Ben de hala unibaby kullanıyorum. Elini filan silmem gerektiğinde içim rahat oluyor. Hem de hiç pisik olmadı çok şükür.Numuneler bana da gelmiş kokusunu çok beğendim ama ben hala unibaby kullanıyorum miranın cildi hassas bi süre daa devam edicem sonra bunu düşünebilirim
Bizim oturduğumuz yerde de yok canım unibaby internetten alıyorum ben. Bir de netten bez aldığımda prima beyaz paket hediye gondermisler kokusu çok tuhafti kullanamadim. Acaba hediye diye mi böyle kokuyor diye düşünmedim değilBende primanin beyaz paketini kullaniyorum benim kizda hemen yara seklim de oluyo baskasi bunu korka korka kullandim hatta esim sakin kullanma dedi sonra kotu olur diye ben iki gun kullaninca sevdim cok yumusak bide sen uni baby yeni dogan mi kullaniyosun ben ilk sira onu kullandim cok da sevdim ama benim burda yok kucuk bi yerde oturuyom prima beyaz paket kullaniyom unuwipes de aldim onu da sevmedim
Çok geçmiş olsun.Selam herkese hayırlı cumalar 3 gundur yuksek ateş ve titremeyle dr gıttık kusmada vardı tahlillerde kanda enfeksıyon çıktı yuksek oranda tabı 6 tane antıbıyotık iğne verdı tam dediğim gibi benden bulaştı yavruma vicdan azabı çok kötü her iğne canını yakıyo kan alırken morardı yavrum ateşimiz hala devam edıyo yukseldıkçe düşürüyorum ilk gece fitil bile düşürmedi tam da doğum gunu üzeri oldu inşaallah pazartesı ye kadar düzeliriz çok yorgun ve mutsuz huzursuz bir haftaydı son olur inşaallah
Maşallah diyelim nazar değmesin :)bizim gökçeler uslu maşallah:)
Gökçede 3 saate bir kalkardı seyreltmeye başladı bu aralar.
Ama şimdi kalktığında sinirleniyo baya acıkmış oluyo. Oturtuyorum ben göğsümü açana kadar. Dizlerine vuruyo ağlayarak sıpa:))
Günaydın:) Bize sabahın köründe günaydın oldu ama fırsat bulamadık :)Günaydın güzel anneler. Bugün kimseler yok herkes uyuyo sanırım.
Ohhhh ne güzel Gökçedr sekizde uyansa iyi olurdu Valla :) ama 7 de ayaktaydık.Gunaydin annisler:)emre de 8 de uyanms bugun esim oyalamis saat 10 a ladar uyu ben desonra da ben aldm tabi:)
uykusuzluktan bayılacam. her on beş dakikada uyanan oğlum var. sabah koca kişisinin gözünün içine baktım belki birsaat oyalar da uyurum diye. ödevi varmış beyefendinin arkasını dönüp çıktı. surat asınca da anlayış göster ödevim var diyo. bana kimse anlayış göstermiyo ama. boşanöa sebebimiz olacsk bu davranışları haberi yok.
Ohhhh ne güzel Gökçedr sekizde uyansa iyi olurdu Valla :) ama 7 de ayaktaydık.
uykusuzluktan bayılacam. her on beş dakikada uyanan oğlum var. sabah koca kişisinin gözünün içine baktım belki birsaat oyalar da uyurum diye. ödevi varmış beyefendinin arkasını dönüp çıktı. surat asınca da anlayış göster ödevim var diyo. bana kimse anlayış göstermiyo ama. boşanöa sebebimiz olacsk bu davranışları haberi yok.
evet üst dişler çıkamadı bir türlü. oğlum da çok hareketli. gündüz uykumuzda böyle malasefDis donemi mi canm?gunduz uyur belki de o ara dinlenirsin sen de.ilk aylar coj cektik biz uykusuzluktan esimle de cok kavga ederdik bu yuzden.insan cok yipraniyo gercekten.smdi de cok hareketli yerinde durmuyo yoruluyorm ama gece uyuyoruz en azindan
Ama geç uyuyor demi :) seni buraların Şerifi yapıyor.Normalde 10.30 -11 gibi uyanir emre 8 bize cok erken geldi
Geçmiş olsun canım.Kizlar kayinpeder ameliyat oldu esm surekli hastanede dogm gunune sayili gnler kaldi hla elbise bulamadm gdemiyormda cocukla bakmaya cok moralm bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?