Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamakta yatmiyor mu canim. Bende uyanir gibi oldu mu hamagi sallamaya basliyorumm tekrar daliyorSagol canim size de masallah Ece de normalde cok hareketli ve gunduz bana cok yapisik ama gunduz birkac saat uyuyordu isimi hallediyordum uyurken gece uykusu da duzene girmisti tam derken bu dis onu da beni de cok yordu gunduz uyutuyorum yarim saati gecmiyor uykusunu alamayinca da huysuz oluyor insallah zamanla duzelir Beyza da cok zor cocuk buyutmek
Masallah eceye.Yigitde 5.yi çıkardı 2 gündür biraz daha rahatiz. 6.dış gorunmuyo henüz biraz daha gorunmezde anne oğul dinleniriz biraz Bizde.Kizlar gunlerdie uykusuzlugumuz istshsizligimiz huysuzlugumuz derken 4. disimizi de cikarmis bulunuyoruz
iyi oldu soyledigin canim.işim olmazsa o saatte ben izlemek isterim.Kizlar yarin saat 4 te asci anne zahideyle yetis hayata programina katilacakmis izlemek istiyorum ben
asci anne kimMasallah eceye.Yigitde 5.yi çıkardı 2 gündür biraz daha rahatiz. 6.dış gorunmuyo henüz biraz daha gorunmezde anne oğul dinleniriz biraz Bizde.
iyi oldu soyledigin canim.işim olmazsa o saatte ben izlemek isterim.
Benim kuzumun şimdiilik yeni disi gorunmuyor ama dis çıkacakmis gibi istahsiz.Sagol canim size de masallah Ece de normalde cok hareketli ve gunduz bana cok yapisik ama gunduz birkac saat uyuyordu isimi hallediyordum uyurken gece uykusu da duzene girmisti tam derken bu dis onu da beni de cok yordu gunduz uyutuyorum yarim saati gecmiyor uykusunu alamayinca da huysuz oluyor insallah zamanla duzelir Beyza da cok zor cocuk buyutmek
ben instsgramdan takipteyim kendisini bebekler için güzel psylasimlar yapıyo o canım. İnstagramin varsa aşçı anne yazıp takip edebilirsin.asci anne kim
Tamam canim tesekkur ederimB
ben instsgramdan takipteyim kendisini bebekler için güzel psylasimlar yapıyo o canım. İnstagramin varsa aşçı anne yazıp takip edebilirsin.
Geçmiş olsun canım kısa kollu şort tarzı kiyafetlere bende ozenip giydiriyorum ama korkuyorumda hasta olur diye. Yiğit hiç öksürük lu bi hastalık gecirmedi ama burdaki arkadaşlardan elma kabugu kaynatani falan hatırlıyorum gerçi bilen arkadaşlar seni daha iyi bilgilendirir.tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin.Kızlar Kerem Alp perşembe cuma çok ateşlendi ve biz baya ince giydirdik. Sanırım o zaman üşüdü acayip öksürüyor. Ateş, burun tıkanıklığı halsizlik filan yok sadece öksürük var. Ne yapsam geçer sizce bir fikir verin? Bu arada ateşimizin sebebi dişmis gerçekten alt iki dişi birden patladı. Bir de üstten çıkmıştı on beş günde üç disimiz oldu.Dorduncu yolda![]()
Teşekkür ederim canım, biz de şimdiye kadar hasta olmadık ben de bilmiyordum. Ateşlenince korktuk baya ince gezdirdik çocuğuGeçmiş olsun canım kısa kollu şort tarzı kiyafetlere bende ozenip giydiriyorum ama korkuyorumda hasta olur diye. Yiğit hiç öksürük lu bi hastalık gecirmedi ama burdaki arkadaşlardan elma kabugu kaynatani falan hatırlıyorum gerçi bilen arkadaşlar seni daha iyi bilgilendirir.tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin.
Ece ayaga kalkmaya basladigindan beri hamagi kullanmiyorum canim korktuk duser diye abimlerin bebek olcak haziranda onlara verdik sen nasil yapiyorsun hamakta alcakmi yaptinHamakta yatmiyor mu canim. Bende uyanir gibi oldu mu hamagi sallamaya basliyorumm tekrar daliyor
Sagol canim Yigite de masallah aynen biraz rahat ederizMasallah eceye.Yigitde 5.yi çıkardı 2 gündür biraz daha rahatiz. 6.dış gorunmuyo henüz biraz daha gorunmezde anne oğul dinleniriz biraz Bizde.
iyi oldu soyledigin canim.işim olmazsa o saatte ben izlemek isterim.
Bizim son on gundur bembeyazdi damagi canim sis gibiydi bigun gordum cikmis insallah istahsizliginiz gecerBenim kuzumun şimdiilik yeni disi gorunmuyor ama dis çıkacakmis gibi istahsiz.
gecmis olsun canim ihlamur ve elma kabugunu beraber kaynatabilirsin bir de burnunu serum fizyolojikle surekli acmaya calis oksuruk daha cok burnun tikanik olmasindan kaynaklaniyor insallah cabuk iyilesir oglunKızlar Kerem Alp perşembe cuma çok ateşlendi ve biz baya ince giydirdik. Sanırım o zaman üşüdü acayip öksürüyor. Ateş, burun tıkanıklığı halsizlik filan yok sadece öksürük var. Ne yapsam geçer sizce bir fikir verin? Bu arada ateşimizin sebebi dişmis gerçekten alt iki dişi birden patladı. Bir de üstten çıkmıştı on beş günde üç disimiz oldu.Dorduncu yolda![]()
Ama geç uyuyor demi :) seni buraların Şerifi yapıyor.
Kızlar Kerem Alp perşembe cuma çok ateşlendi ve biz baya ince giydirdik. Sanırım o zaman üşüdü acayip öksürüyor. Ateş, burun tıkanıklığı halsizlik filan yok sadece öksürük var. Ne yapsam geçer sizce bir fikir verin? Bu arada ateşimizin sebebi dişmis gerçekten alt iki dişi birden patladı. Bir de üstten çıkmıştı on beş günde üç disimiz oldu.Dorduncu yolda![]()
Simdi bakabildim canim anca yaziyorum.biz eynir koymuyoruz canim bir bardak sute yarim kimon suyu esiyor onu zaten ole anliyorsun.senin tarifin nasil?Bana da bir kilo sut cok gibi geldi sonucta bir gunde ne kadar yiyebilecekler sen nasil yapiyorsun ne kadar peynir kullaniyorsun bir bardak sute
Aa ciddi misin bende fetih caddesindeyim. Fetih kent sitesi hemen yanımızda hatta. Tam bilmiyorum ben. Buraları aslında Ankaralıyım ben eşim konyalıCanim
Ben karatayda oturuyorum fetih caddesinde. bu yil tasindik buraya. Sen nerede oturuyorsun bi de nerelisin?
bn unutmazsam izlicemKizlar yarin saat 4 te asci anne zahideyle yetis hayata programina katilacakmis izlemek istiyorum ben