2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ellerine sağlık çok tatlı görünüyolar

Tesekkurler canim hazir geldi ama ben sadece etiketleri yapistirdm

İlla ki bakici bulunur canim kafan rahat olsun yeter bence ne yapmak istiyorsan onu yap bosver milleti

Aynen valla pismanim tasindigima.aileler yakin olursa iyi olur diye dusunduk ama hic de iyi olmadiherkes biseyler bekliyo yoruldm ya

İyi aksamlar kizlar esim bugun erken geldi aksamustu disari cikalim dedi hazirlandik ciktik kizim disarda en fazla oda 2 saati zor durdutturuyo ya rahat ne gezip bisey alabiliyom her zaman oyle parka bile ciksam en fazla 1 saati zor bulduruyom eve gelince de o huysuz kiz gidiyo nazlim bisey oluyo siz de gezerken boyle misiniz yaa

yazyagmuru benim kiza da bugun coco cola reklamini actim telden hazirlaniyim diye firlatti atti normal de benim telefoni atmaz babasinin telini hep atar tel 4 5 saatte anca kendine geldi ona anca trt deki ninnileri acacan soganli horulceyle atem tutem men seni hastasi esim gormus ben cola reklamini acinca bi sinir oldu telefonu nasi firlatti dye

Tesekkurler canim hazir geldi ama ben sadece etiketleri yapistirdm

Aynen valla pismanim tasindigima.aileler yakin olursa iyi olur diye dusunduk ama hic de iyi olmadiherkes biseyler bekliyo yoruldm ya
bende sırf ️ bu yakınlık yüzünden kendi evime taşınmak istemiyorum helede eltimle uzaktan bile bu kdr kıyaslama yaşarken eşim iki yıl sonra taşınırız diyo ama bi şekilde ikna edin burda kalmam lazım

Benim kızımın yemesi her zamn sorun ama dışarda daa beter oluyo o yüzden ben kendim apar topar eve dönüyorum

Yok yemekli problem degil cikmadan yediriyom da emziriyom da disaricxikinca bi mizmiz ya evden disari adim atmayak atsak da yarim saat bi saat iyi sonra hop ne araba da ne kucak da duruyo kendime biseyler alacaktim kaldim yine

Kizlar bebislere suyu nasil veriyorsunuz. Suluk kullaniyorum ama alistirma bardagina gecsem mi diye dusunuyorum

Ece disariyi cok seviyor canim problem olmuyor hatta dun avm ye gittik esim kendine ben kendime alisveris yaptim gayet iyiydi ama evden cikmadan once uyutuyorum yemegini de yediriyorum ondan sinra cikiyoruz uyumazsa Ece de durmuyor

Benimde burnumdan gelir hep. Dışarıda yemek yemiyo başkasının evinde uyumuyo. Bebek arabasında durmuyo ille benim kucağımda gezecek. Kollar taşımıyo haliyle. Babasının kucağında duruyosada ben mutlaka gözünün önünde olcam. Arkada kaldım mı ağlamaya başlıyo.
Evde daha rahatım resmen. Ama insan azıcık hava almakta istiyo

Ece disariyi cok seviyor canim problem olmuyor hatta dun avm ye gittik esim kendine ben kendime alisveris yaptim gayet iyiydi ama evden cikmadan once uyutuyorum yemegini de yediriyorum ondan sinra cikiyoruz uyumazsa Ece de durmuyor
Bugun bir degil 2 kez parka gittik. Daha da artmasindan korkuyorum.

Sevmedi galiba canim kizmis bayagi bizimki de ninnileri pek sevmiyor cabuk sıkıliyor bir de didi reklamini seviyor

Bizimki de ev gezmelerinde oek durmuyor cok yapisiyor bana sadece disariyi seviyor

Yok uyuttum da karnini doyurup oyle cikarim zaten bende genlde avm ye gidiyom kolay oluyo bebek bakim odalari oldugu icin ama hanimefendi memnun olmuyo dun cikmadik kalabalik okur diye hafta jci tenha oluyo onu da begenmedi

Ayni esim aldiklarini kasaya odetiyim diye gitti bi ciglik cigliga benim de kucagimda halbuki sigara ucmek icin disari ciktim esimle koydum benim arkamdan da agliyo bende daraliyom ev icinde

Kizlar bebislere suyu nasil veriyorsunuz. Suluk kullaniyorum ama alistirma bardagina gecsem mi diye dusunuyorum
Ben hala biberonla veriyorum

Bizimkide bebek Arabasına binmez yemez ve uyumaz dışarda emzirmek en büyük sorun ayakta emmek istiyo fln o yüzden parka yakına gidiyorum git gel şeklinde yada uzağa gittiysek te arabaya in çık yapıyorm niyeyse orda emiyo

Kizim gece uzerini hic ortmuyor ben ne zaman uzerini ortsem uyaniyor aciyor hasta olacak diye endiseleniyorum

Sessiz ortam da daha guzel emiyolAr ben evde bile emzirirken tv yi kapatirim balkonlari kapatirim en ufak sesde emmeyi birakiyo yada genel de yatk odam da emziriyom orda daha sorunsuz emiyo hatta pazar esim evde okunca yatk odasin da emziririm o emene kDar esime de soylerim odaya girmemesini yoksa emmeyi birakiyo baska yerlere seslere odaklaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…