- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Aynı durumdayız sanırım :) imkanımız olursa 3 diyoruz bizde.Oyle imkan olsa ben dogurumum ama ikinciyi biraz esimin isleri sikintili biraz duzene girse kadin tutacagim ikinci cocugu yapmayi istiyom bazen 3 bile diyom ama dedigim gibi maddiyat biraz rayina otursa ikinciyi yaparim eve kadin tutarim haftada bi yada 15 gunde bi suan tek cocukla bile isi bitiremiyom
Yoksaaa ??????
Bende hic yzamiyorum inanin yazanlar nasil is yetistiriyorsunyz merak ediyorum bi de ben pek is yapmayi sevmem tembelmiyim neBuradayım kızlar bir problem yok ama azadzede oldum iyice nefes almak dışında hiçbir iş yapamıyorum buraya yazmak da dahil
Beni maddiyatdan ziyade uykusuzluj yorgunluk korkutuyor. Cocuk buyutmek cook zormusBu topiğin ikinci hamilesi Olmayı çok istiyorum ama maddiyat Korkutuyor beni1,5 sene daha beklicez sonra inşallah ikinci sıpa için Çalışmalara başlıcaz :) Kardeş şart. Buarada Mayıs annelerinde ikinciyi doğuran miraclemiracle eve yardımcı almış. O sadece çocuklarına bakıyor başka bi işe el sürmüyor me güzel. Öyle bi imkanım olsa hiç beklemem Valla
Ben de bugun kuafore gitmeyi dusundum hem kas aldirmak hem de saclarimin kiriklarini aldircaktim hafta sonu dugunler vardir diye vazgectimBen de kuafore gideym dedm kasimi aldrdm sacimi da kestrcektim ama cok sira vardi baska bahara kaldi yine
Benim kız baştan beri öyle doğru dürüst bişi yemez hala en fazla yarım kase yer oda haftada bir iki kez genel ölçümüz üç beş Kaşık zorlayınca kusuyo haftasonu sadece emer ama bgn yarım kasede olsa bişiler yedi mutlu oldumBenim kiz bugunlerde ne yiyor ne de uyuyor cok hareketli nerdeyse sadece sabah yedigi zeytinlie tum gunu geciriyor istahi iyice kesildicok uzgunum
Bende geçen pazar arkadaşıma aldırdım kaşımı kol altımı. Yarında bikini bölgesi ve bacak için Ağdaya gidicem. Saçlarımı d artık haftaya Eskişehirde kestiririmBen de kuafore gideym dedm kasimi aldrdm sacimi da kestrcektim ama cok sira vardi baska bahara kaldi yine
Ben Gökçe ile çok uykusuzluk çekmediğim için sanırım bu kadar çok istiyorum. Maşallah diyim nazar değmesin kızıma. Gündüz çok yoruyor ama gece bir kez Kalkıyor yada hiç kalkmıyor. Gerçi eskisi gibi derin uykum yok artık ama olacak o Kadar. O uyanmasa da üstünü açıyor diye sürekli kontrol ediyorum. O uyanmasa da bi kez Kalkıp mama veriyordum ama artık o uyanmadığı sürece vermeme kararı aldım. Inşallah ikinci çocuğumda gökçem gibi olur :)Beni maddiyatdan ziyade uykusuzluj yorgunluk korkutuyor. Cocuk buyutmek cook zormus
Gercekten çok şanslısın maşallah Gökçe kıza inşallah gönlüne göre olur canımBen Gökçe ile çok uykusuzluk çekmediğim için sanırım bu kadar çok istiyorum. Maşallah diyim nazar değmesin kızıma. Gündüz çok yoruyor ama gece bir kez Kalkıyor yada hiç kalkmıyor. Gerçi eskisi gibi derin uykum yok artık ama olacak o Kadar. O uyanmasa da üstünü açıyor diye sürekli kontrol ediyorum. O uyanmasa da bi kez Kalkıp mama veriyordum ama artık o uyanmadığı sürece vermeme kararı aldım. Inşallah ikinci çocuğumda gökçem gibi olur :)
Benim kız baştan beri öyle doğru dürüst bişi yemez hala en fazla yarım kase yer oda haftada bir iki kez genel ölçümüz üç beş Kaşık zorlayınca kusuyo haftasonu sadece emer ama bgn yarım kasede olsa bişiler yedi mutlu oldum
CAnim sen her hafta bi bolgeyi halledinceye kadar diger bolge uzarBende geçen pazar arkadaşıma aldırdım kaşımı kol altımı. Yarında bikini bölgesi ve bacak için Ağdaya gidicem. Saçlarımı d artık haftaya Eskişehirde kestiririmher hafta bi Bölgeyi hallediyorum.
masaallah belki benimki mama yese gokce gibi olurdu ama sutum yetmiyor olmaliki gogsumde sabahliyor. Aksam karnini doyursa ne ben uykusuz kalirim ne de kizim ac kalir ama bi kasik muhallebi yediremiyorumBen Gökçe ile çok uykusuzluk çekmediğim için sanırım bu kadar çok istiyorum. Maşallah diyim nazar değmesin kızıma. Gündüz çok yoruyor ama gece bir kez Kalkıyor yada hiç kalkmıyor. Gerçi eskisi gibi derin uykum yok artık ama olacak o Kadar. O uyanmasa da üstünü açıyor diye sürekli kontrol ediyorum. O uyanmasa da bi kez Kalkıp mama veriyordum ama artık o uyanmadığı sürece vermeme kararı aldım. Inşallah ikinci çocuğumda gökçem gibi olur :)
Emmiyor mu?Ben Gökçe ile çok uykusuzluk çekmediğim için sanırım bu kadar çok istiyorum. Maşallah diyim nazar değmesin kızıma. Gündüz çok yoruyor ama gece bir kez Kalkıyor yada hiç kalkmıyor. Gerçi eskisi gibi derin uykum yok artık ama olacak o Kadar. O uyanmasa da üstünü açıyor diye sürekli kontrol ediyorum. O uyanmasa da bi kez Kalkıp mama veriyordum ama artık o uyanmadığı sürece vermeme kararı aldım. Inşallah ikinci çocuğumda gökçem gibi olur :)
Sağol canım inşallah:)Gercekten çok şanslısın maşallah Gökçe kıza inşallah gönlüne göre olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?