faln dicektim dedi inşallah sıradaki hamile ben değilimdir bu akşam yapıcam test gerçi erken olabilir olmazsa haftaya bi daa tekrar ederim garanti olur

Kızlar apriori kuşu çoktan öldü :KK43: benim beybi iyice kudurdu, saniye durmuyor, bi uyumuyor, yemekleri ağzından eliyle çıkarıp fırlatıyor, ağlamasa da sürekli mızırdanıyor, cinnetin eşiğindeyim :KK43: kaldı ki daha yürümüyor, emekleyerek seri biçimde istediği yere istediği anda hızlıca gittiği için emekliyor sürekli. Sürekli parklardayız, birazdan yine çıkıcam parka. Belediyeden bi bank tahsis etmesini istiycem bize, böyle her gün git gel zor oluyor, biz oğlumla o bankta yatıp kalkalım en iyisi :/ benden bu kadar şimdilik kızlar, öpüldünüz. Bu arada minnakkartal daha çocuk istemem derken ikinci hamile sen olmayasın, yaptır bi test bence de.
Allah kolaylık versin canım sana:( inşallah sakinler azad sende rahatlarsın biraz

Aynen ya bende bakınıyorum etrafıma kızıma arkadaş ama yok. Sitede bi tane varmış 1 ay büyük bizden. Kvsiyle birlikte oturuyomuş kız. İnsanlarla samimi olmasını istemiyomuş kv haretleri. O işte yattı:)
Benle yetincek kızım heralde biraz daha

Aynen ya bende bakınıyorum etrafıma kızıma arkadaş ama yok. Sitede bi tane varmış 1 ay büyük bizden. Kvsiyle birlikte oturuyomuş kız. İnsanlarla samimi olmasını istemiyomuş kv haretleri. O işte yattı:) ALlah allah ne insanlar var. Benim komsum vardi kizimla ayni dogmus kizi vardi ama biz geldik hemen akabinde onlar gitti. kizimi yikadik uyuttum birazda ben uyuyacam

Kızlar n11 de I play baby nin bebek mayolarında indirim var. Fiyatlar baya iyi. Kalitelide bir marka. Bakın derim

Back
X