2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hamakta yatmiyor mu canim. Bende uyanir gibi oldu mu hamagi sallamaya basliyorumm tekrar daliyor

Kizlar gunlerdie uykusuzlugumuz istshsizligimiz huysuzlugumuz derken 4. disimizi de cikarmis bulunuyoruz
Masallah eceye.Yigitde 5.yi çıkardı 2 gündür biraz daha rahatiz. 6.dış gorunmuyo henüz biraz daha gorunmezde anne oğul dinleniriz biraz Bizde.
Kizlar yarin saat 4 te asci anne zahideyle yetis hayata programina katilacakmis izlemek istiyorum ben
iyi oldu soyledigin canim.işim olmazsa o saatte ben izlemek isterim.

Benim kuzumun şimdiilik yeni disi gorunmuyor ama dis çıkacakmis gibi istahsiz.

Evde herkes uyudu erkenci bizim ev bugun:)benim bugün hiç uykum yok. Evi toparladim camasirlarda katlanip yerlesti şükür oturdum survivor izliyorum. kafa dinlemek diye bişey vardı dimi yaa ben bunu unutali çoook olmuş.evdeki sessizlik tekrar hatırlattı bunu bana bugün:)

Kızlar Kerem Alp perşembe cuma çok ateşlendi ve biz baya ince giydirdik. Sanırım o zaman üşüdü acayip öksürüyor. Ateş, burun tıkanıklığı halsizlik filan yok sadece öksürük var. Ne yapsam geçer sizce bir fikir verin? Bu arada ateşimizin sebebi dişmis gerçekten alt iki dişi birden patladı. Bir de üstten çıkmıştı on beş günde üç disimiz oldu.Dorduncu yolda

Geçmiş olsun canım kısa kollu şort tarzı kiyafetlere bende ozenip giydiriyorum ama korkuyorumda hasta olur diye. Yiğit hiç öksürük lu bi hastalık gecirmedi ama burdaki arkadaşlardan elma kabugu kaynatani falan hatırlıyorum gerçi bilen arkadaşlar seni daha iyi bilgilendirir.tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin.

Teşekkür ederim canım, biz de şimdiye kadar hasta olmadık ben de bilmiyordum. Ateşlenince korktuk baya ince gezdirdik çocuğu Elma kabuğunu deneyeyim inşallah işe yarar.

Hamakta yatmiyor mu canim. Bende uyanir gibi oldu mu hamagi sallamaya basliyorumm tekrar daliyor
Ece ayaga kalkmaya basladigindan beri hamagi kullanmiyorum canim korktuk duser diye abimlerin bebek olcak haziranda onlara verdik sen nasil yapiyorsun hamakta alcakmi yaptin
Masallah eceye.Yigitde 5.yi çıkardı 2 gündür biraz daha rahatiz. 6.dış gorunmuyo henüz biraz daha gorunmezde anne oğul dinleniriz biraz Bizde.
iyi oldu soyledigin canim.işim olmazsa o saatte ben izlemek isterim.
Sagol canim Yigite de masallah aynen biraz rahat ederiz
Benim kuzumun şimdiilik yeni disi gorunmuyor ama dis çıkacakmis gibi istahsiz.
Bizim son on gundur bembeyazdi damagi canim sis gibiydi bigun gordum cikmis insallah istahsizliginiz gecer
gecmis olsun canim ihlamur ve elma kabugunu beraber kaynatabilirsin bir de burnunu serum fizyolojikle surekli acmaya calis oksuruk daha cok burnun tikanik olmasindan kaynaklaniyor insallah cabuk iyilesir oglun

Ama geç uyuyor demi :) seni buraların Şerifi yapıyor.

Gece 11.30 -12 gibi uyuyo artik teyzesi ama ben uyuyamiyorum:)))

Canm gecms olsun.ihlamur elma kabugu demleyip ilininca da keciboynuzu pekmezi katip iciriyorm ben oksuruge iyi geliyo.sabah aksam yarm cay bardagi iciriyodum.istersen azck cubuk tarcn da koyabilirsn.bi de odasini nemli tut buhar makinesi varsa calstr havanin kurulugu da oksurugu artirir.

Bana da bir kilo sut cok gibi geldi sonucta bir gunde ne kadar yiyebilecekler sen nasil yapiyorsun ne kadar peynir kullaniyorsun bir bardak sute
Simdi bakabildim canim anca yaziyorum.biz eynir koymuyoruz canim bir bardak sute yarim kimon suyu esiyor onu zaten ole anliyorsun.senin tarifin nasil?

Canim

Ben karatayda oturuyorum fetih caddesinde. bu yil tasindik buraya. Sen nerede oturuyorsun bi de nerelisin?
Aa ciddi misin bende fetih caddesindeyim. Fetih kent sitesi hemen yanımızda hatta. Tam bilmiyorum ben. Buraları aslında Ankaralıyım ben eşim konyalı

Evet 1 saattir ayaktayiz gece uykusunada zar zor tatirmistim zaten gece resmen yatmamak icin elinden geleni yapti yetmedi saat basi kalkti yetmedi 5,30 da tamamen uyandi aglicam resmen sinirlerrim iyice bozuldu

günaydın kızlar iyi haftalar hepimize

dün bayaca bi zaman sonra evle doğru dürüst ilgilendim ütülerimi yaptım eşimin teyzesine gidip geldik gece yattığımda her yanım ağrıyodu mirada bi kaç kez kalktı ama Allahtan emip direk uyudu

şimdi kafamda bir soru var ben yanıtlayamadım didim ki bi bilen aydınlatır mı beni :)) ben henüz hiç regl olmadım ya bu yumurtlamadığım yani hamile kalamayacağım anlamına gelir mi ve eer hamile olma ihtimalim varsa günüm geçme gibi bi durum olmayacağı için idrar testini ne zaman yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…