• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kizim bi kac ay oncesine kadar cok iyi yiyordu 2 aydir hic kilo almiyor istah acici surup verdi dr pek ise yaramadi muhallebi yaptim 2 kasik yedi sonra kafasini sallayip eliyle itiyor sabaha kadarda her saat basi kalkip emiyor uykusuz kaliyorum yeni huyu distendir insallah, gecicidir umarim
inşallah diştendir ve düzelir benim kızım beş aydır ayda 50-100 gr anca alıyor ek gıdayla savaşıyoruz 11 ayda 8 kilo anca oldu

masaallah belki benimki mama yese gokce gibi olurdu ama sutum yetmiyor olmaliki gogsumde sabahliyor. Aksam karnini doyursa ne ben uykusuz kalirim ne de kizim ac kalir ama bi kasik muhallebi yediremiyorum
Benim kızımda memede uyuyor emzik gibi sütüm maşallah boldur çalıştığım için sağıyorum düzenli miktarıda bilebiliyorum az çok Yani belki dşşten fln sarmıştır göğsüne süt miktarıyla alakalı olmayabilir burda Muhallebi yiyip yinede uyanan Bebişlerde var bizimki mesela Alışkanlık Artık ne kdr böle devam edecek kestiremiyorum

CAnim sen her hafta bi bolgeyi halledinceye kadar diger bolge uzar
Normalde Ağdayı aynı gün hallediyorum :) kuaför bi arkadaşım var da bu ay ona gittiğimde kol altımla kaşımı aldırıverdim. Malum yaz geldi kısa kollu giyiyoruz kol altım temiz Olmalı. Diğerlerine vakit yoktu aldırmadım.

Bugun evi sildim suprdum banyolari balkonlri yikadim aksamustu de nehiri parka cikartacaktim 5gibi uyuttum o uyuyunca bende uyumusum 6 bucuga kadar sonra uyandik esim gelmisti hacamat yaptirdi ev bel agrisi icin bi yere cikamadim kizimla zaten yemek de yapmadim pizza soyledim yarin esim cikartirsa umarim zaten havalar cok sicaklasti 6 dan once cikartmam yemegibde yaparim esim gelene kadar parkta oyalaniriz

Ca
inşallah diştendir ve düzelir benim kızım beş aydır ayda 50-100 gr anca alıyor ek gıdayla savaşıyoruz 11 ayda 8 kilo anca oldu

Benim kızımda memede uyuyor emzik gibi sütüm maşallah boldur çalıştığım için sağıyorum düzenli miktarıda bilebiliyorum az çok Yani belki dşşten fln sarmıştır göğsüne süt miktarıyla alakalı olmayabilir burda Muhallebi yiyip yinede uyanan Bebişlerde var bizimki mesela Alışkanlık Artık ne kdr böle devam edecek kestiremiyorum
Canum senun durumunu biliyorum yeyince hemen kusuyor bence hic zorlama bizim kiz sonradan boyle oldu rejim yapiyor heralde su an ideal kilosunu ulasti hatta fazla verdi

Bugun evi sildim suprdum banyolari balkonlri yikadim aksamustu de nehiri parka cikartacaktim 5gibi uyuttum o uyuyunca bende uyumusum 6 bucuga kadar sonra uyandik esim gelmisti hacamat yaptirdi ev bel agrisi icin bi yere cikamadim kizimla zaten yemek de yapmadim pizza soyledim yarin esim cikartirsa umarim zaten havalar cok sicaklasti 6 dan once cikartmam yemegibde yaparim esim gelene kadar parkta oyalaniriz
Bende balkonlar kaldı. Bütün gün çamaşır makinesi çalıştı. Evleri sildim süpürdüm. Yemek Yaptım, giymediğim kıyafetleride ayırmıştım onlarıda yıkadım. Arkadaşla Köye göndericem. En son ütü Yaptım hala bitmedi ütü. Yarın bitiririm inşallah :)

B
Bende balkonlar kaldı. Bütün gün çamaşır makinesi çalıştı. Evleri sildim süpürdüm. Yemek Yaptım, giymediğim kıyafetleride ayırmıştım onlarıda yıkadım. Arkadaşla Köye göndericem. En son ütü Yaptım hala bitmedi ütü. Yarın bitiririm inşallah :)
Ben bu isleri okurken yoruluyorum masallah.

oh maşallah benim bgn tembel günümdü sadece miroşla ilgilendim bizde pizza söledik bgn :)

Ca

Canum senun durumunu biliyorum yeyince hemen kusuyor bence hic zorlama bizim kiz sonradan boyle oldu rejim yapiyor heralde su an ideal kilosunu ulasti hatta fazla verdi
Yok yok zorlamıyorum artık ne kadar yerse en azından Kaşık görünce olan öğürtüsü bitti kilosu iise fıstığın sende üzülme çok diştendir belki düzelir inşallh

Bende yarın ütü yapicim :))

Herkes bebisleri uyutmus kendileride uyumus :KK33:topic de kimse yok bende yatayim bari iyi geceler
Benim bebiş uyumadı ama uyutmaya çalışıyorum henüz Oralı değil ama başarcam ii geceler

CAM00358.webp bizim evin yeni uyesi :) aldik bunu bugun sisiriyorum sisiriyorum olmuyo meger altina su koycakmisiz size sorcaktim en son imt te biyerde gordum su koncani :) bi se oykuye simit aldik IMG_20150523_215525.webp

dogumgunu alisverisinin cogunu bitirdim bu ufleyince baloncuk cikanlar varya ondan aldim etiket yapcaz ustune bide bonibon alcam onunda ustunu kaplicaz bide su sisesi yapcam kalip aldim kurabiye icin tabak bardak catal falan aldim susler aldim bi de bi balon gordum ondan alcamScreenshot_2015-05-24-00-22-58.webp

Beni maddiyatdan ziyade uykusuzluj yorgunluk korkutuyor. Cocuk buyutmek cook zormus

Aynen katiliyorm sana.uykusuzluk ve gazdan cok cektik gozum korkuyo:(

Ben de bugun kuafore gitmeyi dusundum hem kas aldirmak hem de saclarimin kiriklarini aldircaktim hafta sonu dugunler vardir diye vazgectim

evet dugun grubu vardi zaten canim:)

Bende geçen pazar arkadaşıma aldırdım kaşımı kol altımı. Yarında bikini bölgesi ve bacak için Ağdaya gidicem. Saçlarımı d artık haftaya Eskişehirde kestiririm :KK45: her hafta bi Bölgeyi hallediyorum. :KK53:

En iyisi lazer.sonbaharda gidip kokten kurtulcm insallah:))

masaallah belki benimki mama yese gokce gibi olurdu ama sutum yetmiyor olmaliki gogsumde sabahliyor. Aksam karnini doyursa ne ben uykusuz kalirim ne de kizim ac kalir ama bi kasik muhallebi yediremiyorum

Canm ben de sagip veriyodm emmedi hic mama takviyesi de yapiyorm ona regmeb gece uyanmalari cok olurdu.dis donemi olabilir bence.ben 1 kase muhallebi de yediriyorm yine de kalkiyo.artik 2 defa falan uyaniyor ama cok sukur.

2014 haziran anneleri yine firarda :KK59:

Ben kv deydim.o kadar mutluydum ki buraya girmek aklima gelmedi:KK53:

dogumgunu alisverisinin cogunu bitirdim bu ufleyince baloncuk cikanlar varya ondan aldim etiket yapcaz ustune bide bonibon alcam onunda ustunu kaplicaz bide su sisesi yapcam kalip aldim kurabiye icin tabak bardak catal falan aldim susler aldim bi de bi balon gordum ondan alcamEki Görüntüle 1537510

Ne guzel iste pek bisey kalmamis canm.ben de masa ortusu balon ve kalan pasta malzemelerni halletcm yarin.31 mayista yapcz insallah:)

Ne guzel iste pek bisey kalmamis canm.ben de masa ortusu balon ve kalan pasta malzemelerni halletcm yarin.31 mayista yapcz insallah:)
hadi bakalim valla maliyeti dusurmek icin boyle bi cozum buldum sise falan alip sana dedigim gibi doldurcaktim 1.25 bos sise e icine sekerde alcam pahaliya gelcek zaten cocuklar orda yicek atcak kim saklicak onu bi ben :)

Ben Gökçe ile çok uykusuzluk çekmediğim için sanırım bu kadar çok istiyorum. Maşallah diyim nazar değmesin kızıma. Gündüz çok yoruyor ama gece bir kez Kalkıyor yada hiç kalkmıyor. Gerçi eskisi gibi derin uykum yok artık ama olacak o Kadar. O uyanmasa da üstünü açıyor diye sürekli kontrol ediyorum. O uyanmasa da bi kez Kalkıp mama veriyordum ama artık o uyanmadığı sürece vermeme kararı aldım. Inşallah ikinci çocuğumda gökçem gibi olur :)
bizim gökçeler uslu maşallah:)
Gökçede 3 saate bir kalkardı seyreltmeye başladı bu aralar.
Ama şimdi kalktığında sinirleniyo baya acıkmış oluyo. Oturtuyorum ben göğsümü açana kadar. Dizlerine vuruyo ağlayarak sıpa:))

K kaapi cok geçmiş olsun canim gelince zaten hep ust uste gelir atlatmissiniz şükür
Çok şükür geçti canım, çok teşekkür ederim.

çok geçmiş olsun canım hem annene hem kerem alpe aslında sana da ben doğumdan beri adet olmadım mümkünse doğum gününden öncede olmayayım hiç kaldıramıcam o sancıları
Teşekkür ederim canım.

Canim gecmis olsun annene de ogluna da haklisin Allah can sagligi versin
teşekkür ederim canım. Allah hepimizin sevdiklerine sağlık versin inşallah.

Bu arada banyo yaparken bebeklerinizin aglamasindan bahsetmissiniz beyza dogdugunden beri banyo yaparken agliyo hemde ciglik cigliga banyomuz herzaman eziyet oluyor ve asla tek yikayamam :KK43:
Allah yardım etsin canım sana da bize de

Teşekkür ederim canım

Back
X