Canım bu konuda bi bilgim yok ama teyzemin başına geleni anlatayım.günaydın kızlar iyi haftalar hepimize
dün bayaca bi zaman sonra evle doğru dürüst ilgilendim ütülerimi yaptım eşimin teyzesine gidip geldik gece yattığımda her yanım ağrıyodu mirada bi kaç kez kalktı ama Allahtan emip direk uyudu
şimdi kafamda bir soru var ben yanıtlayamadım didim ki bi bilen aydınlatır mı beni :)) ben henüz hiç regl olmadım ya bu yumurtlamadığım yani hamile kalamayacağım anlamına gelir mi ve eer hamile olma ihtimalim varsa günüm geçme gibi bi durum olmayacağı için idrar testini ne zaman yapacağım
Teyzem ilk çocuğunda emzirmeyi kesene kadar hiç adet olmamış. Doktorda hamile kalamazsın zaten bu süre içinde demiş.
2. Çocuğu doğduktan sonra bakmış yine adet olmuyo. Bu böyle gidecek diye rahat davranmışlar. Hamileliği çok rahat geçer bulantısı falan olmaz teyzemin. 2. Çocuğu bir buçuk yaşına geldiğinde karnımda şişlik var göğüslerim acıyo. Adet olucam ama olamıyorum sanırım diye düşünüyo. Doktora gidiyo ki 6 aylık hamile